Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 17:08:45
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Prince  (Prečítané 5924 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
cembo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 550

« Odpoveď #15 kedy: 18. August , 2010, 16:52:44 »

... Ako gitarista sa mi moc nepáči, to čo zahrá, zahrá síce pekne, snaží sa o pekný tón, ale má strašne obmedzený (aspoň čo som viackrát počul) tónový výber. Určite sa snaží napodobniť Hendrixov štýl, ale celé to pozostáva z pár riffov a pár vytiahnutých tónov z jedného prstokladu (a len pentatonika). Pokus o rýchlejší sled tónov pôsobí ako mazanica, neurčitý zhluk. Ono sa to celkom pekne začína počúvať, ale po chvíli už mi to pripadá otrepané a obohraté. (Ale to píšem len o sólach, tých má v skladbách dosť málo, ak náhodou nie len v Purple rain, už si ani nespomeniem na iné) ...

... ja si myslim v podstate to iste co ty o tych jeho jednoduchych a hlavne casto nie prilis "cistych" a obcas amatersky znejucich solach (aj ked v Let's Go Crazy je velmi vydarene solko), ale chapem ze jeho gitarove sola niesu urcene pre gitaristov ale pre uplne ine obecenstvo ktore na koncerte ani nevie posudit ktory gitarista momentalne soluje a ktory hra doprovod. Skratka jeho sola su len akesi adrenalinove pridavky do skladieb (dost srandovne som to napisla :) ) a tak nemozes od neho cakat pedantnost ako od Satrianiho a okrem toho dost do nich husti ten jeho cudny fuzz ci co to tam miesa ... a na margo porovnavania s Jacksonom stale tomu nerozumiem preco ho s nim zrovnavaju. Uplne odlisny pristup k hudbe a kompoziciam a celkovo sa mi javi pointou je uplne inde. Taky Jackson by si napriklad na podiu nemal s Lary Grahamom co povedat a tak isto ani Prince s Halenom :) ...
« Posledná zmena: 18. August , 2010, 16:55:18 od cembo » Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 23. Október , 2010, 13:39:28 »

ja mam princa velmi rád je skvely dal dačo hudbe ajednoznačne je originalny , vime žeokrem oficialnych albumou vydáva aj limitovane edicie ktore satažko zhanaju udajne suniektore robene lenako jeden kus
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.085 sekund, 23 otázok.