Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 03:41:24
Strán: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 210847 krát)
0 užívateľov a 21 Hostí prehliada túto tému.
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #375 kedy: 11. Január , 2008, 12:27:11 »

to chceš povedat že existuje tolko gitaristov?Huh!??jasne že rockovych a metalovych šak nebudeme do toho pliest nudnych jazz a inych Bavím sa skvele Bavím sa skvele
A nas milovany progrock nevynimajuc Bavím sa skvele Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #376 kedy: 11. Január , 2008, 12:28:33 »

presne... vsetci sa idu posrat z malmsteena ako z nejakeho extra inovativneho gitaristu... ale to len preto lebo sa cpu vylucne rockom a metalom... vypocujte si Alana Holdswortha... tomu vravim inovacia... u vas asi prevlada nazor ze kto hra rychlejsie tak je lepsi... a ze Vaia so Satrosom sfukol... mozno tak v bpm... ja som mal z koncertu G3 Denver uplne super pocity, ale ked dosiel ingwo tak ich vo mne uplne zabil... a zaklincoval to tym ze tam roztrtkal ten strakac... darmo vai svoju show zaklada na niecom inom, ale ingwo ked vidi ze vsetci zaspavaju lebo vkuse onanuje a nie sa urobit, tak uz pristupuje k tomu najubohejsiemu rieseniu a to rozmlatit chuderku gitaru... a co je to hrat lepsie ako malmsteen? to neznamena hrat rychlejsie... podla mna spravil vacsiu revoluciu Gilmour ktory ozaj robil hudbu a neliecil si len svoje slabe ego... a to zdaleka tak nevysiva ani nehra poyebane arpeggia... dolezite je spravne posadit tony... kto toto nevie driluje 12hodin denne aby vedel aspon shredovat...  Bleee

looooool ?§!. Popiskujem si :)
Zaznamenané

AETHERON.SK
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #377 kedy: 11. Január , 2008, 12:35:05 »

presne... vsetci sa idu posrat z malmsteena ako z nejakeho extra inovativneho gitaristu... ale to len preto lebo sa cpu vylucne rockom a metalom... vypocujte si Alana Holdswortha... tomu vravim inovacia... u vas asi prevlada nazor ze kto hra rychlejsie tak je lepsi... a ze Vaia so Satrosom sfukol... mozno tak v bpm... ja som mal z koncertu G3 Denver uplne super pocity, ale ked dosiel ingwo tak ich vo mne uplne zabil... a zaklincoval to tym ze tam roztrtkal ten strakac... darmo vai svoju show zaklada na niecom inom, ale ingwo ked vidi ze vsetci zaspavaju lebo vkuse onanuje a nie sa urobit, tak uz pristupuje k tomu najubohejsiemu rieseniu a to rozmlatit chuderku gitaru... a co je to hrat lepsie ako malmsteen? to neznamena hrat rychlejsie... podla mna spravil vacsiu revoluciu Gilmour ktory ozaj robil hudbu a neliecil si len svoje slabe ego... a to zdaleka tak nevysiva ani nehra poyebane arpeggia... dolezite je spravne posadit tony... kto toto nevie driluje 12hodin denne aby vedel aspon shredovat...  Bleee

no ty si užasnyyy..to  som sa pobavil...možno keby tu gitaru omlatil niekomu o hlavu.....ja ho nepočuvam ako aj inych, ale nanho nepičujem, lebo by som vypadal ako koko*t...treba si vyčistit uši on ma taky ton že dovidenia ak je to meritko a ked zahra pomale solo znie to ako husle....ja mam radšej Gilmoura a najradšej si brnkam sam Na zdravie!
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #378 kedy: 11. Január , 2008, 12:38:21 »

gilmour hra zase pomali a stale to iste tiež, ako každy gitarista...ale gilmour sa da dlhšie počuvat..
ja momentalne rad počuvam chansony a to sa mi pači viac ako všetky gitarove kvilenice
« Posledná zmena: 11. Január , 2008, 12:40:48 od joe » Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #379 kedy: 11. Január , 2008, 12:41:28 »

no ty si užasnyyy..to  som sa pobavil...možno keby tu gitaru omlatil niekomu o hlavu.....ja ho nepočuvam ako aj inych, ale nanho nepičujem, lebo by som vypadal ako koko*t...treba si vyčistit uši on ma taky ton že dovidenia ak je to meritko a ked zahra pomale solo znie to ako husle....ja mam radšej Gilmoura a najradšej si brnkam sam Na zdravie! gilmour hra zase pomali a stale to iste tiež, ako každy gitarista...ale gilmour sa da dlhšie počuvat..

fakt on ma taky ton ze ti to precisti usi aj keby si v nich mal storocnu zumpu... ma tam nadrbane tolko skreslenia ze ten ton ani nemusi nijaky mat... ano brnkam si sam... a to o niecom vypoveda? ano som srac ale aspon som kriticky voci tomu co si pustim do usi... to akoze kebyze hram vacsie bpm tak uz mozem kritizovat inych a predtym nie akoze? ja vnimam rovnako popularnych gitaristov ako gitaristov ktorych vidim v krcme... a popularita casto nezodpoveda kvalite... ano ale gilmour je invencnejsi co sa skladania hudby tyka nepomerne...
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #380 kedy: 11. Január , 2008, 12:47:39 »

čo tu splietaš za kokotiny čo si dostal 5 z matiky????ved to je jedno, ked sa ti to nepači tvoja vec to nieje povinne,čo ti platia za pičovanie???ked ta tu z toho jebne tak si tu budeme pisat jeblo ho z Malmsteena Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 11. Január , 2008, 12:48:11 od joe » Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #381 kedy: 11. Január , 2008, 12:51:19 »

čo tu splietaš za kokotiny čo si dostal 5 z matiky????ved to je jedno, ked sa ti to nepači tvoja vec to nieje povinne,čo ti platia za pičovanie???ked ta tu z toho jebne tak si tu budeme pisat jeblo ho z Malmsteena Bavím sa skvele

jebnut z neho moze akurat tych co ho pocuvaju...  Žmurk a co tebe platia za reklamu marshallu? davaj normalne argumenty... slova "kokotina" a "picovanie" nic presne neoznacuju... povedz mi preco je podla teba malmsteen taky dobry... ja som vyssie napisal preco si myslim ze je slaby... patku z matiky som dostaval tak casto ze uz ma to vobec nevyvadzalo z miery a to bolo tak pred 5 rokmi naposledy  Zdravíčko
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #382 kedy: 11. Január , 2008, 12:56:17 »

čo ta je po tom čo ja mam s marshallom???čo totu do toho pletieš???ked ta totu sere tak nepiš...ja neporovnavam kapustu s kukuricov???neporovnavam Joa Passa z Alanom H.... lebo Pass je velmi daleko
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #383 kedy: 11. Január , 2008, 12:59:58 »

čo ta je po tom čo ja mam s marshallom???čo totu do toho pletieš???ked ta totu sere tak nepiš...ja neporovnavam kapustu s kukuricov???neporovnavam Joa Passa z Alanom H.... lebo Pass je velmi daleko

Presne...aj mne to tu pripada tak, ze ked niektori nevedia kam z konopi, tak porovnavaju neporovnatelne...Gilmour je Gilmour, je to ina kategoria hudby, vobec nema nic spolocne s typom hudby, ktoru hra Zngwie, Van Halen, ci Zakk Wylde..atd....o Ackermannovi nehovoriac. Jasne ze Satriani spominal urcitu kategoriu gitaristov, netreba zbytocne pliest jablka s hruskami.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #384 kedy: 11. Január , 2008, 13:03:34 »

Presne...aj mne to tu pripada tak, ze ked niektori nevedia kam z konopi, tak porovnavaju neporovnatelne...Gilmour je Gilmour, je to ina kategoria hudby, vobec nema nic spolocne s typom hudby, ktoru hra Zngwie, Van Halen, ci Zakk Wylde..atd....o Ackermannovi nehovoriac. Jasne ze Satriani spominal urcitu kategoriu gitaristov, netreba zbytocne pliest jablka s hruskami.

pozor to niesu jablka a hrusky... ja neporovnavam hudbu s jadrovou fyzikou, ale jedneho ELEKTRICKEHO GITARSTU s druhym ELEKTRICKYM GITARISTOM... vari mi chces povedat ze shredderov nezaradujes do hudby?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #385 kedy: 11. Január , 2008, 13:05:27 »

malmsteen ma fajn zvuk. nema nijak extra velke skreslenie, mne sa celkom lubi, ako mu zneju single, zvuk ma urcite zaujimavy a originalny.

ale jak tu niekto daval to videjko s ES335, tak tam som zdvihol obocie, ze AHA - takto by mohol zniet stale  Bavím sa skvele
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #386 kedy: 11. Január , 2008, 13:07:24 »

pozor to niesu jablka a hrusky... ja neporovnavam hudbu s jadrovou fyzikou, ale jedneho ELEKTRICKEHO GITARSTU s druhym ELEKTRICKYM GITARISTOM... vari mi chces povedat ze shredderov nezaradujes do hudby?
skus si vypocut Malmsteena a skus si vypocut Holdswortha resp. Passa, Methenyho. Kazdy z nich svetova spicka. Tebe sa nezda, ze je medzi nimi rozdiel?? Je mi do plaču Bleee
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #387 kedy: 11. Január , 2008, 13:09:29 »

ma skreslenie ze nemusi mat ziadny ton?looool ved mu je rozumiet kazde brnknutie a vobec to neni o bpm ako stale splietas.hra rychlo tak hra rychlo je to jeho styl ako hra gilmour pomaly(pre mna jeden z gitarovej spicky).zozen si nejaku skladbu kde hra pomaly a sa poseres aky ma ton Si píš!!!
Zaznamenané

AETHERON.SK
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #388 kedy: 11. Január , 2008, 13:13:09 »

skus si vypocut Malmsteena a skus si vypocut Holdswortha resp. Passa, Methenyho. Kazdy z nich svetova spicka. Tebe sa nezda, ze je medzi nimi rozdiel?? Je mi do plaču Bleee

ano je a velky... asi taky ako medzi kyslym zelenym JABLKOM a sladkym zrelym cervenym JABLKOM... ale nie JABLKOM a HRUSKOU  Na zdravie!
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #389 kedy: 11. Január , 2008, 13:14:53 »

ma skreslenie ze nemusi mat ziadny ton?looool ved mu je rozumiet kazde brnknutie a vobec to neni o bpm ako stale splietas.hra rychlo tak hra rychlo je to jeho styl ako hra gilmour pomaly(pre mna jeden z gitarovej spicky).zozen si nejaku skladbu kde hra pomaly a sa poseres aky ma ton Si píš!!!

a povedz mi preco musim hladat ze ci nahodou nema aj dobry ton... spravny gitarista ma ton vzdy... nepotrebujem sa prehrnat kyslymi jablkami pretoze koluju legendy ze je medzi nimi aj jedno sladke... radsej si zoberem skatulu sladkych jablk a hladam co najlepsie...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.196 sekund, 23 otázok.