udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #465 kedy: 20. Október , 2008, 10:41:59 » |
|
Treba si uvedomit,že Slovensko je tak maly trh /netrufam si odhadnut,kolko je tu gitaristov/ a tak slaba kupna sila / väčšinou/,že proste tí vyrobcovia si nemôžu dovolit robit "na sklad" luxusne nástroje - a ja verim,že dokažu take vyrobit. Preto robia len konkretne objednavky podla požiadaviek zakaznika.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #466 kedy: 20. Október , 2008, 10:44:30 » |
|
hangoni na vyhradne zastupenie na PRS nebude rad ked mu tu budu behat robenaky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #467 kedy: 20. Október , 2008, 10:45:49 » |
|
Všetci sú tu odborníci, ako vidím, na domácich a svetových výrobcov. Úblne zbytočné a jalové keci. Nakoniec si aj tak každý kúpi, čo chce a na čo má. A keď nemá chuť meniť názor, tak jeho vec a niekedy smola.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #468 kedy: 20. Október , 2008, 10:49:03 » |
|
hangoni na vyhradne zastupenie na PRS nebude rad ked mu tu budu behat robenaky No a vieš za ake ceny ich seka ? A aj na nich sa najdu chybičky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #469 kedy: 20. Október , 2008, 10:50:41 » |
|
No a vieš za ake ceny ich seka ? A aj na nich sa najdu chybičky. neviem o tom vobec nic iba som videl ze zastupuje PRS. ale takych gitar sa malo preda u nas. to je na nasinca drahe.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #470 kedy: 20. Október , 2008, 10:56:56 » |
|
teraz u nas hrala kapela Gary More revival a hral na dve gitary ,na Ephiphone LP za 9000sk a na Squire strat s floydom a hambačmi už dlho som nepočul taky dobry zvuk a to som videl kdejake drahe nastroje a aparaty a gitaristov tomu verte
|
|
« Posledná zmena: 20. Október , 2008, 11:00:12 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #471 kedy: 20. Október , 2008, 11:02:15 » |
|
zabudol som hral na -Brdova robena hlava a marshall bedna 1936 dosral som sa zo zvuku a to tu bol Pavliček ktoremu to tak z daleka nehralo a ani Ferovi G
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #472 kedy: 20. Október , 2008, 11:04:06 » |
|
teraz u nas hrala kapela Gary More revival a hral na dve gitary ,na Ephiphone LP za 9000sk a na Squire strat s floydom a hambačmi už dlho som nepočul taky dobry zvuk a to som videl kdejake drahe nastroje a aparaty a gitaristov tomu verte
No vidiš.A teraz si predstav,že tam po nich nastupiš "ty" s origoš Gibsonom alebo Fender Custom Shop a zvuk na p...... . Taku ostudu pre Gibson alebo Fender predsa nemôžeme dopustit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cutaj
|
|
« Odpoveď #473 kedy: 20. Október , 2008, 11:05:05 » |
|
ako vidim pochpil ma iba PITU , bolo by dobre keby na tomto fore bolo uvedene kolko rokov ma prispievatel ( ale skutocne ) a ako dlho hra na gitare , ( pripadne ake ma IQ) aspon si clovek spravi obraz o niektorych prispevkoch , a este mylim ze slovensky gitarary poznaju viac technologii ako niekdo co pracuje u Fendra , tam sa robi len fender a nie ziadne opravy insich znaciek ... pripadne insie modely , ... aj ked ich je malo - zlate ruky slovenskych gitararov "" , Tym koncim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #475 kedy: 20. Október , 2008, 11:16:50 » |
|
Videl som ho dvakrát na Noci plnej hvězd..prvý koncert odohral celý na červený JACKSON RR-1 a druhý mal DEAN FLYING a obitý Stratocaster zo 70 tich rokov....hentie články z Muzikusu poznáma naspamäť, ale ja som sa z Dodom o tom bavil osobne....
Šak jasne. To len tak kecal do muzikusu kokotiny aby nahnal českym gitararom kšefty a zo starym Vitacitom hraval na tie Vavrušovky,lebo mu Vavruša zaplatil tažke prachy za reklamu. Asi to bude tak.Sorry za ten članok. NEČITAJTE TO.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #476 kedy: 20. Október , 2008, 11:19:59 » |
|
no to nie,to ta važne sere ked niekto hra na srandy a hra mu to lepšie a to tam hrali kapely na ine nastroje pred nimi (marshall ,mesa plus original gitky ) a nehralo im to tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #477 kedy: 20. Október , 2008, 11:24:00 » |
|
chlapci, vidim ze si tu tocite svoje plky.. tak nech to zaklincujem za kolko sa predavaju slovenski stolari (ako ich tu volate) http://cgi.ebay.de/Igor-Keller-Super-400-18-Archtop-Gibson-saiten_W0QQitemZ130258072174QQcmdZViewItem?hash=item130258072174&_trkparms=72%3A1229|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 neprajnici radsej mlcte a cvicte na gitarach.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #478 kedy: 20. Október , 2008, 11:37:34 » |
|
Já som mal taku hrubu dosku z mahagonu v pivnici.Musím kuknut.Prípadne aj ja niečo vystruhám. To bude dielo.Delo.Smekám pred ludmi čo vedia tak skvelé nástroje urobit. Já hold nemám dielnu.naradie tak ked tam este je niekomu ju venujem.Len či v tých podmienkách to drevo nepopraskalo
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #479 kedy: 20. Október , 2008, 11:38:14 » |
|
Vyzera to tak,že neprajnici išli cvičit.
|
|
« Posledná zmena: 20. Október , 2008, 11:39:19 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|