Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 15:01:46
Strán: 1 ... 166 167 [168] 169 170 ... 212 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: do akej gitary ste zaľúbení? (najkrajšia gitara)  (Prečítané 512311 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #2505 kedy: 15. Jún , 2010, 23:14:26 »

No hanbím sa..

vsak to vyzera ako cina prosim ta
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #2506 kedy: 15. Jún , 2010, 23:31:05 »

ale ako to hrá   Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #2507 kedy: 16. Jún , 2010, 00:04:15 »

ale ako to hrá   Nechajte ma vydýchať

ako ? :) Ta nadnou ju musi dat dole jednym kilom  Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2508 kedy: 16. Jún , 2010, 00:05:52 »

ako ? :) Ta nadnou ju musi dat dole jednym kilom  Na zdravie!
Ano.  :)
 ha ha ha
Zaznamenané

mn
inventár podniku

« Odpoveď #2509 kedy: 16. Jún , 2010, 00:09:27 »

Ano.  :)
 ha ha ha

poprve - stopercentne, to si zas len ty favorizujes nejaku imaginarnu vysnivanu gitaru
po druhe - sam si tu daval nejake bulbove videa - nasucho to hralo ako jolana a po zapojeni to robilo "to iste" co ibanez so silnym snimacom, pozri si ked mas tak zmaknuty youtube ako hraju niektore private stocky (uz len na sucho)

btw, vsak si ju kup .. niekde ju predavaju za 2500 usd ci kolko, to podla mna nie je vela, ak je taka uzasna ako hovoris :) (okrem toho vyzeraju ako vystruhane na kolene niekde v dielni vo Vrutkach)
Podla mna klasicky hype okolo nich, aktualna metalova moda
« Posledná zmena: 16. Jún , 2010, 01:15:11 od mn » Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2510 kedy: 16. Jún , 2010, 00:12:52 »

poprve - stopercentne, to si zas len ty favorizujes nejaku imaginarnu vysnivanu gitaru
po druhe - sam si tu daval nejake bulbove videa - nasucho to hralo ako jolana a po zapojeni to robilo to iste co ibanez so silnym snimacom, pozri si ked mas tak zmaknuty youtube ako hraju niektore private stocky (uz len na sucho)

btw, vsak si ju kup .. niekde ju predavaju za 2500 usd ci kolko, to podla mna nie je vela, ak je taka uzasna ako hovoris :)
Ty mas velmi divne hodnotenia gitar. :) Mas nejaku gitaru, ale to neni najlepsia gitara, nato zabudni. Existuje kopec inych gitar, ktore stoja zato a PRE MNA je jednou z nich Blackmachine. Paci sa mi ten perkusivny charakter, ktory je obsiahnuty aj v nahravke. Urcite to nehra ako Ibanez so silnym snimacom - prave to je Tvoja imaginarna predstava.

PS: Nebudem sa dalej bavit stylom "ja mam pravdu".  Na zdravie!
« Posledná zmena: 16. Jún , 2010, 01:04:02 od Branko » Zaznamenané

mn
inventár podniku

« Odpoveď #2511 kedy: 16. Jún , 2010, 00:20:27 »

Ty mas velmi divne hodnotenia gitar. :) Existuje kopec inych gitar, ktore stoja zato a PRE MNA je jednou z nich Blackmachine. Paci sa mi ten perkusivny charakter, ktory je obsiahnuty aj v nahravke. Urcite to nehra ako Ibanez so silnym snimacom - prave to je Tvoja imaginarna predstava.

PS: Nebudem sa dalej bavit stylom "ja mam pravdu".  Na zdravie!

na to ti uz nemam co povedat :) ty mi hovoris, ze mam divne hodnotenia gitar, pritom som 80% z firiem co komentujem aj v ruke mal NA ROZDIEL OD TEBA MR. WEB BROWSER. O par slov dalej ma presviedcas, ze pre teba patria medzi najlepsie hrajuce nastroje BM, ktore si tak videl mozno na obrazku  :) V tomto momente veskera hodnota tvojich nazorov pada nizsie ako bola, howq .. uz nebudem komentovat. Keby si mal tie tvoje zvasty aspon podlozene nejakou vlastnoui skusenostou, ale ty tu kontinualne presviedcas ludi o veciach, ktore si sa docital po nete, co je komicke.

« Posledná zmena: 16. Jún , 2010, 01:10:50 od mn » Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #2512 kedy: 16. Jún , 2010, 00:23:17 »

na to ti uz nemam co povedat :) ty mi hovoris, ze mam divne hodnotenia gitar, pritom som 80% z firiem co komentujem aj v ruke mal NA ROZDIEL OD TEBA MR. WEB BROWSER. O par slov dalej ma presviedcas, ze pre teba patria medzi najlepsie hrajuce nastroje BM, ktore si tak videl mozno na obrazku  :) V tomto momente veskera hodnota tvojich nazorov pada nizsie ako bola, howq .. uz nebudem komentovat. Keby si mal tie tvoje zvasty aspon podlozene nejakou vlastnoui skusenostou, ale ty tu kontinualne presviedcas ludi o veciach, ktore si sa docital po nete, co je komicke.

Bavím sa skvele
No vies... ja si popocuvam nahravky zo studia, na ktorych sa tocilo prave na BM. Naco viac co sa zvuku tyka ? :) Mne viac nechyba k stastiu. Nehral som na tom, ale taktiez to neznamena, ze neviem, ako tie gitary hraju. A takisto aj to, ze Ty si si to skusil, tiez neznamena, ze vies povedat, co ta gitara da na 100%.  Žmurk
Zaznamenané

majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #2513 kedy: 16. Jún , 2010, 00:41:54 »

Mne sa páči aj to LP nad ním a určite obe hrajú divo  Na zdravie!
Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #2514 kedy: 16. Jún , 2010, 01:37:22 »

Bavím sa skvele
No vies... ja si popocuvam nahravky zo studia, na ktorych sa tocilo prave na BM. Naco viac co sa zvuku tyka ? :) Mne viac nechyba k stastiu. Nehral som na tom, ale taktiez to neznamena, ze neviem, ako tie gitary hraju. A takisto aj to, ze Ty si si to skusil, tiez neznamena, ze vies povedat, co ta gitara da na 100%.  Žmurk

ja som na ne nehral, aj ked by som velmi rad a ani nazivo som ju este nevidel, ale kamarat na nu hral na London guitar show v Diezel booth, to sa asi ale nerata  Bavím sa skvele

Ja som si v prvom rade robil srandu s tym jolana zvukom a ibanezom, kedze sa tu zas glorifikuje ten Blackmachine ako keby to hralo samo. Typicky hype. Narazal som na fakt, ze sa kritizuje / hodnoti nieco o com clovek nema paru. Pozri si tie gitary na ich webe (neratam tu s vejarovitym hmatnikom)
Vyzeraju presne tak isto ako Karolova Keller custom, no o tej tu nikto nuansy nepise (aj ked podla toho co sa hovori by sa aj mohlo)  
« Posledná zmena: 16. Jún , 2010, 01:40:06 od mn » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2515 kedy: 16. Jún , 2010, 06:24:43 »

ja som na ne nehral, aj ked by som velmi rad a ani nazivo som ju este nevidel, ale kamarat na nu hral na London guitar show v Diezel booth, to sa asi ale nerata  Bavím sa skvele

Ja som si v prvom rade robil srandu s tym jolana zvukom a ibanezom, kedze sa tu zas glorifikuje ten Blackmachine ako keby to hralo samo. Typicky hype. Narazal som na fakt, ze sa kritizuje / hodnoti nieco o com clovek nema paru. Pozri si tie gitary na ich webe (neratam tu s vejarovitym hmatnikom)
Vyzeraju presne tak isto ako Karolova Keller custom, no o tej tu nikto nuansy nepise (aj ked podla toho co sa hovori by sa aj mohlo)  

co? to fakt?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #2516 kedy: 16. Jún , 2010, 07:31:01 »

co? to fakt?  Bavím sa skvele
vsak hra dobre, tak co chces
Zaznamenané
Gaťo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 219

« Odpoveď #2517 kedy: 18. Jún , 2010, 22:22:00 »

ibanez omar rodriguez lopez signature  Som metlak

Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #2518 kedy: 18. Jún , 2010, 22:23:52 »

toto urcite vyrabaju v cine, je na tom nalepka, ze pre deti od 3 do 7 rokov a predavaju to v dracikovi  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Gaťo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 219

« Odpoveď #2519 kedy: 18. Jún , 2010, 22:28:54 »

to nieje podstatne..

lubi sa mi ten dizajn.. to ako citiť tu osobitosť hrača z tej gitary
Zaznamenané
Strán: 1 ... 166 167 [168] 169 170 ... 212 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 23 otázok.