Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 13:29:38
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: YES  (Prečítané 61517 krát)
0 užívateľov a 24 Hostí prehliada túto tému.
Jakub
nováčik
*
Príspevkov: 14

« Odpoveď #135 kedy: 13. August , 2009, 14:09:01 »

jj, aj mne to je luto. Na druhej strane od roku 2001 nespravili novy material od roku 2005 nekoncertovali. Mam pocit, ze trochu kaslu na fanusikov Smútim
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #136 kedy: 13. August , 2009, 14:22:39 »

jj, aj mne to je luto. Na druhej strane od roku 2001 nespravili novy material od roku 2005 nekoncertovali. Mam pocit, ze trochu kaslu na fanusikov Smútim

to aj mna mrzi... ale predsalen su to uz dedovia a spravili uz tony brutalnej muziky tak uz asi nevladzu... skoda ze som nezil niekedy v tych rokoch ked by som ich mohol pocut za mlada v najlepsej forme  Smútim
« Posledná zmena: 17. August , 2009, 08:37:58 od cubo » Zaznamenané
Jakub
nováčik
*

« Odpoveď #137 kedy: 13. August , 2009, 15:15:29 »

Citácia
to aj mna mrzi... ale predsalen su to uz dedovia a spravily uz tony brutalnej muziky tak uz asi nevladzu... skoda ze som nezil niekedy v tych rokoch ked by som ich mohol pocut za mlada v najlepsej forme

Podla mna vladzu. Vsak Steve hral s Asiou, Alan robi stale nieco. Rick je chory, to sa musi uznat. Christ nahral Vianocny album + bol v zoskupeni Conspiracy, alebo ako sa to volalo spolu s Billim Sharewoodom. Co robil Jon v poslednych rokoch som si neni isty, iba viem, ze to nebolo tak davno ked mal solo koncert v Prahe (asi 2r dozadu).

Tak neviem, kde je chyba. Keby vydali nieco ako Magnification, bola by to pecka. Ich solove veci vsak vobec nesledujem, teda neviem posudit kvalitu. Mozno je chyba v manazmente, neviem.
Zaznamenané
Jakub
nováčik
*

« Odpoveď #138 kedy: 14. August , 2009, 11:16:33 »

toto vyslo vcera v Prave:

http://kultura.pravda.sk/jon-anderson-zahra-na-poctu-slobode-d6f-/sk_khudba.asp?c=A090814_102429_sk_khudba_p46
Zaznamenané
Jakub
nováčik
*

« Odpoveď #139 kedy: 16. August , 2009, 18:52:05 »

Bolo to skvele, Jon je opat vo forme, srsi z neho energia. Bol som velmi milo prekvepeny kolko vela ludi tam prislo.

http://kultura.pravda.sk/jon-anderson-zlozil-slovakom-pesnicku-dyz-/sk_khudba.asp?c=A090816_180757_sk_khudba_p46
Zaznamenané
Jakub
nováčik
*

« Odpoveď #140 kedy: 18. August , 2009, 11:43:53 »

aj toto je zaujimavy clanok:

http://kultura.sme.sk/c/4978809/jon-anderson-idem-s-vami-na-turne.html

:) pekna diskusia  :)
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #141 kedy: 18. August , 2009, 12:20:50 »

Vyborne, fajn,z e taky clovek ako Andreson ocenil slovensku muziku. Na rozdiel od vselijakych pseudoumelcov, on je skutocna ikona umeleckeho rocku...
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #142 kedy: 19. August , 2009, 08:49:34 »

uz sa tesim, ked si to pozriem v novembri, bohuzial som nemohol ist pozriet nazivo. v tom clanku pisu o prerazani kapiel a hudobnikov z vychodu na zapad. no ono je to tak, ze media nezaujima spojenie nejakych muzikantov z vychodu s hviezdou so zapadu, pokial sa jedna o kvalitnu, nemainstreamovu hudbu a spolupraca prbieha na osobnej urovni, nie cez milionove zmluvy so slavnymi producentami a managermi. nasich hudobnikov a ceskych je vonku slavnych a uznavanych uz viacej a uz od komunizmu. nechapem preco stale niekto caka, ze sa za hranicami presadi nieco ako desmod alebo jana kirschner, ci peha ci co :-). to bude ten finalny dokaz, ze sme ako muzikanti so svetom rovnocenni? oni maju svojich popov a popdiv dost :-) (len take kratke odbocenie od pana andersona:)
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #143 kedy: 19. August , 2009, 09:53:32 »

aj toto je zaujimavy clanok:

http://kultura.sme.sk/c/4978809/jon-anderson-idem-s-vami-na-turne.html

:) pekna diskusia  :)

fakt dobry clanok
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #144 kedy: 24. August , 2009, 09:51:10 »

??

Yes na Slovensku este nehral. Bola tu Asia. Naposledy bol na okoli Yes v Prahe a to bolo pocas ich 35 vyrocia. Mozes byt konretny?

Velke sorry, hned ako som uvidel Howea, vybavil som si ten katastrofalny koncert a neuvedomil som si, ze to bola ASIA a nie YES  ha ha ha vtedy hrali tiez v svojej najslavnejsej zostave
No aby som pravdu povedal, neviem ci pojdem na Yes s velkou doverou, na Howea som velmi vsadzal a bolo to obrovske sklamanie
.. sorry za chaos
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
udry
Hosť
« Odpoveď #145 kedy: 24. August , 2009, 10:24:53 »

Velke sorry, hned ako som uvidel Howea, vybavil som si ten katastrofalny koncert a neuvedomil som si, ze to bola ASIA a nie YES  ha ha ha vtedy hrali tiez v svojej najslavnejsej zostave
No aby som pravdu povedal, neviem ci pojdem na Yes s velkou doverou, na Howea som velmi vsadzal a bolo to obrovske sklamanie
.. sorry za chaos
No v Asia Howe moc toho neukazal a ani nemohol,nakolko to bola hudba ina ako to čo robil dovtedy a ako sam priznal,išiel do toho projektu s určitymi predstavami,ktore sa nikdy nenaplnili.. Na tom albume Asia mohol hrat kludne akykolvek gitarista a bolo by to jedno. Myslim,že viac vynikla jeho hra v zoskupení GTR,kde s Hackettom robili z môjho pohladu  zaujimavejšiu hudbu. Na zdravie!
Zaznamenané
Tomas PN
okukávač

Príspevkov: 4

« Odpoveď #146 kedy: 24. August , 2009, 16:00:48 »

Bol som na YES, ked tu hrali pred dvomi rokmi, or so .. a bola to tragedia, bez energie, bez nicoho.
Nastupila slavna zostava a bola to prevelka nuda, este k tomu sa spravali ako hlupaci.

Par tyzdnov pred tym som bol na rovnakom venue na Hughesovi, kde mu hostoval Luis Maldonado a to bolo ine kafe, polovicny stage, tretinove svetla, polovica ludi, ale fakt bol ten, ze dali cely YES do vrecka po prvej skladbe.

Na YES ma uz nikto nedostane, aj keby stal ticket 50 centov.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No tak rad by som sa spytal hore uvedeneho pisatela s hore uvedenym clankom kedy a kde bol presne na YES?Huh!Si píš!!!!!
Na to ze som velky fanusik YES cca 15 rokov, ze by som prehliadol ich koncert na Slovensku???Si píš!!! To sa mi nezda..... Nezahrávaj sa
Zaznamenané
Tomas PN
okukávač

« Odpoveď #147 kedy: 24. August , 2009, 16:13:32 »

No tak uz som si vsimol, ze "mn" zrazu zistil, ze on vlastne nevbol na YES ale na ASII... To je ale fest rozdiel medzi muzikou, ktore obe kapely hraju....
Tak to si velky fanusik oboch kapiel.... ?§!.
Vedel si vobec na aku kapelu s akou hudobnou produkciou ides??? Potom sa Ti oplatilo dat vtedajsich 1200,-Sk za vstupne (to bola najlaacnejsia vstupenka)...
Bol som totiz tam....
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #148 kedy: 24. August , 2009, 16:25:10 »

Tmomas PN - to si sa zaregistroval, aby si tu krutil ocami nad tymi, co maju v prdeli celych Yes ?  Bavím sa skvele do Randala za 5 Euro by som na nich nesiel, lebo su to takmer 3 piva v inej krcme a bez kapely  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Tomas PN
okukávač

« Odpoveď #149 kedy: 24. August , 2009, 16:51:46 »

To je Tvoj nazor... pre mna su YES VSETKYM!!!! Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.065 sekund, 23 otázok.