Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 00:36:13
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 28 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SIGN - koncerty  (Prečítané 78357 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #255 kedy: 30. Január , 2008, 21:20:51 »

Je to viac profi ked si kaplela vozi svoj aparát. Kapela má svoj zvuk a ten si vozí so sebou. A preto si cením ked si kapela privezie svoj aparát. 
My si svoj zvuk nosíme vstále všade so sebou.  Beeee
Uplne suhlasim. Imbus chod do nich. Peavey VS. Casio. To predsa nemoze skoncit v tvoj neprospech.    :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #256 kedy: 30. Január , 2008, 21:41:06 »

chlapci, preco sa tak hadate, ked sa tak velmi lubite? trha mi to srdce, ze kvoli takymto malichernostiam sa dokazu hadat ludia co su spolu v kapele.. Iggy si raz kupi to, co bud chciet tiez a potom sa s kapelou dohodnu a zaobstaraju si tour bus a bude vsetko ok..
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #257 kedy: 30. Január , 2008, 22:01:59 »

chlapci, preco sa tak hadate, ked sa tak velmi lubite? trha mi to srdce, ze kvoli takymto malichernostiam sa dokazu hadat ludia co su spolu v kapele.. Iggy si raz kupi to, co bud chciet tiez a potom sa s kapelou dohodnu a zaobstaraju si tour bus a bude vsetko ok..

Podla mna by nieco nebolo v poriadku keby sa tito dvaja nehadali :)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #258 kedy: 30. Január , 2008, 22:03:14 »

ahaaa..a ja ze preco stal v myslave (inkriminovany koncert v KE) kazdy na inej strane podia  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #259 kedy: 30. Január , 2008, 22:05:08 »

chodte sa hadat na vas kapelovy guestbook Beeee  Je to frajer
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #260 kedy: 30. Január , 2008, 23:18:08 »

Bavím sa skvele

vlastne hovno smiesne - svata pravda  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #261 kedy: 31. Január , 2008, 15:19:05 »

On sa nevie zmierit s tym, ze ma posratu kalkulacku, ktora znie napicu. Ked si kupi aparat, tak bude rozmyslat inak Tiez si ho bude chciet zobrat so sebou a kedze uz budeme dvaja (traja, aj s basakom) s aparatmi, tak si pripusti skutocnost, ze predsa len sa to vacsie auto zide. Ale pokial sa ho to netyka, tak len frfle... Žmurk
sak ale hlupy kreten si, necitas nic, nerozmyslas,... nedivim sa. ja som nepovedal, ze nosit si zvuk nema vyznam. naopak, sak sme videli. tiez som predsa hovoril, ze potrebujeme kapelne PA, aby sme boli schopny ozvucit sa prakticky kdekolvek (nemyslim stadiony, rypaci). ale hovorim, ze ked namaha pre proces "doniest si svoj zvuk" je pri jednom clenovi NEUMERNE vyssia ako pri ostatnych clenoch a ani ONI to nerobia, je JASNE, ze ten jeden clen moze ist akurat dopice. ano bambus, si to ty, chod dopice  Beeee

tam to nikoho nezaujima a nas to bavi, len ked mame publikum. teda hlavne bambusa.
« Posledná zmena: 31. Január , 2008, 15:20:05 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
predator
Hosť
« Odpoveď #262 kedy: 31. Január , 2008, 15:23:10 »

Čo ja viem, či je to vhodné miesto ... mňa by to dosť sralo rozoberať naše interné spory na verejnosti, keď nejaké vzniknú. Pripadá mi to nekorektné, neprofesionálne a infantilné. Veď kapela je skoro ako rodina a čo sa doma uvarí, má sa tam aj zjesť. Môžu toto čítať vaši fandovia a povedia si - na toto fakt nemá cenu ísť, keď sa žerú jak psi, ako dokážu spolupracovať na jednom pódiu??? Robíte si len zlú reklamu.

Ale keď vás to oboch baví ...  Smútim  ... smutné.
« Posledná zmena: 31. Január , 2008, 15:27:09 od Predator » Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #263 kedy: 31. Január , 2008, 15:40:23 »

Čo ja viem, či je to vhodné miesto ... mňa by to dosť sralo rozoberať naše interné spory na verejnosti, keď nejaké vzniknú. Pripadá mi to nekorektné, neprofesionálne a infantilné. Veď kapela je skoro ako rodina a čo sa doma uvarí, má sa tam aj zjesť. Môžu toto čítať vaši fandovia a povedia si - na toto fakt nemá cenu ísť, keď sa žerú jak psi, ako dokážu spolupracovať na jednom pódiu??? Robíte si len zlú reklamu.

Ale keď vás to oboch baví ...  Smútim  ... smutné.
ale my to v kapele vobec neriesime, to len tu. momentalne sa bavim na ICQ s bambusom o tom, ze kam v piatok pojdeme pit a ze o chvilku idem strielat do arabov v CoD4, lebo som si kupil novu grafiku.
Hadame sa vyslovene z toho isteho dovodu, z akeho koncertujeme. Pre zabavu publika  Bavím sa skvele
Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #264 kedy: 31. Január , 2008, 15:43:17 »

...momentalne sa bavim na ICQ s bambusom o tom, ze kam v piatok pojdeme pit.

pote do randalu. bude tam na podiu Temo a Peci a potom OBD, budem ta v bare ja, Progac, nejaky moji kamosi a par ludi, ktorych stretneme urcite priamo na mieste.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #265 kedy: 31. Január , 2008, 15:44:33 »

...
Hadame sa vyslovene z toho isteho dovodu, z akeho koncertujeme. Pre zabavu publika  Bavím sa skvele

trapni exhibicionisti. zjavne Vam priroda nenadelila, inac by ste chodili v balonaku po meste. takto tu obtazujete nas  Bleee
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #266 kedy: 31. Január , 2008, 19:41:01 »

pote do randalu. bude tam na podiu Temo a Peci a potom OBD, budem ta v bare ja, Progac, nejaky moji kamosi a par ludi, ktorych stretneme urcite priamo na mieste.
hm. to mohlo byt zaujimave. program ale vymysleli baby a odohra sa to inde. cize nic. nabuduce  Som frajer

trapni exhibicionisti. zjavne Vam priroda nenadelila, inac by ste chodili v balonaku po meste. takto tu obtazujete nas  Bleee
to sa dalo napisat aj do jedneho prispevku  Beeee
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #267 kedy: 21. Marec , 2008, 16:28:21 »

28.3.2008 o 19:00 zaciname v DK Luky. Hra sa v kinosale a pozvali sme si este Janesession a Kamorthon. Bude dobre, dojdite.
Zaznamenané

ydur
Hosť
« Odpoveď #268 kedy: 21. Marec , 2008, 16:47:51 »

28.3.2008 o 19:00 zaciname v DK Luky. Hra sa v kinosale a pozvali sme si este Janesession a Kamorthon. Bude dobre, dojdite.
Hlavne si zoberte svoju aparaturu. Žmurk
Zaznamenané
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582

Matej Šipkovský

« Odpoveď #269 kedy: 21. Marec , 2008, 17:02:31 »

...Bude dobre, dojdite.

Nic ine ani neocakavam  Žmurk
Zaznamenané

www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 28 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.