Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 11:39:01
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: YES  (Prečítané 61395 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #90 kedy: 07. August , 2009, 10:11:12 »

Yes budú v Bratislave 31. októbra na pasienkoch  Fuuha zíram

Zdroj: Ofic stránka kapely  :)
http://www.yesworld.com/ywtour_euro.html
faaaakt  :) :) :) :) :)
tak sa tam stretneme
Zaznamenané
Mlha
pravidelný návštevník
Príspevkov: 169

« Odpoveď #91 kedy: 07. August , 2009, 10:29:56 »

Ako je to s tým Andersonom? S Yes nekoncertuje ale sólo hej, čítal som o nejakých astmatických problémoch či čo?
Zaznamenané

Rock it!
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #92 kedy: 07. August , 2009, 10:47:32 »

a s nim slovenska hudobna spicka - rozsa, valihora, skuta, burian... bude to lahôdka...
teraz som si pozrel dr. horaka a ti si pytaju za toto 9 eur. http://www.drhorak.sk/?view=cart
zeby sa chcel niekto nabalit na koncerte zadara?
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #93 kedy: 07. August , 2009, 11:13:27 »

Yes budú v Bratislave 31. októbra na pasienkoch  Fuuha zíram

Zdroj: Ofic stránka kapely  :)
http://www.yesworld.com/ywtour_euro.html

Bol som na YES, ked tu hrali pred dvomi rokmi, or so .. a bola to tragedia, bez energie, bez nicoho.
Nastupila slavna zostava a bola to prevelka nuda, este k tomu sa spravali ako hlupaci.

Par tyzdnov pred tym som bol na rovnakom venue na Hughesovi, kde mu hostoval Luis Maldonado a to bolo ine kafe, polovicny stage, tretinove svetla, polovica ludi, ale fakt bol ten, ze dali cely YES do vrecka po prvej skladbe.

Na YES ma uz nikto nedostane, aj keby stal ticket 50 centov.
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #94 kedy: 07. August , 2009, 11:19:43 »

Treba Rabina a bolo by to super..aj keby tam bol sam Zdravíčko   Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
« Posledná zmena: 07. August , 2009, 12:18:32 od joe » Zaznamenané

brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #95 kedy: 08. August , 2009, 08:12:35 »

Bol som na YES, ked tu hrali pred dvomi rokmi, or so .. a bola to tragedia, bez energie, bez nicoho.
Nastupila slavna zostava a bola to prevelka nuda, este k tomu sa spravali ako hlupaci.

Par tyzdnov pred tym som bol na rovnakom venue na Hughesovi, kde mu hostoval Luis Maldonado a to bolo ine kafe, polovicny stage, tretinove svetla, polovica ludi, ale fakt bol ten, ze dali cely YES do vrecka po prvej skladbe.

No dufam ze mna nesklamu ,lebo pred par rokmi som na nich bol v Budapesti a lepsi koncert som fakt este nevidel a to som uz bol na tolkych ,ze keby som mal fcil tie prachy za listky pokope,tak si asi kupim dalsieho Rikaca  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Na taky koncert sa ludia v ich veku musia aj dobre vyspat  Bavím sa skvele neni to sranda taky starobinec  Nezahrávaj sa
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #96 kedy: 08. August , 2009, 08:36:11 »

A hlavne nech tam nejdú tí,čo trieskajú hlavu o podium,valaju sa po zemi,tancuju pogu,pluvancuju jeden na druheho a radi sa valaju v blate. To fakt nebude koncert pre takuto enklávu. Bavím sa skvele
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #97 kedy: 08. August , 2009, 09:02:14 »

A hlavne nech tam nejdú tí,čo trieskajú hlavu o podium,valaju sa po zemi,tancuju pogu,pluvancuju jeden na druheho a radi sa valaju v blate. To fakt nebude koncert pre takuto enklávu. Bavím sa skvele
pivo tam aspon budu mat, ci budu pri vstupe rozdavat geriatricke plienky a barly?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #98 kedy: 08. August , 2009, 18:17:40 »

Mne sa nakoniec zmenil program, na koncertik idem a velmi sa nan tesim, okrem toho este Varga, Prazsky vyber...  Na zdravie! Zdravíčko
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
yessica
okukávač

Príspevkov: 2

« Odpoveď #99 kedy: 10. August , 2009, 11:33:11 »

zeby sme prisli omrknut benoita davida :-)

myslite ze anderson sa k nim este nikedy vrati?
Zaznamenané
yessica
okukávač

Príspevkov: 2

« Odpoveď #100 kedy: 10. August , 2009, 11:35:09 »

mne to pripada ako v tej rozpravke "cisar je nahy"všetci sa divali a tlieskali ake ma pekne oblečenie pritom na sebe nemal nič...je pravda že som s nim počul malo veci ale preto že som to nemohol počuvat..Rabina poznam aj z filmovej tvorby je to jeden z naj gitaristov..videl som koncert kde s nim hraju Yesaci a zase hawe tam vydava nejake nezmyselne zvuky..Yes s Rabinom išiel do inej ligy pačil sa každemu nie len "odbornikom na muziku" ale hawe je fakt zapametatelny lebo hned počut že tam niekto niečo lovii....ale to je moj nazor vam sa može pačit nemam nabitu pištol....kopec ludi sa tu nevjadruje ale ked sa s nomi bavim povedia to iste Zdravíčko

Howe je klasika.. on k yes patri.. s Rabinom sa dostal Yes na viac komercnu uroven povedala by som.. bez ludi ako je Howe by yes nikdy nebol yes
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #101 kedy: 10. August , 2009, 11:49:39 »

Howe je klasika.. on k yes patri.. s Rabinom sa dostal Yes na viac komercnu uroven povedala by som.. bez ludi ako je Howe by yes nikdy nebol yes

Fiha, mame tu progrockerku. Vitaj. Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Jakub
nováčik
*
Príspevkov: 14

« Odpoveď #102 kedy: 10. August , 2009, 14:58:52 »

Citácia

??

Yes na Slovensku este nehral. Bola tu Asia. Naposledy bol na okoli Yes v Prahe a to bolo pocas ich 35 vyrocia. Mozes byt konretny?

Ako tu niekto spomenul, koncerty Yes su uplne uzasne, neskutocna energia. Den predtym ako som zisitil, ze Yes bude v Ba som si kupil listky na Pink Floyd Wall 2009 v Prahe co je prave v rovnakom termine :) Ale uvidime, co sa s tym bude dat robit. Na Jona idem a velmi sa na to tesim. Ked mal este s Yes naposledy koncert v Prahe, Jon chcel aby ludia v prvom rade sa posunuli a mohla sa pridat este jedna stolicka pre jeho Jane. Prisiel ludi poprosit osobne a podal nam aj ruku, pekny zazitok :)
Zaznamenané
Jakub
nováčik
*
Príspevkov: 14

« Odpoveď #103 kedy: 10. August , 2009, 15:56:05 »

Citácia

Yessica,

pekny nazor. Yes s Trevinom bol uplny iny. Nebol zly, iba iny. Album Talk patri k mojim oblubenym. Turne v 1991 ked boli na stagi Steve spolu s Trevinom patri podla mna k vrchulu koncertnych vystupeni, co Yes predviedol, skoda, ze nie je ziade DVD z tejto doby
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #104 kedy: 10. August , 2009, 16:01:28 »

Yessica,

pekny nazor. Yes s Trevinom bol uplny iny. Nebol zly, iba iny. Album Talk patri k mojim oblubenym. Turne v 1991 ked boli na stagi Steve spolu s Trevinom patri podla mna k vrchulu koncertnych vystupeni, co Yes predviedol, skoda, ze nie je ziade DVD z tejto doby

tusim sa mi volade doma vala zaznam z Union Tour a tam bol Howe spolu s Rabinom a rovnako White s Bruffordom... ja osobne mam radsej Rabina ale aj Howe je skvely a stary Yes by som si bez Howa nevedel predstavit... Neviem co je na tom pravdy ale niekde som pocul zevraj Howe nema Rabina velmi v laske... Na zdravie!

inac Talk je aj u mna jeden z najoblubenejsich... ale najoblubenejsi je u mna 1969 Zdravíčko
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 23 otázok.