Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
04. December , 2024, 20:50:49
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BOSS DS1 - moja recenzia  (Prečítané 14384 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« kedy: 29. Január , 2004, 09:36:45 »

Naposledy upravil martinlm, : 19.04.2006 o 17:03
Zaznamenané

tatko fóra
Gunner
pravidelný návštevník
Príspevkov: 575

« Odpoveď #1 kedy: 14. Marec , 2004, 17:26:53 »

Aky to ma zvuk? Pocul som ze DS-1 je dost lacny efekt, nikdy som vsak na nom nehral, ak mas skusenosti, napis, jeden kamarat by si ho rad kupil.
Zaznamenané

Keep rockin´
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #2 kedy: 15. Marec , 2004, 06:41:10 »

má ho Kaco ja ho osobne nepoznám ale keď ho používa Satriani asi nebude zlý.Fakt neviem.nie je ale drahý.
Zaznamenané

tatko fóra
Gunner
pravidelný návštevník

« Odpoveď #3 kedy: 15. Marec , 2004, 15:29:08 »

Asi fakt bude v pohode, co sa tyka ale vzhladu, tak nic moc to nie je. Zase celkovo Boss efekty su len take ""krabicky"" a ajtak patria medzi tie uplne najlepsie, napr. Boss DD-5 je v oblasti Delay efektov snad najlepsi
Zaznamenané

Keep rockin´
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #4 kedy: 15. Marec , 2004, 22:03:51 »

ja mam dd-3 a mt-2. delay a dist. boss efekty maju podla mna vyborny dizajn. pacia sa mi a vydrzia to co napriklad ibanezy nie. a dod su zase otrasne gycove a maju taky zvuk ze by som prestal hrat na gitare.
Zaznamenané
Gunner
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 16. Marec , 2004, 14:49:35 »

To ze su Boss efekty jedny z najlepsich, o tom niet pochyb, konkretne DD-5 je celkom pekna, no co ja viem ten DS-1 sa mi zda tvarom prilis obycajny, mal som Ibanez DS-7(najhorsi dist. podla mna-som taky rad ze som sa ho zbavil:D), to bol len taky hranaty kvader, zato teraz sa na Jackhammera mozem divat hodiny. Ale musim ti dat za pravdu, ze MT-2 je naozaj perfektny(aj drahy) efekt-vzhladovo aj zvukovo:yes:
Zaznamenané

Keep rockin´
Kaco
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 114

« Odpoveď #6 kedy: 10. Apríl , 2004, 11:53:42 »

Akoze ja som pouzival Boss preto, lebo je to pevne a neznicitelne. Napriklad take umele ibanezy by som rozsliapol hned na druhom koncerte. A zvuk maju z tychto krabiciek aj tak najlepsi. DS-1 je taky dost sumivy distortion, ma ale tu vyhodu, ze sa to podoba na uplne vsetko. Da sa s tym hrat metallica, satriani, DT, nejaky trash metal.. no co len chcete. Ale najlepsie na nich je to, ze su neznicitelne. V takej plechovej krabici by to prezilo vsetko :)...
Zaznamenané
Gunner
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 11. Apríl , 2004, 11:40:06 »

Podla toho co si tu napisal Kaco sa zda byt DS-1 fakt efekt na vysokej urovni, nikdy som nemal tu cest ho okostovat, no ver mi ze tak urobim ked budem mat moznost.
Zaznamenané

Keep rockin´
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #8 kedy: 12. Apríl , 2004, 15:53:03 »

Oni tito vselijaky gitaristi tento Boss pouzivaju casto aj ako ""dokrmovak"", trebars k nejakemu Marshallu, co nema prilis hutne skreslenie. Ten Boss v podstate potom len prida na skresleni a pritom stale zachova ten povodny lampovy zvuk. Co ja si ho pamatam ked som nan uz davnejsie hral, tak bol fakt taky univerzalny, ale zdal sa mi nejaky taky tenky trochu...
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #9 kedy: 12. Apríl , 2004, 19:48:10 »

Mal som ho nejaký čas, je to dobrý efektík, trochu tenký, ako písal Rastis, ale fakt pekne vylepší šťavu rôznym kombám, ktoré je dobrú nemajú.
Zaznamenané

Kaco
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 114

« Odpoveď #10 kedy: 13. Apríl , 2004, 16:26:05 »

Napriklad ked som ho zapol na cistom kanali mojho celolampoveho aparatu, zaznelo to tak dost divne, nevyrazne. A to aj ked som mal level uplne naplno. Ale zase videl som na vlastne oci, ake efekty ma satriani. Stal som asi pol metra od jeho odposluchu, vedla toho mal efekty, cely koncert som ho sledoval. Mal dva boxy po 40w od marshallu, hlavu mal niekde schovanu, tak neviem, co to mal. No a na cistom kanali pouzival presne distortion Boss DS-1. Mal tam este kvakadlo Crybaby 595-Q s Q-filtrom, ale na DVD zo San Francisca ukazuje vybavu a tam este pouzival klasicky GBC-95. Ten zapaja pred distortion. Potom tam mal este nejaku velku skrinu, neviem, co to mal, ale asi nejaky preamp, zapajal to hned za distortion a spustal to na niektorych riffoch, chytalo to potom taky fuzzovsky zvuk, ked sa ta distortion este skreslila. No a na konci mal Digitech Whammy na tie jeho blbinky, co furt robi... A este mal pri dalsom odposluchu dalsie 3 rozne echa. A mal este aj midi ovladac a rack, efekty z toho racka pouzival na tie jeho najnovsie pesnicky... Takze DS-1 je proste dobry... :)
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #11 kedy: 13. Október , 2004, 20:12:16 »

mno...je to len osobny nazor...ale na roznych DS-1kach som si zahral..a nikdy sa z toho nedal dostat dobry zvuk...ale to len osobny nazor..ma dost specificky zvuk..takze to co ste pisali ze DT zvuk napodobnit..tak to ani nahodou..to je cista hlupost..ale skorej taka nirvana..to sa dost podoba.. mno a este neviem ake efekty od dodu ste skusali..a ja som tiez hral na takych blbych..ale vlastnim FX 89 death metal..a je to sqely efekt..na lepsom som este nehral..a teraz som ich poskusal dost..mno a chyta sa na neho akurat od dunlopa neaka distorsion ale neviem ako sa vola...takzde na moj DOD nedam dopustit..akoze MT 2 je slabucky oproti tomu...a este je ten moj DOD fest univerzalny...akoze korekcie velmi siroka skala rozsahu..co sa o DS 1 sice da povedat tiez..ale ma len jeden potik tone a neni to ono..na druhej strane to fakt pouziva satriani a kopu mojich kamosov..takze neviem asik sa daco daktorym ludom na tom paci...takze urcite ak si to chce dakto kupit...tak nepocuvajte satrianiho a hned do obchodu...ale poriadne vyskusat...aby vas to nesklamalo....
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #12 kedy: 13. Október , 2004, 22:33:17 »

METALHAMMER - DS1 je efekt, ktory hra tak dobre, ako hra dobre aparat, do ktoreho je zapojeny... Kdezto DOD Death Metal je vazny hutny ""valec"", ktory ""valcuje"" v comkolvek :) .
Zaznamenané
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #13 kedy: 14. Október , 2004, 13:37:05 »

DS1 je efekt, ktory hra tak dobre, ako hra dobre aparat, do ktoreho je zapojeny..to napisal rastis...a stym suhlasim..v kombinacii s dobrym aparatom to moze hrat velmi velmi pekne...ale zasa s tou univerzalnostou ..co pise marian..tak to neviem..skorej to zasa zalezi na aparate..lebo zeby to samo o sebe malo neaky obrovsky pocet zvukov ktore sa daju z toho dostat tak to nie...akurat ak si to myslel tak ze na vela stylov sa to da pouzit...ale to sa da aj ukulele...kto povedal ze sa s tym nemoze hrat metal sakze hehehe...mno
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #14 kedy: 14. Október , 2004, 16:32:25 »

Citácia
Originally posted by marian1 Jasne, dobry aparat je zaklad. Ale skus zapojit kombinaciu: 2. 7-strunka+DS1(DIST naplno, TONE na 3/4)+MarshallJCM900+4x12"Box ...
MarshallJCM900 by som nahradil Hughes & Kettner TriAmp MKII a DS1 by som uplne vyhodil :) .... to len tak mimochodom, ten Kettner by som si kludne vyskusal nazivo :) .
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 22 otázok.