Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 05:36:44
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211026 krát)
0 užívateľov a 83 Hostí prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #60 kedy: 01. December , 2005, 17:10:15 »

Som rád, že aj Rasťo uznal. Malmsteen robí, to čo robí, tak ako sa to má robiť. B)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #61 kedy: 01. December , 2005, 17:26:26 »

Nikdy som konkretne na Malmsteena nepovedal kriveho slova, to si ma musis s niekym pliest. Vzdy som frflal na  tu nasledujucu generaciu nerozoznatelnych...
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #62 kedy: 01. December , 2005, 17:37:10 »

J to síce na môj vkus namyslený manekýn ale myslím že priniesol muzike istý smer ktorý má čosi do seba vždy si ho rád vypočujem ale vždy len na chvížu:je to šialenec a vyžíva sa v tých svojich premakaných riffoch asi aj ja by som sa z jeho prstami.Je individualita a to je predsa dôležité.
Zaznamenané

tatko fóra
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #63 kedy: 01. December , 2005, 17:46:57 »

admin napísal:
Citácia
...asi aj ja by som sa z jeho prstami...

hej. kratke a tucne prsty:whistle:  ale hra paradne. ja ho obdivujem a paci sa mi aj hrou, aj stylom aj imidzom.Ja som čert..
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #64 kedy: 01. December , 2005, 18:27:15 »

No musim sa priznat ze aj ja som este donedava povazoval jeho tvorbu za jednotvarnu.... ale zmenil som nazor.... je to genialne.. na poslednom albume dal zo seba vsetko doprovody su neuveritelne a sola ani nehovorim ...a to ze nerobi pomale veci to nie je pravda, svojimi baladami schova vsetkych ... Kto ma na neho tazke srdce doporucujem si vypocut celu tvorbu, potom rychlo zmeni nazor  Ja som čert..
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #65 kedy: 01. December , 2005, 18:29:08 »

Inac, kto ste citali nejaky rozhovor s Malmsteenom...tazko sa ubranit pocitu, ze je namysleny, miestami az sedlak
Zaznamenané

Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #66 kedy: 01. December , 2005, 18:31:46 »

...ale on moze....:))
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #67 kedy: 01. December , 2005, 18:33:23 »

tomu pocitu sa ani branit netreba. citalo som s nim dost rozhovorov a je to evidentne. je tak neskutocne arogantny az je sympatak. ma taky styl a hodi sa mu. aspon hned viem s kym citam rozhovor.ha ha ha
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #68 kedy: 01. December , 2005, 18:56:37 »

No keby som hral ako on tak som asi tiez :woohoo:  :woohoo:  :woohoo:
Zaznamenané
cre0n
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #69 kedy: 01. December , 2005, 19:36:38 »

Ano Yngwie je dobry gitarista..kto videl jeho LIVE koncert tak vie co je to za blazna. Tipoval som ci mu ta gitara aspon raz spadne a nic..a vskutku potrvdzuje pravidlo..ze nie gitara robi gitaristu dobrym ale on sam..hrat take veci ako on na fendere a este k tomu bez zamkov tak to che teda pochvalu....ved aj furt doladoval..ale je dobry raz darmo a ti co ho nemusia apropo kolko ludi tolko chuti..
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #70 kedy: 01. December , 2005, 19:43:57 »

Tak myslim, ze je dost lepsich gitaristov a nie su taki namysleni. Žmurk

Je dobry(ja som vdaska nemu zacaal hrat na klasicku gitaru), jeho albumy su vsak zvacsa na jedno kopyto, ale vzdy sa tam najde nejaka skladby co ma oslovi.
Ale treba mu nechat to ze dve tretiny dnesnych skandinavskych kapiel by bez neho neexistovalo.
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
cre0n
nováčik
*
Príspevkov: 40

« Odpoveď #71 kedy: 01. December , 2005, 19:53:19 »

Jeho prinos je velky nabudil a inspiroval obrovske kvantum novych nadejnych gitaristov..medzi ktorych sa radim aj ja :-)))
Ak nielto trvdi ze nie je originalny tak tomu neverim jeho styl hrania stavba skladieb moze niekomu pripadat jednotvarne ale na druhej strane ludia hned vedia o koho ide ak zacuju nejaku jeho piesen..
Zaznamenané
Mr.Lado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 452

« Odpoveď #72 kedy: 01. December , 2005, 19:55:22 »

No Yngwie  to je borec jak svina..  Tiez si myslim ze schova baladami dost kapiel ale o to nejde  proste vie zaujiat aj baladami aj rychlymi vecami.To ze je arogantny sa neda az tak povedat myslim lebo novynari ho maju pekne v zuboch niektore clanky su dost citelne ale kaslat na to lebo Yngwie je borec prvej triedy ktory ma neskutocnu charizmu a ma za sebou tolko ze  tri zivoty nam bude treba odzit..  a kamos mi hovoril ked bol v blave na koncerte a dojebal sa mu kabel skromne cakal kym mu technik vymeni a fical dalej. vraj tam bolo dost technickych problemov a bol uplne v pohode a odohral s plnym nasadenim.Ked si ho vsimnete na jeho videu tak parada vobec nemam pocit namyslenost skor myslim ze to novinary robia humbuk..  A aj keby bol on si to moze dovolit a ma byt na co namysleny je to YNGWIE  Žmurk
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
Hosť
« Odpoveď #73 kedy: 02. December , 2005, 21:00:55 »

Mr.lado  ::: > jo suhlasim, ved aj ja som namysleny B)
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #74 kedy: 03. December , 2005, 03:17:13 »

Myslím, že sa zmenil za tie roky. Mám pocit, že sa niekde citujú ešte jeho hodne staré hlášky, ktoré boli dosť narcistické a nafúkané, ale teraz vyzerá už dlhú dobu v pohode.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.