floydak
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 05. August , 2008, 16:08:43 » |
|
to s tym nenahraditelnym si asi trosku prestrelil
|
|
|
Zaznamenané
|
jednoducho som ignoroval axiomu
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 05. August , 2008, 23:27:54 » |
|
jasne že Cliff bol nenahraditeľný, ale my sa rozprávame o Robovi a Jasonovi jakto ? vsak ho bez akehokolvek problemu nahradil najprv Jason a potom oboch Rob
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brightsidesuicide
pravidelný návštevník
Príspevkov: 189
CH-CH-CH AH-AH-AH
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 09. September , 2008, 16:14:45 » |
|
no neviem.. mne osobne tam Rob absolutne nepasuje... Aj ked je mozno vacsi skiller jak Jason a hra prstami a ma lepsi styl a bla bla... ale Newsted proste s ostatnymi na podiu jednoducho brutalne splynul. Co sa o Trujillovi neda moc povedat..
|
|
|
Zaznamenané
|
one more solo?
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 09. September , 2008, 16:19:03 » |
|
no neviem.. mne osobne tam Rob absolutne nepasuje... Aj ked je mozno vacsi skiller jak Jason a hra prstami a ma lepsi styl a bla bla... ale Newsted proste s ostatnymi na podiu jednoducho brutalne splynul. Co sa o Trujillovi neda moc povedat..
Suhlasim. Nedavno som pozeral koncert s Jasonom a potom som si pustil s Trujillom a jednoznačne mi tam hudobne viac pasoval Jason.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 09. September , 2008, 17:34:01 » |
|
Suhlasim. Nedavno som pozeral koncert s Jasonom a potom som si pustil s Trujillom a jednoznačne mi tam hudobne viac pasoval Jason.
koncerty sa nepozeraju na dvd, na koncerty sa chodi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 09. September , 2008, 17:37:54 » |
|
koncerty sa nepozeraju na dvd, na koncerty sa chodi no to mi je argument, viem viem, mas rad trujilla, tak sa chytas stebla
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 09. September , 2008, 17:43:13 » |
|
koncerty sa nepozeraju na dvd, na koncerty sa chodi Keby som mal krásnych sedemnááááááást,tak chodim/ale možno ani nie/. Ale teraz: "Pohoda,klídek,tabáček domáce kino, čajíček."
|
|
« Posledná zmena: 09. September , 2008, 22:08:52 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 09. September , 2008, 18:00:37 » |
|
no to mi je argument, viem viem, mas rad trujilla, tak sa chytas stebla to nie je o tom, ze ci mam rad trujilla alebo nie.. ok backing vocals, komunikacia s publikom, to su jasonove silne stranky, ale nemozem povedat, ze by rob na tom podiu nejako extra vadil, resp ze by som mal dojem, ze na tom podiu vobec nie je..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brightsidesuicide
pravidelný návštevník
CH-CH-CH AH-AH-AH
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 09. September , 2008, 21:55:56 » |
|
nejde o to ze tam vadi alebo ze tam ho nevidiet, ide o to ze sa mi osobne do Metly vobec nehodi... V Suicidal Tendencies to ale bolo ine..
|
|
|
Zaznamenané
|
one more solo?
|
|
|
hego-bass
náhodný pocestný
Príspevkov: 125
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 23. November , 2008, 18:05:19 » |
|
Mne osobne tam pasuje TRujillo:) lepsie hraje, lepsi zvuk basgitary, hoc slabsie vokaly, viac to preziva na podiu
|
|
|
Zaznamenané
|
I'm Bassist. The best of: Sam Rivers, John Myung, Robert Trujillo
|
|
|
brightsidesuicide
pravidelný návštevník
CH-CH-CH AH-AH-AH
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 24. November , 2008, 16:09:27 » |
|
Mne osobne tam pasuje TRujillo:) lepsie hraje, lepsi zvuk basgitary, hoc slabsie vokaly, viac to preziva na podiu
viac to preziva? sa akurat tak viac "plazi" Lepsi zvuk? Ani jedneho nijak extremne nepocut... Lepsie hra? Hlavne hra inak, hrabe do toho prstami. ci je to lepsie tazko povedat, to sa asi neda takto zhodnotit...
|
|
|
Zaznamenané
|
one more solo?
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 24. November , 2008, 16:12:48 » |
|
Hlavne že je spokojný Mr.Ulrich a spol....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brightsidesuicide
pravidelný návštevník
CH-CH-CH AH-AH-AH
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 24. November , 2008, 16:22:08 » |
|
asi tak
|
|
|
Zaznamenané
|
one more solo?
|
|
|
hego-bass
náhodný pocestný
Príspevkov: 125
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 24. November , 2008, 17:25:32 » |
|
no lepsie to preziva, a metallica ho am radsej ako Newsteda, no a dobre ho pocut, odporucim ti kupit lepsi subvofer, no a prsty su lepsie ako trsatko
|
|
|
Zaznamenané
|
I'm Bassist. The best of: Sam Rivers, John Myung, Robert Trujillo
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 24. November , 2008, 20:35:21 » |
|
no lepsie to preziva, a metallica ho am radsej ako Newsteda, no a dobre ho pocut, odporucim ti kupit lepsi subvofer, no a prsty su lepsie ako trsatko
co slovo to perla
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|