Golev
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 21. Marec , 2006, 16:43:45 » |
|
absolut :sick:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 21. Marec , 2006, 17:16:13 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
arpo
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 22. Marec , 2006, 17:20:23 » |
|
Mne tato hudba nic nehovori, ale musim uznat, ze to co hra dava zmysel....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 04. September , 2007, 07:59:32 » |
|
dobry sweep, obcas ma problem s tonom pri zivom hrani, co je dost citelne, ale inac ako sladatel je naozaj originalny, a nesuhlasim stym, ze je pozer! mozno to vidim inac ako niekto iny, ale mne tak fakt nperipada, skor mi pripada, ze je ortodoxny metalista
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 04. September , 2007, 08:36:20 » |
|
dobry sweep, obcas ma problem s tonom pri zivom hrani, co je dost citelne, ale inac ako sladatel je naozaj originalny, a nesuhlasim stym, ze je pozer! mozno to vidim inac ako niekto iny, ale mne tak fakt nperipada, skor mi pripada, ze je ortodoxny metalista
Uplne suhlasim. Ale mam pocit, ze Cob vycitili sancu si mastne zarobit a prisposobia tomu trochu svoju tvorbu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 04. September , 2007, 08:39:24 » |
|
Uplne suhlasim. Ale mam pocit, ze Cob vycitili sancu si mastne zarobit a prisposobia tomu trochu svoju tvorbu.
mas pravdu... ako ich pesnicky su dobre, ktomu niet co dodat.. ale zase je pravda, ze albumy ako Follow the reaper su ine ako tie nove.. su viac pravdive, maju lepsiu atmosferu... naproti tomu som teraz pocul novy song Tie my rope... a neviem co k tomu dodat... je to dobre, je to rychle, tvrde, ale uz to nieje ten stary dobry children of bodom ako ho vnimam ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 04. September , 2007, 13:48:53 » |
|
Alexi Laiho je pre mna jeden z najlepsich gitaristov sucastnosti, vela veci co hrava, su fakt velmi dobre, prve albumy CoB sa mi dost pacili, a podla mna ma aj Alexi dost dobry zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 04. September , 2007, 13:56:21 » |
|
Alexi Laiho je pre mna jeden z najlepsich gitaristov sucastnosti, vela veci co hrava, su fakt velmi dobre, prve albumy CoB sa mi dost pacili, a podla mna ma aj Alexi dost dobry zvuk
ked ho mam hodnotit ako gitaristu, tak podla mna najviac sa predviedol na albume Follow The Reaper... nove albumy su namakane, ale tie sola z Reaper su proste no neviem to napisat... su jednoducho super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 08. September , 2007, 19:18:45 » |
|
nuz pre mna je alexi velky vzor nielen ako gitarista ale aj ako "spevak" inac ma aj kapelu sinergy kde hra aj s roopem latvalom z COB a basakom z nightwish tusim a je to tiez celkom fajn hudba album are you dead yet je tiez fajn sipacka aj ked trosku ma sklamali no ale nikto nie je dokonaly uz sa tesim na novy album, bude to masaker inac poculi ste freestylera od COB? LOOOOOOL
|
|
|
Zaznamenané
|
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 08. September , 2007, 19:28:24 » |
|
inac ma aj kapelu sinergy kde hra aj s roopem latvalom z COB a basakom z nightwish tusim a je to tiez celkom fajn hudba neviem, ci sinergy este funguje, ale pocuval som ich tak 4 roky dozadu... taky typicky vypozovany skandinavsky metal, hodne smrncnuty popom...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 08. September , 2007, 22:06:30 » |
|
neviem, ci sinergy este funguje, ale pocuval som ich tak 4 roky dozadu... taky typicky vypozovany skandinavsky metal, hodne smrncnuty popom...
no ano mas pravdu ale je to aj tak ovela lepsie ako tokio hotel a pripajam freestylera
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 08. September , 2007, 22:45:06 » |
|
no ano mas pravdu ale je to aj tak ovela lepsie ako tokio hotel a pripajam freestylera ok, ja nehovorim, ze je to vyslovene zle, technicky nieje o com... akurat je tam pomerne dost gycovych motivov/aranzma atd... freestyler - fuj, to je hnusny metal scooped zvuk, to mne zacne robit aparat, ked spravim ciste V-ecko...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 08. September , 2007, 22:51:58 » |
|
a to je urcite od nich ten freestyler lebo norther roby dost podobne (ba, rovnake (su to k***i ) veci) a o hentom som jak som uz rok aj nieco zaryty fanusit nepocul tie novsie veci su uz take trashom osmahnute dost sa tam vytracaju tie hatebreeder/follow the.. harmonie, zvuk klavesov na novom albume uz neznie vobec tak neoclassical a tiez sa tam az tak neangazuje, are you dead yet mozem ale akurat dneska som znuvo objavil to hatebreederovske caro ...inak tema je o alexim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 09. September , 2007, 15:50:26 » |
|
Ten freestyler neni od CoB 100%.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 09. September , 2007, 17:14:56 » |
|
Ten freestyler neni od CoB 100%.
no do pindy tak co uz, aj mna potom ojebali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|