Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 04:34:28
Strán: 1 ... 189 190 [191] 192 193 ... 212 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: do akej gitary ste zaľúbení? (najkrajšia gitara)  (Prečítané 511985 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2850 kedy: 28. Január , 2011, 23:25:34 »

Takze sa ide stavat Blackmachine s lepsim HW ?  Bavím sa skvele

Uplnou nahodou mam original Jem a teda nemam vobec pocit ze by to bolo spravene nejako nekvalitne.
Nevravim, ze nastroj je nekvalitny, alebo ze je nekvalitne spraveny. Bavime sa o HW. Zas ma nechytaj za slovicka.  Ale zas kolko hras na tej gitare ? Pouzivas paku ? :)
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #2851 kedy: 28. Január , 2011, 23:29:03 »

Nevravim, ze nastroj je nekvalitny, alebo ze je nekvalitne spraveny. Bavime sa o HW. Zas ma nechytaj za slovicka.  Ale zas kolko hras na tej gitare ? Pouzivas paku ? :)

Nehram na nej skoro vobec, a uz ani nebudem, kedze ma nekvalitny hardware  Bavím sa skvele

(akurat som si tak uvedomil ze Jem je jedina seststrunova gitara ktoru mam co ma lipove telo, ostatne su vsetko mahagonove)

Ty uz hras len na customy, ze je z teba takyto snob a odporca seriovych gitar?
Nedavno bola este seriovka od Schecter uzasnou gitarou a aj ten Ibanez snad este mas ci uz nie?

Aky tam uz moze byt rozdiel v HW? Ved Gotoh ako Gotoh, kobylka tiez vyzera ze je taka ista.
« Posledná zmena: 28. Január , 2011, 23:30:43 od Semish » Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2852 kedy: 28. Január , 2011, 23:31:12 »

Nehram na nej skoro vobec, a uz ani nebudem, kedze ma nekvalitny hardware  Bavím sa skvele

Ty uz hras len na customy, ze je z teba takyto snob a odporca seriovych gitar?
Nedavno bola este seriovka od Schecter uzasnou gitarou a aj ten Ibanez snad este mas ci uz nie?

Aky tam uz moze byt rozdiel v HW? Ved Gotoh ako Gotoh, kobylka tiez vyzera ze je taka ista.
Bavím sa skvele Tazka debata cez net. Domyslas si uplne ine veci, nez co myslim. Ale to je jedno. Nech kazdy hra na tom, na com sa mu hra popici. :)
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #2853 kedy: 28. Január , 2011, 23:32:13 »

Bavím sa skvele Tazka debata cez net. Domyslas si uplne ine veci, nez co myslim. Ale to je jedno. Nech kazdy hra na tom, na com sa mu hra popici. :)

Jasne, uz chapem, myslel si custom srobiky na mieru  Bavím sa skvele
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #2854 kedy: 28. Január , 2011, 23:33:13 »

Bavím sa skvele
Zaznamenané
1978popo
nováčik
*
Príspevkov: 54

...nemas??? nechaj si!!!...

« Odpoveď #2855 kedy: 28. Január , 2011, 23:37:44 »

anyway chalani...dat si postavit gitarku hand-made je myslim to najlepsie co mozes urobit...samozrejme u odbornika...pohra sa s tym, konzultujes s nim, spravi ti to na mieru....ci profil krku, snimace...
Zaznamenané

hand-made JEM7V (Soller-Sivcak)
Squier Stratocaster Standart
LP Westfield Deluxe Custom
LP 100 Epiphone
Gibson J200NA
Washburn WD10SCE
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2856 kedy: 28. Január , 2011, 23:39:05 »

Teraz si zranil a ponizil elitnu cast fora.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #2857 kedy: 28. Január , 2011, 23:39:18 »

anyway chalani...dat si postavit gitarku hand-made je myslim to najlepsie co mozes urobit...samozrejme u odbornika...pohra sa s tym, konzultujes s nim, spravi ti to na mieru....ci profil krku, snimace...
aj semish ti to spravi na mieru, len ju musis poznat lebo semish tu svoju nepozna  Bavím sa skvele
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #2858 kedy: 28. Január , 2011, 23:39:55 »

Teraz si zranil a ponizil elitnu cast fora.  Bavím sa skvele

myslis mna ci koho? :)
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2859 kedy: 28. Január , 2011, 23:42:54 »

... ten Ibanez snad este mas ci uz nie?
...
Mam, ale hra vyslovene o niekolko tried lepsie, nez s povodnym HW, ktory stal zapicu. Pocnuc prazcami, makkym floydom a zamkami jak z masla, kde som 5 krat otocil a pretoceny zavit  ha ha ha. Je pravda, ze je to starsi kus, takze beriem fakt ohladom pouzitych komponentov :).

Nebavime sa samozrejme o Jcustom, co je u mna maximalny strop u Ibanez - to je uz ale niekde inde. Žmurk
Zaznamenané

vikur
VIP
stály hosť
*

hejter

« Odpoveď #2860 kedy: 28. Január , 2011, 23:45:00 »

Mam, ale hra vyslovene o niekolko tried lepsie, nez s povodnym HW, ktory stal zapicu. Pocnuc prazcami, makkym floydom a zamkami jak z masla, kde som 5 krat otocil a pretoceny zavit  ha ha ha. Je pravda, ze je to starsi kus, takze beriem fakt ohladom pouzitych komponentov :).

Nebavime sa samozrejme o Jcustom, co je u mna maximalny strop u Ibanez - to je uz ale niekde inde. Žmurk

ale ved hardware ma jCustom rovnaky ako Prestige alebo aj ten Vai Signature
« Posledná zmena: 28. Január , 2011, 23:45:20 od vikur » Zaznamenané

prs a bogner co ine?
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2861 kedy: 28. Január , 2011, 23:46:10 »

ale ved hardware ma jCustom rovnaky ako Prestige alebo aj ten Vai Signature
moze byt, ale spracovanie je taktiez niekde uplne inde. Uz len prazce su brutal krasne zabrusene. :)
Zaznamenané

vikur
VIP
stály hosť
*

hejter

« Odpoveď #2862 kedy: 28. Január , 2011, 23:51:10 »

moze byt, ale spracovanie je taktiez niekde uplne inde. Uz len prazce su brutal krasne zabrusene. :)

ano su zabrusene do obla a jcustom ma krasny inlay a binding na hmatniku a to je asi tak vsetko .... ci akoze prestige ma prazce co rezu do ruk? ja neviem ako na tvojom Ibaneze ale tie dva prestige co mam maju uplne 100% spracovanie a to fakt nechvalim teraz preto lebo to mam doma, mam to upici keby to bolo napicu tak to predam

len mi to pripada ako ze teraz si ides dat postavit gitaru tak je zrazu vsetko napicu jedine handmade je to prave .... keby som nemal handmade gitaru tak sa nehadam, ale sam som ju MAL a kopec som drzal v ruke a zas taky zazrak ako opisujes sa nekonal ani raz
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2863 kedy: 28. Január , 2011, 23:56:34 »

...
len mi to pripada ako ze teraz si ides dat postavit gitaru tak je zrazu vsetko napicu jedine handmade je to prave .... keby som nemal handmade gitaru tak sa nehadam, ale sam som ju MAL a kopec som drzal v ruke a zas taky zazrak ako opisujes sa nekonal ani raz
Nedomyslaj si kokotiny, pretoze nevravim, ze LEN handmade je to prave. :)
Kedysi som drzal a hral v kapele na rozne fendre, aj CSka. Ale odkedy mam handmade strat, tak nechcem ani Fender CS. Je to samozrejme MOJ nazor a MOJA gitara. Podobne aj Karolova je robena a je to u mna TOP metalova gitara, aku som kedy pocul. Taktiez je to MOJ nazor.

Mozno sa nechapeme len preto, ze ty mas namysli dost drahe seriovky, jak tvoje PRS, Ibanez a neviem co - co je samozrejme uplne ina kategoria "serioviek". Ja mam zas namysli seriovky do cca 1000 - 1500 € z obchodu.
 Na zdravie!
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #2864 kedy: 29. Január , 2011, 00:16:49 »

To je pravda, ale len v pripade ze mas presnu predstavu o tom custom nastroji.
Inak to mozem skoncit tak (a casto aj skonci), ze ti gitarar sice postavi nieco o com si si myslel ze moze byt dobre, ale nakoniec to az take dobre byt nemusi (a taky nastroj uz potom ani len nepredas).
Mne sa velmi paci Rudova robota, robi krasne a kvalitne nastroje, ale zatial som sa nedopracoval k tomu aby som mal jasnu predstavu o gitare ktora by sa uz seriovo (pripadne s drobnymi naslednymi upravami) nevyrabala.
Radsej si vyberiem uz nieco vyrobene, ak to hra dobre a sedi mi to v ruke, tak beriem.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 189 190 [191] 192 193 ... 212 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 22 otázok.