yngwinier
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 20. Apríl , 2006, 10:31:12 » |
|
No, mozno tu nebudete so mnou suhlasit, ale Boss vyraba vyborne krabice s vynimkou skreslovacich. Tie stoja za staru belu. Skreslenie take cudne umelohmotne. Netyka sa to samozrejme DS1, SD1 a 2 a OD. Inac ostatne krabicky su v pohode, niektore vysoky nadstandard.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 20. Apríl , 2006, 10:32:22 » |
|
no hralo mi to tak panteracky...ale ziadna lampova farba...ale sak Dimebag pozival iba tranzistory...
Naposledy upravil exhumer, : 20.04.2006 o 11:32
Naposledy upravil exhumer, : 20.04.2006 o 11:33
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
bubla15
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 25. Október , 2006, 09:42:24 » |
|
Zdravim, opat raz sa pokusim z vas vytiahnut dajake info. Mam Boss OD-3 , spokojnost velka. Len hrame s kapelkou prevzate veci niekedy potrebujem viac gainu, inokedy \"suchsi\" zvuk mierne \"nakraply\" a niekedy trosku nakopnut solicko. Mno a s potakom ma az tak nebavi sa hrajkat, aj ked obcas sa zide. Tak by som to rad skombinoval s nejakou krabickou. Mno a moj typ je DS-1. Do uvahy prichadza aj Bluesbreaker 2 od marshallu, ale ten boss mi pride lepsi. Urcite si to pojdem pocheckovat do muzikeru. Len ci nemate este nejake typy. senk ju veri mač
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 25. Október , 2006, 12:47:36 » |
|
Jednoznačne Fulltone drive.To keď raz opáčiš,zabudneš na Boss atď.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubla15
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 25. Október , 2006, 14:53:34 » |
|
Mno podla zvukov co som pocul na ich stranke vyzeraju dooost dobre, ale aj doooost draho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
FallingHammer
nováčik
Príspevkov: 18
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 28. Október , 2006, 21:30:10 » |
|
inac, ako by sa asi ten boss choval v spolupraci s multiefektom od zoomu(ta nova seria s lampami v zosilovaci) prip s tubedriverom od prosounda? resp akoby sa ten tubedriver choval stym multakom-neprekazali by si tie lampy?(sry za mierny OT)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533
Tiez znamy ako don corleone.
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 28. Október , 2006, 21:42:16 » |
|
Vitaj na fóre, kladivo-čo-padá. Chovalo by sa to dobre, len by ti to asi trošku šumelo. Ale to by sa dalo odstrániť tým, že k DS-1 by si rovno kúpil aj line selector/iný noise gate efekt a zapojil to medzi zooma a kombo. A budeš mať čistý zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
RED DEBILS
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 28. Október , 2006, 21:59:35 » |
|
FallingHammer napísal:inac, ako by sa asi ten boss choval v spolupraci s multiefektom od zoomu(ta nova seria s lampami v zosilovaci) prip s tubedriverom od prosounda? resp akoby sa ten tubedriver choval stym multakom-neprekazali by si tie lampy?(sry za mierny OT) Preco by si mali nejake lampy prekazat? Je nejaky dovod, preco spolu nevydrzia v jednom efektovom retazci?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 28. Október , 2006, 23:22:59 » |
|
nie, bude to v pohode...ja som to uz skusal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FallingHammer
nováčik
Príspevkov: 18
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 29. Október , 2006, 10:00:50 » |
|
martinlm napísal:FallingHammer napísal:inac, ako by sa asi ten boss choval v spolupraci s multiefektom od zoomu(ta nova seria s lampami v zosilovaci) prip s tubedriverom od prosounda? resp akoby sa ten tubedriver choval stym multakom-neprekazali by si tie lampy?(sry za mierny OT) Preco by si mali nejake lampy prekazat? Je nejaky dovod, preco spolu nevydrzia v jednom efektovom retazci? ani nie ze prekazat, skor ci jedna neprehlusi druhu, teda ze aj keby tam boli dve tak by bolo vo vyslednom zvuku pocut len zvuk toho co by islo ako posledne(teda ci by nebolo jedno alebo druhe zbytocne) DonCorleano: vitam, vitam;)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swyx
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 14. Január , 2007, 00:08:53 » |
|
Je rozdiel medzi japonskou a taiwanskou verziou DS-1; a oplati sa mi viac DS-2 ci DS-1
|
|
|
Zaznamenané
|
------->>>Prechadzam na druhy ucet Damian
|
|
|
RobG
Hosť
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 14. Január , 2007, 00:15:31 » |
|
Ak je to otaznik, tak pri izbovej "teplote" sa ti bude zdat a budes si to aj vsugerovat, ze Japonec hra lepsie, ked zaplatis cca 5000 SK za den v nejakom lepsom studiu a vytiahnes svojho Japonca, najskor Ta s nim poslu..PA...PA. Na koncerte je je to jedno...Poviem Ti to takto, ak s tym hras do hov.., hov..z toho vylezie. Ked pripojim Gibson LP Custom, dam tam Taiwnam SD-1 a pichnem to do MARSHALL 1977 PLEXI, tak zazijes peklo a nenapadne Ta riesit povod, ak zapojime nejaky Ibanez, cez Japonca DS-1 do robeneho JCM tak uvidime rozdiel..
|
|
« Posledná zmena: 14. Január , 2007, 00:16:56 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 14. Január , 2007, 00:18:19 » |
|
Ked pripojim Gibson LP Custom, dam tam Taiwnam SD-1 a pichnem to do MARSHALL 1977 PLEXI, tak zazijes peklo a nenapadne Ta riesit povod Ja by so radsej toho Gibsona do Plexiny zapojil bez toho Bossa . Naco nicit pekny ton?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
RobG
Hosť
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 14. Január , 2007, 00:37:27 » |
|
Yee :drink:ees
|
|