Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 05:33:04
Strán: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 210964 krát)
0 užívateľov a 72 Hostí prehliada túto tému.
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #435 kedy: 25. Január , 2008, 09:51:43 »

Joe, predator, 4oci  ha ha ha Na zdravie!...vystihli ste to ha ha ha
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #436 kedy: 25. Január , 2008, 10:05:13 »

ale ja nepočuvam Malmsteena mna nezaujima, ale nanho nekYdam tak ako na ostatne hviezdy..Ked o nom hovoria najvačši gitaristi tak s velkou uctou...treba sa zamysliet čo o kom hovorime...nemusi sa nam všetko pačit..mne sa nepači Satriani ale nerozjebem ho rečami ,lebo by som si prpadal ako chujko...je stašne ked si niekto mysli ,že ked sa mu niečo pači tak tomu aj rozumie...ja som potom herec z hollywoodu,lebo mam rad filmy a najvačši odborniK na OSCAROV Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 25. Január , 2008, 10:06:18 od joe » Zaznamenané

yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #437 kedy: 25. Január , 2008, 10:30:25 »

Joe: mas pravdu.Je to tak bez debaty.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #438 kedy: 25. Január , 2008, 10:33:48 »

no farnbauer mi hraval klavesy....tak sa ho opytaj či hram len kukurice..kukuricu hram ked chcem ..a tvoje hodnotenie je asi ako ja ked hodnotim formule1...čiže neviem o čom sa bavim..Tieto kokotske vyhlasenia maju len taky čo v živote važne nehrali a otvaraju si tlamu z poza monitora...ja nezaradujem gitaristov podla žiadnej kategorie je len jedna uspešny a neuspešny..a nerozoberam kvalitu hry takych ako Malmsteen lebo by som si pripadal ako koko*t...akoby dedinsky herec rozoberal Nikolsona či je dobry herec...čo ty si lepši ako Chodelka?? ja ho nepočuvam ale nanho nepičujem!!!a všetci chcu byt slavny" hovor za seba nie za všetkych čo o nich vieš koho poznaš???ja všetkych a ver tomu že je to trošku inak Zdravíčko

co si taky precitlively narcis. co ti mam liezt do riti zato ze si slavny ? malmsteen sa mi paci ako hra a ty ako hras sa mi nepaci co sa poserem. chodelku si pametam ako chodil po intraku bernolaku vo vytahanych teplakoch s diamantkou na krku a cvicil kukurice dlhe hodiny.
aj tak je meritkom platiaci fansikovia, z toho ze ti niekto povie ze mas pravdu nikto nevyzije.  
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #439 kedy: 25. Január , 2008, 10:38:25 »

nemaš mi liezt do riti netužm po tom nie som buzerant lez do riti tomu komu zvikneš lozit a slovo narcis si naštuduj v slovničku codzich slov ...to že sa ti nepačim som len rad ja sa nechcem kde komu pačit.. :a ja z toho žijem a velmi slušne spolupracujem s kdekym aj vo francuzku nemecku a holandsku,,zdar:
« Posledná zmena: 25. Január , 2008, 10:46:38 od joe » Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #440 kedy: 25. Január , 2008, 10:46:30 »

nemaš mi liezt do riti netužm po tom nie som buzerant lez do riti tomu komu zvikneš lozit a slovo narcis si naštuduj v slovničku codzich slov ...to že sa ti nepačim som len rad ja sa nechcem kde komu pačit.. Zdravíčko

narcis nie je cudzie slovo neviem preco by som ho mal studovat v slovniku cudzich slov. sorry netusil som ze sa ta tak dotkne ked niekto povie ze sa mu tvoje kukurice nepacia.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #441 kedy: 25. Január , 2008, 10:54:27 »

čo tu tlachaš za kokotiny pišeš o niekom koho nepoznaš reagujem na to "chcu byt slavny a myslia si že su nalepšii" a napisal si tam aj moje meno ..ako vieš čo chcem???hovor si za seba...tvoje hodnotenie ma nezaujima to si kvakaj...podla toho čo trieskaš si asi nalepši ty a čo pišeš pišeš o sebe asi chceš byt slavny.. Bavím sa skvele
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #442 kedy: 25. Január , 2008, 11:01:07 »

čo tu tlachaš za kokotiny pišeš o niekom koho nepoznaš reagujem na to "chcu byt slavny a myslia si že su nalepšii" a napisal si tam aj moje meno ..ako vieš čo chcem???hovor si za seba...tvoje hodnotenie ma nezaujima to si kvakaj...podla toho čo trieskaš si asi nalepši ty a čo pišeš pišeš o sebe asi chceš byt slavny.. Bavím sa skvele

ved ty si presna ukazka toho co som tam napisal aj podla toho reagujes. pre teba su taki najlepsi co ti vychvaluju tvoje plexiny a aky si super gitarista. ja som ti napisal len ze sa mi nepaci tvoja hra a uz ma titulujes kok*tom a vsetkym moznym. 
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #443 kedy: 25. Január , 2008, 11:04:12 »

Ale no tak, chlapi, veď o nič nejde  :) Na zdravie! Toto je najväčšia kokotina na Slovensku, že nás je tu päť a pol a miesto aby sme držali pri sebe, tak sa budeme vzájomne žrať na pičovinách, a vlastne nejde o nič  .... Take it easy!
« Posledná zmena: 25. Január , 2008, 11:05:51 od Predator » Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #444 kedy: 25. Január , 2008, 11:11:30 »

ved ty si presna ukazka toho co som tam napisal aj podla toho reagujes. pre teba su taki najlepsi co ti vychvaluju tvoje plexiny a aky si super gitarista. ja som ti napisal len ze sa mi nepaci tvoja hra a uz ma titulujes kok*tom a vsetkym moznym. 

zase hovoriš za mna ...hovor za seba nepovedal som že si koko*t ale otazka si koko*t???je  inde ..čo si myslim viem ja nie ty alebo?Huh!?
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #445 kedy: 25. Január , 2008, 11:33:47 »

(...) ja som ti napisal len ze sa mi nepaci tvoja hra a uz ma titulujes kok*tom a vsetkym moznym. 
joe maximalne napisal, ze pises kokotiny, nijakym sposobom ta netituloval http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,250.msg121275.html#msg121275

Dorieste si to prosim cez sukromne spravy, alebo to nechajte tak, naco sa tu hadat.
Zaznamenané

heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #446 kedy: 25. Január , 2008, 12:07:25 »

milujem takych mudrlantov co si doma brnkaju na gauci(tym na nikoho neukazujem:) ako si moze niekto z vas dovolit povedat nejake krive slovo na hociaku legendu gitarovej hry ako hendrix malmsteen santana aj na pagea som tu videl kritiku!to sa necitite?neni vam to trapne?ked tu bude kazdy len zrat a cvicit a nic ine aj tak nebude nikdy na takej urovni!!!ti ludia predali tisicky albumov svetovi gitaristi dakuju bohu ze su tu a boli a nejaky trapny janko co si doma brnka na metle ich bude kritizovat???serte nato a dajte sa na sachy alebo piskorky!my vsetci co sa ako tak snazime hrat na gitare mozeme len povedat paci sa mi tento gitarista nepaci sa mi tento gitarista tot vse a nie nanho kidat aky je nahovno ked je tam kde je a nedostal sa tam tym ze je nahovno:) Popiskujem si :)
Zaznamenané

AETHERON.SK
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #447 kedy: 25. Január , 2008, 12:16:02 »

...ako si moze niekto z vas dovolit povedat nejake krive slovo na hociaku legendu gitarovej hry ako hendrix malmsteen santana aj na pagea som tu videl kritiku!to sa necitite?neni vam to trapne?...

poviem za seba - neni mi v zasade trapne zanadavat si na hocikoho.

otocim to - neni Ti trapne robit takymto teatralnym sposobom hovorcu a obhajcu niekomu, na koho niekto iny zanadaval ?

ak tu niekto nadava na pritomneho ineho cloveka, ten si to predsa dokaze vydiskutovat sam. ak tu niekto nadava na nejaku americku legendu, tak ta to ma jednak abslotutne v prdeli a ak to prekaza nejakemu  tunajsiemu fanusikovi americkej legendy, tak ma tiez milion moznosti, ako si to vydiskutovat v konkretnej situacii.
« Posledná zmena: 25. Január , 2008, 12:16:22 od rastis » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #448 kedy: 25. Január , 2008, 12:17:17 »

v prvom rade treba rozlisovat, ked niekto povie "MNE sa niekoho hra nepaci" a "henten hra na koko*t"...potom by bolo takycho uprimnych a hodnotnych debat menej  :)
Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #449 kedy: 25. Január , 2008, 12:22:59 »

a este k musicmanovmu prispevku:) neni ti to trapne?poslal si do sraciek polovicu slovenskej spicky chalan na tvoj koncert chcem ist uz aby bol:)daj nejaku ukazku alebo zavolaj na koncert a to som zvedavy kolko zaujmes ludi aspon tak ako si ma zaujal svojim prispevkom:)ti ludia na slovensku nieco dokazali a nedovolim si verejne hodit do placu ze hraju kukurice lebo by som sa akurat zhovadil!a nedovolim si to ani v sukromi lebo si tych ludi vazim! p.s. zasa zacne tebata bla bla bla to je len moj nazor a podobne blbosti Popiskujem si ha ha ha  nazor si poviem k aparatu alebo ku gitare ale nepoviem muzikantovi ze je zly aj keby bol o desat tried horsi ako ja! Popiskujem si Žmurk :) Na zdravie!
Zaznamenané

AETHERON.SK
Strán: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.105 sekund, 23 otázok.