Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 19:34:34
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 18 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gary moore  (Prečítané 56396 krát)
0 užívateľov a 21 Hostí prehliada túto tému.
ydur
Hosť
« Odpoveď #45 kedy: 08. Február , 2008, 21:54:35 »

Garry Moore+Jack Bruce+Ginger Baker    Je tam toho viac,tak kto ma "rad" Garryho nech to kukne. Su to dlhe skladby,tak trpezlivost. Garry nesklame. Na zdravie!
Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #46 kedy: 04. Apríl , 2008, 12:26:57 »

gary je spicka!ale nasa kapela gary moore revival je este vacsia spicka Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

AETHERON.SK
javanne
pravidelný návštevník
Príspevkov: 227

« Odpoveď #47 kedy: 04. Apríl , 2008, 12:36:42 »

Moj oblubeny gitarista, tak nieco pripojim aj ja.

Spomienka na Phila Lynnota s clenmi z Thin Lizzy, vyborny koncert z Dublinu z r. 2005

http://youtube.com/watch?v=Tp3P7UGz4j4  

http://youtube.com/watch?v=8oB2ccK1ji8&feature=related   spolu so Scottom Gorhamom a Brianom Downeym (ex Thin Lizzy)

Neviete niekto ci ta gitara z koncertu je original LP 59 od Petra Greena alebo reissue? Dnes to Gary tlaci cez Marshall DSL a krabicky...ale hra to stale ako Gary, to sa neda pomylit s nikym :-)

a este z oslavy Fender Stratocaster (DVD Strat Pack) vo Wembley 2004, vyborna henrixovka

http://youtube.com/watch?v=XXYjEMTQRm0    

na zaver len poznamka - neviem sa rozhodnut, ci je Gary lepsi gitarista alebo spevak :-P ale rozhodne inspiruje jednym aj druhym prejavom
Zaznamenané

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #48 kedy: 04. Apríl , 2008, 12:58:50 »

Neviete niekto ci ta gitara z koncertu je original LP 59 od Petra Greena alebo reissue?
To je Gary Moore signature LP standard, nema binding na tele ani na hmatniku.

Toto je Greenieho 59vina:
http://youtube.com/watch?v=p2Z4ptXAYp4
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
midlo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #49 kedy: 09. Máj , 2008, 00:43:22 »

Hehe raz som cital nejaky rozhovor s Garym, kde povedal, ze vymenil strat za lp lebo nie je ktovieaky hrac a lp dost zakryva nedostatky hraca :)
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #50 kedy: 15. Júl , 2008, 10:27:59 »

nema nehodou niekto toto video..alebo torrent..mne sa nic nepodarilo najst..a zaujem by z mojej strany bol velmi velky..dokonca ponukam pivo grosak Zdravíčko...........   
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #51 kedy: 15. Júl , 2008, 10:53:24 »

gary moore je super co sa tyka rockovej gitary ale jeho "blues" mi moc nesedi. Ja ho vlastne ani za bluesoveho hraca nepovazujem, aj ked co som pocul tusim posledny album iba zbezne tak sa to uz na blues podobalo. Rocker je skvely ale fakt to neni blues. Samozrejme to je tiez asi vec nazoru
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #52 kedy: 15. Júl , 2008, 10:55:56 »

gary moore je super co sa tyka rockovej gitary ale jeho "blues" mi moc nesedi. Ja ho vlastne ani za bluesoveho hraca nepovazujem, aj ked co som pocul tusim posledny album iba zbezne tak sa to uz na blues podobalo. Rocker je skvely ale fakt to neni blues. Samozrejme to je tiez asi vec nazoru
  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele                .... Je mi do plaču Je mi do plaču Je mi do plaču
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #53 kedy: 15. Júl , 2008, 11:09:05 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele   http://www.youtube.com/watch?v=XXYjEMTQRm0             .... Je mi do plaču Je mi do plaču Je mi do plaču

nechce sa mi to moc pozerat teraz....ja nehovorim ze nehra "bluesovo"...frazy ma od starych bluesmanov stiahnute vsetky aj zahrate dokonale, na vacsej stave a s agresivnym vibratom....len je to uz take moc svalnate na mna....podla mna je dobry na to ze pritiahne ludi k bluesu a oni si potom vypocuju skutocny blues, stale uznavam ze je to majster gitarista... tu je to o com hovorim: gary moore a bluesman albert king

ale samozrejme skatulkovanie je vzdy vecou nazoru takze sa to neda jednoznacne rozhodnut....moj velmi osobny a subjektivny dojem je, ze jeho bluesu unika podstata ale kedysi to bol tiez moj najoblubenejsi bluesovy gitarista :) asi preto ze nehral blues ale rock Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #54 kedy: 15. Júl , 2008, 14:00:36 »

co tam ma za gitaru ?

inak na GM sa mi lubi, ze je dokonale presvedcivy aj na LP aj na Stratoch, na oboch hra presne to, co z tych gitar leze najlepsie. ale dost mozne, ze som to tu uz pisal :)
Zaznamenané
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #55 kedy: 15. Júl , 2008, 14:20:15 »

co tam ma za gitaru ?

Heritage, tusim so snimacmi EMG. Tu gitaru si pamatam z bookletu After the war.
Zaznamenané
focus
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 127

« Odpoveď #56 kedy: 24. September , 2008, 21:48:21 »

Kedy ja tohoto chlapa uvidím live? Počúvam jeho nový album a opäť nesklamal,
starý dobrý bluesrock ako naposledy trebárs z pred dvoch rokov New Ballads Blues.

...A ešte jedno video interview:
http://www.musicradar.com/tuition/guitars/gary-moore-talks-blues-rock-169384

* gary_mmore-bad_for_you_baby350.jpg (24.18 KB, 350x350 - prehliadnuté 345 krát.)
Zaznamenané
jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #57 kedy: 24. September , 2008, 22:19:33 »

gitara v booklete after the war je heritage gary moore signature. ale ta stara gitara vo 1. vid je jeho oblubena gibson Les Paul. Dostal ju od Petra Greena (fleetwood mac - vtedy jedna z najlepsich bluesove kapiel na svete - skuste hladat Greena na you tube - uvidite).
 Ta gitara ma magicky zvuk lebo pri oprave sa namontoval jeden snimac opacne a hra 'out of phase'.
 Nedavno ju predal za astronomicku sumu.
Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #58 kedy: 24. September , 2008, 23:07:24 »

Skoda ze ju predal, ta gitara bol on sam, neviem si bez nej predstavit Still got the blues.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
udry
Hosť
« Odpoveď #59 kedy: 24. September , 2008, 23:32:27 »

g (fleetwood mac - vtedy jedna z najlepsich bluesove kapiel na svete - skuste hladat Greena na you tube - uvidite).

Peter Green´s Fleetwood Mac mame doma. / Peter Green,Jeremy Spencer,John McVie,Mick Fleetwood   Produced by Mike Vernon , Engineered by Mike Ross   CBS Studio, New Bond Street, London 1967 /    Very,very good.   Na zdravie!
« Posledná zmena: 24. September , 2008, 23:34:40 od udry » Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 18 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.101 sekund, 23 otázok.