Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 05:37:38
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211044 krát)
0 užívateľov a 75 Hostí prehliada túto tému.
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #90 kedy: 15. December , 2005, 16:53:11 »

\"The singer sounds like he\'s sitting on a toilet seat, pushing a big one.\"  ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Hosť
« Odpoveď #91 kedy: 16. December , 2005, 00:06:34 »

ha ha ha  ha ha ha  ha ha ha    

ja akurad hram jeho skolu... je to strasny haluzak... sranda jak mu tam hrkaju tie retaze na rukach a tak :)
Zaznamenané
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #92 kedy: 16. December , 2005, 01:08:32 »

Ano,poznam to.Strasne sa mi na tej skole paci,ze tam Malmsteen vysvetluje naozaj Malmsteena a neriesi tam to co sa riesi v 90% inych skol.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #93 kedy: 16. December , 2005, 18:04:29 »

Jimi Cimbala napísal:
Citácia
Ano,poznam to.Strasne sa mi na tej skole paci,ze tam Malmsteen vysvetluje naozaj Malmsteena a neriesi tam to co sa riesi v 90% inych skol.

Presne tak.... ziadne reci okolo.... prve cvicenie - arpeggia ...bum bum bum, teraz pomaly - bum bum bum, bum bum bum a druhe cvicenie... bum bum bum... tak to ma vyzerat. Strasne sa mi to paci, ma este aj ine skoly ci iba tu HOT LICKS
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #94 kedy: 16. December , 2005, 22:06:52 »

Ma tych skol viac. este dve. Ak chces pocuvat retaze na albume, pusti si song trilogy suite a nacuvaj pasaz s klasickou gitarou. On s tymi priveskami asi aj spava(l) Žmurk
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #95 kedy: 16. December , 2005, 23:00:15 »

ja som na tu akusticku pasaz nastrazil usi ale retiazky som nepocul

inak strasne sa mi paci na tej akustickej pasazi ake je to zive. Proste ze to je nahravane mikrofonom z priestoru. Ked sa to da hlasno, tak je pocut ako chodi rukou po hmanitku, ako obcas zle pritlacil strunu a jemne zadrncala. Ale sak sme iba ludia.

Naposledy upravil iMbUS, : 16.12.2005 o 23:04
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Hosť
« Odpoveď #96 kedy: 16. December , 2005, 23:10:38 »

Je to borec... co dodat.... ja sa mylim furt ..hehe
Zaznamenané
Mr.Lado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 452

« Odpoveď #97 kedy: 17. December , 2005, 02:38:23 »

live in Lenograd   to je nadhera  on tam koncertoval viac dni po sebe s brutalnym poctom ludi  a vazne ten chlap chyti gitaru a to ma srdce..  ci je to akustika ci elektrika..  Nech ho zatracuju ako chcu ja na neho nedam dopostit.  je moj velky vzor ako osobnost a skoda ze som nebol na jeho koncerte on je posadnuty music a zije niekde inde ako mi..  je to viking a drvy na gitaru ako maly boh :o))   to mal raz na tricku Eric Clapton ak som to dobre napisal   Ze Yngwie is God  :o))  ze astaroth777  ty ho mas asik lepsie nastudovaneho :o) mam aj nejake clanky o nom :o) nie vazne je osobnost a ta hra je srdce  ako aj u Vaia
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #98 kedy: 17. December , 2005, 02:56:35 »

ano presne tak..to co on hra je fakt uprimne od srdca. ..to citit, ze on tym zije ze hra rychlo.....bb king sa vyziva v tom, ake krasne macacie vibrato robi a natahuje struny a yngwie sa vyziva v rychlosti, ....ved o tom to je..o pocite gitaristu..
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
Mr.Lado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 452

« Odpoveď #99 kedy: 17. December , 2005, 02:59:16 »

ibus

ano presna tak on uz prejavuje svoje pocity   lebo najtazsie je dostat z hlavy a so srdca pocity do nastoja..  v tomto zavidim spevakom..  myslim ze tam je to lahsie dostat vsetko so seba do hlasu.. to e neuveritelny nastroj..
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #100 kedy: 17. December , 2005, 03:00:50 »

ano, spevak vyjadruje svoje pocity z hrdla, gitarista musi z ruk
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
Hosť
« Odpoveď #101 kedy: 17. December , 2005, 11:10:22 »

No jeho moc nastudovaneho nemam, ale skor jeho hru...
Ale najradsej sa ucim hrat jeho Licky a aj celkovo najradsej hram neo-klasiku, takze preto je asi moj naj gitarista.
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast

nech sa práši...

« Odpoveď #102 kedy: 18. December , 2005, 16:19:47 »

Tie jeho prívesky je myslim pocut aj niekde na jeho prvom albume, neviem ci nahodou nie v Evil Eye. S týmto s vami suhlasim, on jaj ked hra rýchlo tak presne vie co. Je schopny sa s tych rychlych behov vratit spat do melodie.
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Hosť
« Odpoveď #103 kedy: 23. December , 2005, 17:14:21 »

Ijak cim viac ho hravam, tak sa mi zdaju tie veci tazsie... Smútim
Alebo sa asi horsim ja :sick:  :dry:
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast

nech sa práši...

« Odpoveď #104 kedy: 23. December , 2005, 17:59:46 »

Skus si dat od neho pauzu. Hraj ja neviem tyzden nieco uplne ine a potom to skus znova. Ak Ti to pojde lepsie tak je to v pohode, ked nie tak si sa naozaj zhorsil. Beeee
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 22 otázok.