Chlapi poradte. Uz mam pocity menejcennosti z toho ze este nemam web stranku:laugh:
Ale nie chcem si nejaku vyrobit a potrebujem webhosting. Presiel som zoznam.sk a checkol par firiem co to ponukaju a nejak sa mi tazko triafa do mojej predstavy, akutar snad nejaka z Nitry by mi mozno vyhovovala. Mali v nazve nieco Euro, musim pozriet znova.
Vseobecne je jeden email a asi 50 Mb priestoru, co je nanic alebo 50, 100 emailov a slusny priiestor ale ja nie som firma, a ani to nechcem pre podnikanie, len tak pre radost ako niektroy z vas, aspon zo zaciatku. takze nepotrebujem stovky emailov.
Spomenul som si ze vsak som clenom GPC fora a tot studnica vedomosti a urcite mi budu vediet doporucit nieco.
Takze :
Emailova stranka mi staci max jedna alebo ziadna, uz mam styri co je viac nez dost na bezneho smrtelnika.
Potrebujem web priestor na stranky kde sa budem moct kreativne vyblaznit :lol:
a FTPcko , njmenej 500 MB, pre zaciatok.
Platby za sluzby budem robit cez Internet banking a potrebujem aby mi vzdy poslali upominku par tyzdnov pred, mozno aj dve nie aby ma len sprosto vypli ked zabudnem.
Aha este som zabudol ale to snad robia vsetci ; registracia domeny, tu tiez este nemam.
Naposledy upravil mmxxmm, : 02.12.2005 o 12:07
Naposledy upravil mmxxmm, : 02.12.2005 o 12:08