jack_6.3 napísal:ty vole tak to som asi pred tyzdnom hral asi na tvojej ked som bol pozret v Alegre po dlhom case...este som tam videl jeden cort dakej zvlastnej oranzovej ci akej farby...
inac sa mi rata ten chlapik v Alegre co predava...v I.F.M. Melodii je to otras,take hovada tam robia,ze az...tak skoro k nim uz nezavitam asi
noze skusim pozriet otlacky prstov
no ja som tam asi pred tyzdnom bol (v pondelok
) a spytoval som sa na tieto corty, totiz minuly rok o takomto case mali na ne akcie a isli uzasne pod cenu... X-6-ka stala myslim 6900 co je super cena, nevyuzil som a dodnes banujem, aj ked mam tuto... myslim ze tieto X-2-ky boli predtym drahsie a po tej akcii ostali na tej nizsej cene zatialco x-6 sa vratili cenovo do normalu... skoda, pytal som sa na x-2 a x-6 v ciernej farbe ci budu opät v akcii-on si ma zapisal, ze sa ozve, prisiel som po tyzdni a ona sa tam uz susila na stojane, tak som bezal rychlo do ZV po prachy...
mas pravdu dva obchody v BB: allegro je dost v pohode a v IFM melodia robi ten arogantny k*k*t, ked som si tam raz skusal gitaru, tak mi povedal, ze hrat sa mam ist domov, proste uplny buran je to! :pinch: