Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 05:39:58
Strán: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211102 krát)
0 užívateľov a 88 Hostí prehliada túto tému.
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #690 kedy: 30. December , 2008, 11:49:10 »

si robis prdel? :D:D:D:D to fakt?Huh!? ja skapem
Ja som počul niečo v kuloároch, že tam Piťu prefackal zvukára. Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #691 kedy: 30. December , 2008, 11:56:54 »

pitu zasahoval vtedy. tusim sa to aj zlepsilo razne. mne to bolo jedno ja som videl malmsteena zblizka a to mi staci
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #692 kedy: 30. December , 2008, 14:03:15 »

I am YOUR GOD Si píš!!!  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #693 kedy: 30. December , 2008, 14:07:38 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele  to ma skvele pobavilo, vodno ze je v tom fakt dobry  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Rišo
pravidelný návštevník

Human

« Odpoveď #694 kedy: 30. December , 2008, 14:10:27 »

Pozrite si od 1:30. Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
Rišo
pravidelný návštevník

Human

« Odpoveď #695 kedy: 30. December , 2008, 14:21:25 »

Alebo skôr toto:

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Vidno že starne... Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #696 kedy: 30. December , 2008, 16:17:34 »

to si spravil kokotinu lebo potom Pitu naucil zvukara ze ako sa robi zvuk a bolo to super  Bavím sa skvele  Popiskujem si

to je Pituova choroba chodit mudrovat k zvukarom  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #697 kedy: 30. December , 2008, 16:18:29 »

No pani nieco vam poviem... Yngwie ma naucil velmi vela z toho co viem dnes, v podstate z jeho sol a hudby som pochopil vsetko co som mal vediet na konzervatoriu a skoncil som ho s vyznamenanim, dakujem  mu ze bol moj prvy ucitel!!!! Dnes som v stave, ze si pustim skladbu {nilen jeho}a viem, ktorou cestou to solo pojde.. a mozem to hrat na prvy krat, on ma naucil improvizovat, co vyzaduje dokonalu znalost harmonie, stupnic vsetkych typov ako su durova, molova, harmonicka, melodicka, modalne stupnice: jonska dorska lydicka frygicka myxolidicka aiolska ...........a mat vycviceny  hudobny sluch. Ste v tom dokonali? ked si trufate kririzovat niekoho o kom ERIC CLAPTON! prehlasil : " Yngwie is God!??. Lepsi ako on v improvizacii su uz len dzezovi gitaristi v ramci improvizacie a teorie{ nie vzdy vyrtuozity!
} FAKT! Stevo Vai je clovek ktory ked vyjde na  podium tak sa pokakate lebo jeho "charizma" {ako to mnohi nazyvaju je taka silna} ze som sa skoro rozplakal, ked sa zjavil na podiu, kazda nota ako vino co sa tyka interpretacie, ale nie improvizacie a navyse tie herecke vykony {Oskar mu patri a priznam sa, mam ho asi radsej ako Yngwieho} Fakt sila, ale neporovnavajte to, kazdy hudobnik je svojim sposobom jedinecny Si píš!!! a podstata celeho mojho prveho a aj posledneho prispevku v tomto fore spociva v tom, ze niektori  "majstri" gitary nenavidia Yngwieho, PRECO!!!???. Stalo sa mi casto, ze moji takzvani kamarati ma zrazu prestali mat radi ked som im zahral, tak sa necudujem, ze niektori nenavidite Malmsteena, vacsinou ho nenavideli ti, ktori jeho sola  nedokazali zahrat!!!!!!!! a na tom trvam Si píš!!!!!!!!!!!!.|Co sa tyka kreativity, mate svojim sposobom pravdu, Yngwie na rozdiel od Steve Vaia vela pri hrani a komponovani nerozmysla,  ale je to sup, ktory sa vrhne na gitaru a vzdy z toho vznikne nieco zmysluplne pretoze to je prenho uz rutina, co pre mnohych z nas aj vas nie je { aj ked priznavam, ze nove albumy na moj vkus prilis pritvrdil} MA V SEBE NIECO, CO VY, KTORI HO NEZNASATE NEMATE A NEURAZTE SA,  MUSITE ESTE VELA CVICIT A UCIT SA, ABY STE MU MOHLI SIAHNUT ASPON NA PATY {ako muzikantovi, lebo ako clovek so svojim egoistickym pristupom nie je velmi moj idol, ale ti, ktori ho urazaju, su este vacsi egoisti a navyse nemaju pravo ho hodnotit, LEBO HODNOTIT HO MOZE LEN TEN, KTO HO MOZE ESTE NIECO NAUCIT :-} :-} :-} Dnes tu hudbu a ako ju hrat uz sam 10 rokov ucim na urcitej skole a poviem vam vacsinou tam ucim sice klasiku {co je asi 100 nasobne narocnejsie ako brnkanie sol na el. gitare} , ale aj el.gitaru a Yngwieho zatial malokto pochopil. Takeho Hameta z Melatallica , {ktory ako malokto vie, ze ho ucil Joe Satriani a pan Hamet sa k tomu nejak verejne nepriznava, Steve Vai je tiez ziakom Joe-a Satrianiho a nijak to netaji a uz vobec nie to, ze Frank Zappa  ho v podstate hudobne porodil :-} :-} co sa tyka kompozicie, motivacie a inspiracie }  Takze Hameta uz mi dokazal zahrat aj 10 rocny chlapec, Satrianiho 16 rocny, no Yngwieho nik, este asi dlho budem cakat .....Na zaver este  kazdemu z celeho srdca prajem aby mu gitara bola celozivotnym splocnikom ci spolocnickou, ktora mu umozni vyjadrit  to, co sam clovek nedokaze povedat slovami nech vyjadri jej srdcom, ale prosim neurazajte majstrov, ktori ovplyvnili a posunuli hranice jej moznosti a tym vlastne pomohli aj vam vo vasom osobnom hudobnom rozvoji a YNGWIE MALMSTEEN je bez pochyby jednym z nich. Hudba nam zehnaj Si píš!!!

super. napis este nieco, napriklad o Marcovi neviem akom, ale ma tu tiez temu...
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #698 kedy: 30. December , 2008, 16:21:55 »

to je Pituova choroba chodit mudrovat k zvukarom  Bavím sa skvele

niekedy mi pekne pijú krv.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #699 kedy: 30. December , 2008, 16:23:09 »

Marco Sfogli? :D
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #700 kedy: 30. December , 2008, 16:23:45 »

Marco Sfogli? :D

jo - ten :)
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #701 kedy: 30. December , 2008, 16:34:59 »

arion - mal by si písať knihy. Prvý príspevok a hneď román.. :)

POzri si G3 s vaiom a satrosom. tam Yngwie zahral suverenne najhorsie, krasne sa to ukazalo pri poslednej spolocnej jammke ze nevie nic len rychle smydlit

Tak to si vôbec nemyslím. Ukázal im, ako sa hrá s poriadnym nasadením, poriadne to roztočil. Fajn vystúpenie. Je nezmysel hovoriť, kto tam bol lepší, každý hral to svoje.

Každému sa páči iný typ muziky, iný typ prevedenia, iný gitarista. A je celkom pre človeka prínos vedieť oceniť kvality aj toho, kto sa mu nepáči. Zas na druhej strane, prečo by niekto nemal vyjadriť, že sa mu niečo nepáči a prečo..
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #702 kedy: 31. December , 2008, 07:12:52 »

Pitu:
Velmi normalne a mudro si zareagoval....a mimochodom, tiez si nemyslim, ze by bol Yngwie na G3 najhorsi. O hre sa vyjadrovat nebudem, on je perfekcionalista a teda ina ako dobra ani nemohla byt a co sa tyka show, tak ostatnym chalanom predviedol, ako sa ma robit. Myslim, ze na podiu nepostaval ako mrtvola, ale predviedol svoj standard...a tak to ma byt.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #703 kedy: 31. December , 2008, 17:54:10 »

mne sa viac pacila Vaiova show... to malo napad narozdiel od Malmsteena ktory predvadzal sto rokov stare kokosiny... akoze zahral fajn, ale show to rozhodne nebola...
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #704 kedy: 02. Január , 2009, 14:33:49 »

Cubo - Vai mal nejaku show, okrem postavania na podiu??? Myslim, ze to nebolo velmi zive...podla mna s vynimkou 2 skladieb vybral dost mizerne veci... Satrianiho vyber bol lepsi, ale show este mizernejsia.
Suhlasim, ze Yngwie je tak trochu zo stareho sveta, ale na podiu to zije
Zaznamenané
Strán: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 22 otázok.