kaolko
|
|
« Odpoveď #2145 kedy: 26. Január , 2010, 15:29:55 » |
|
"Mrkni" si starý ARAKAIN, Mirkove party. On používa MESA V-TVON, na začiatku mal MARSHALL 9100 koncá a MARSHALL box, čo je zvuk napr. na CD LEGENDY I, potom koncák vymenil za MESA 50/50. Je to priebojné a počuteľné...
co tak 85/85 neni lepsia kombinacia?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #2146 kedy: 26. Január , 2010, 15:39:29 » |
|
toto podobne sa mi vyraba, ale s mojimi upravami budem mat signature les pol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2147 kedy: 26. Január , 2010, 21:59:52 » |
|
toto podobne sa mi vyraba, ale s mojimi upravami budem mat signature les pol bude mat tvar ako ibanez?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #2148 kedy: 26. Január , 2010, 23:45:49 » |
|
toto podobne sa mi vyraba, ale s mojimi upravami budem mat signature les pol Náááádhera - najkrajšia gitara aká môže byť a ked bude tak aj hrať tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
murkom
náhodný pocestný
Príspevkov: 91
|
|
« Odpoveď #2149 kedy: 26. Január , 2010, 23:49:23 » |
|
toto podobne sa mi vyraba, ale s mojimi upravami budem mat signature les pol Kto ti to robi?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #2150 kedy: 31. Január , 2010, 23:48:53 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #2151 kedy: 31. Január , 2010, 23:54:37 » |
|
pocuvaj ma J, to si sem nemal davat .. prekrasne su tie spalted. Sialene sa mi pacia tieto finishe !
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #2152 kedy: 31. Január , 2010, 23:58:14 » |
|
pocuvaj ma J, to si sem nemal davat .. prekrasne su tie spalted. Sialene sa mi pacia tieto finishe !
ja mam taku jednu doma, ale superstrat ..mne sa to tiez velmi paci, pozri tuna, ale teraz ich tam je pomenej, kedysi mali tychto spalted gitar viac, mozno casom prihodia nejake http://shop.ebay.com/merchant/ravenwestguitar.com_W0QQ_sopZ14
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #2153 kedy: 01. Február , 2010, 00:01:16 » |
|
toto je ta moja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #2154 kedy: 01. Február , 2010, 00:04:37 » |
|
fuha, skvele Co to mas za kusok, pripadne mas tu o nej niekde nieco popisane (nech nezahlcujem nespravnu temu)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #2156 kedy: 01. Február , 2010, 00:16:36 » |
|
fuha, skvele Co to mas za kusok, pripadne mas tu o nej niekde nieco popisane (nech nezahlcujem nespravnu temu) fuu, tak to neviem, ci som tu o nej nieco pisal, uz sa nepamatam, ale asi nie, to by nikoho nezaujimalo, lebo to neni gibson ani fender, ani ibanez..ale je to z dreva a hra to ..je to Raven West RG 650 SP http://www.ravenwestguitar.com/k245pcrsflame2.htmlteraz ju momentalne nevidno na ebayi, ale kedysi tam boli pravidelne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #2157 kedy: 01. Február , 2010, 00:24:09 » |
|
fuu, tak to neviem, ci som tu o nej nieco pisal, uz sa nepamatam, ale asi nie, to by nikoho nezaujimalo, lebo to neni gibson ani fender, ani ibanez..ale je to z dreva a hra to ..je to Raven West RG 650 SP http://www.ravenwestguitar.com/k245pcrsflame2.htmlteraz ju momentalne nevidno na ebayi, ale kedysi tam boli pravidelne preco, myslim si, ze za tie bizarne nizke prachy je to spracovanie aspon takto na pohlad skvele. co je to zac ? kludne napis, aky to ma feel, ako to hra ? ved tie spalted tele vyzeraju velmi dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #2158 kedy: 01. Február , 2010, 00:36:15 » |
|
preco, myslim si, ze za tie bizarne nizke prachy je to spracovanie aspon takto na pohlad skvele. co je to zac ? kludne napis, aky to ma feel, ako to hra ? ved tie spalted tele vyzeraju velmi dobre
lebo je to vyrabane v cine, asi preto je to take lacne ..normalne je to masivne drevo, ze vraj mahagon ..na vrchu je ten spalted top. snimace su nejake smejdacke, ale to sa da vymenit. ten floyd je celkom v pohode, asi to neni ako original floyd alebo lo pro edge, ale co ja obcas pakujem, tak v pohode drzi ladenie. napr. toto som nahraval na tej gitare, je to cez guitar rig sa mi zda.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #2159 kedy: 01. Február , 2010, 00:50:42 » |
|
nahodou velmi prijemny zvuk, aj ked gitara v tom celku sama o sebe moc nevynikne. pripomina mi to niektore Odfieldove veci v case, ked robil s Belewom. Prave som sa dostal k solu v 2:33, uplne super, napad / hra / zvuk. Pocuvam tie tvoje ostatne veci na YT, velmi mi to reze !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|