mn
|
|
« Odpoveď #2700 kedy: 05. Október , 2010, 23:15:08 » |
|
ja sa planujem dopracovat ku tejto gitare, z akeho je dreva mi je srdecne ukradnute co je to za firma ?
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #2701 kedy: 05. Október , 2010, 23:18:10 » |
|
Guerilla, kanadska relativne nova znacka, primarne zamerana na metal http://www.guerillaguitars.net/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #2702 kedy: 05. Október , 2010, 23:21:32 » |
|
Nevem, ale mne tieto pokusy obmeniť relatívne perfektné tvary prídu až niekedy ako vrcholne nevkusné a škaredé, to už fakt mohli nechať tvar vyjebanezu a povedať, že to má o 2,54685 milimetra iný tvar tak to je iné.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2703 kedy: 06. Október , 2010, 07:35:29 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 06. Október , 2010, 07:37:58 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #2704 kedy: 06. Október , 2010, 07:35:58 » |
|
za kolko?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2705 kedy: 06. Október , 2010, 08:57:03 » |
|
ceny tma nema uvedene.. ale napisal som mu tak uvidime.. opytal som sa aj na beznu cenu tej M6 co tu dal Krkto, inak vcelku pekna gitara kks.. myslim ze to bude ale cez 2200USD, kedze ide o kanadske gitary
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #2706 kedy: 06. Október , 2010, 08:59:25 » |
|
hej pekne su celkom akurat kto vie ako to hra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #2707 kedy: 06. Október , 2010, 09:07:26 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2708 kedy: 06. Október , 2010, 09:09:14 » |
|
Sak to neni jedno za aku, ak hra fajn ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #2709 kedy: 06. Október , 2010, 09:15:10 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #2710 kedy: 06. Október , 2010, 09:16:48 » |
|
Sak to neni jedno za aku, ak hra fajn ?
no hej, ale lipa sama o sebe nebude nikdy hrať tak ako napríklad tá petrucciovka, nehovorím, že nemôže hrať dobre, ale hrá o poznanie tenšie a proste inak. Ale to potom kúpim ibaneza za 1kE a bude mi to hrať rovnako, za ten finish je otázne kto dá 1200 navyše. To je ale môj pohľad na vec.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #2711 kedy: 06. Október , 2010, 09:17:36 » |
|
čo môj zasa, nepochopil som ťa?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2712 kedy: 06. Október , 2010, 09:19:14 » |
|
no hej, ale lipa sama o sebe nebude nikdy hrať tak ako napríklad tá petrucciovka, nehovorím, že nemôže hrať dobre, ale hrá o poznanie tenšie a proste inak. Ale to potom kúpim ibaneza za 1kE a bude mi to hrať rovnako, za ten finish je otázne kto dá 1200 navyše. To je ale môj pohľad na vec. Nato zabudni. Tu nejde len o drevo... spracovanie a pocit z hry je pre niekoho daleko silnejsi "argument", nez drevo z ktorej je gitara vyrobena.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2713 kedy: 06. Október , 2010, 09:21:37 » |
|
no hej, ale lipa sama o sebe nebude nikdy hrať tak ako napríklad tá petrucciovka, nehovorím, že nemôže hrať dobre, ale hrá o poznanie tenšie a proste inak. Ale to potom kúpim ibaneza za 1kE a bude mi to hrať rovnako, za ten finish je otázne kto dá 1200 navyše. To je ale môj pohľad na vec. je viac druhv lipy.. to co sa dava na bezne RGcky je uplne ina lipa ako ta co ide na musicman, RG prestige a podobne veci.. lipa je nahodou vcelku frekvencne vyrovnane drevo, aspon co mne sa zdalo, nema take extremy ako napriklad mahagon, resp swamp ash.. takze pre niektorych je pomerne 'nudna' .. lebo hra prakticky vcelku ok takze to evokuje taky priemer..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #2714 kedy: 06. Október , 2010, 09:40:10 » |
|
je viac druhv lipy.. to co sa dava na bezne RGcky je uplne ina lipa ako ta co ide na musicman, RG prestige a podobne veci.. lipa je nahodou vcelku frekvencne vyrovnane drevo, aspon co mne sa zdalo, nema take extremy ako napriklad mahagon, resp swamp ash.. takze pre niektorych je pomerne 'nudna' .. lebo hra prakticky vcelku ok takze to evokuje taky priemer..
swamp ash je udajne tiez nie moc daleko od stredu, tak ako vacsina beznych drievok. povedzme ze je v podstate jedno, ktore z tychto "normalnych" driev je pouzite
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|