midnightstranger
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 15. December , 2005, 16:53:11 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 16. December , 2005, 00:06:34 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 16. December , 2005, 01:08:32 » |
|
Ano,poznam to.Strasne sa mi na tej skole paci,ze tam Malmsteen vysvetluje naozaj Malmsteena a neriesi tam to co sa riesi v 90% inych skol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 16. December , 2005, 18:04:29 » |
|
Jimi Cimbala napísal:Ano,poznam to.Strasne sa mi na tej skole paci,ze tam Malmsteen vysvetluje naozaj Malmsteena a neriesi tam to co sa riesi v 90% inych skol. Presne tak.... ziadne reci okolo.... prve cvicenie - arpeggia ...bum bum bum, teraz pomaly - bum bum bum, bum bum bum a druhe cvicenie... bum bum bum... tak to ma vyzerat. Strasne sa mi to paci, ma este aj ine skoly ci iba tu HOT LICKS
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 16. December , 2005, 22:06:52 » |
|
Ma tych skol viac. este dve. Ak chces pocuvat retaze na albume, pusti si song trilogy suite a nacuvaj pasaz s klasickou gitarou. On s tymi priveskami asi aj spava(l)
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 16. December , 2005, 23:00:15 » |
|
ja som na tu akusticku pasaz nastrazil usi ale retiazky som nepocul
inak strasne sa mi paci na tej akustickej pasazi ake je to zive. Proste ze to je nahravane mikrofonom z priestoru. Ked sa to da hlasno, tak je pocut ako chodi rukou po hmanitku, ako obcas zle pritlacil strunu a jemne zadrncala. Ale sak sme iba ludia.
Naposledy upravil iMbUS, : 16.12.2005 o 23:04
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 16. December , 2005, 23:10:38 » |
|
Je to borec... co dodat.... ja sa mylim furt ..hehe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mr.Lado
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 17. December , 2005, 02:38:23 » |
|
live in Lenograd to je nadhera on tam koncertoval viac dni po sebe s brutalnym poctom ludi a vazne ten chlap chyti gitaru a to ma srdce.. ci je to akustika ci elektrika.. Nech ho zatracuju ako chcu ja na neho nedam dopostit. je moj velky vzor ako osobnost a skoda ze som nebol na jeho koncerte on je posadnuty music a zije niekde inde ako mi.. je to viking a drvy na gitaru ako maly boh :o)) to mal raz na tricku Eric Clapton ak som to dobre napisal Ze Yngwie is God :o)) ze astaroth777 ty ho mas asik lepsie nastudovaneho :o) mam aj nejake clanky o nom :o) nie vazne je osobnost a ta hra je srdce ako aj u Vaia
|
|
|
Zaznamenané
|
Sex, Gitary a Nu-Metal
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 17. December , 2005, 02:56:35 » |
|
ano presne tak..to co on hra je fakt uprimne od srdca. ..to citit, ze on tym zije ze hra rychlo.....bb king sa vyziva v tom, ake krasne macacie vibrato robi a natahuje struny a yngwie sa vyziva v rychlosti, ....ved o tom to je..o pocite gitaristu..
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Mr.Lado
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 17. December , 2005, 02:59:16 » |
|
ibus
ano presna tak on uz prejavuje svoje pocity lebo najtazsie je dostat z hlavy a so srdca pocity do nastoja.. v tomto zavidim spevakom.. myslim ze tam je to lahsie dostat vsetko so seba do hlasu.. to e neuveritelny nastroj..
|
|
|
Zaznamenané
|
Sex, Gitary a Nu-Metal
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 17. December , 2005, 03:00:50 » |
|
ano, spevak vyjadruje svoje pocity z hrdla, gitarista musi z ruk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 17. December , 2005, 11:10:22 » |
|
No jeho moc nastudovaneho nemam, ale skor jeho hru... Ale najradsej sa ucim hrat jeho Licky a aj celkovo najradsej hram neo-klasiku, takze preto je asi moj naj gitarista.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 18. December , 2005, 16:19:47 » |
|
Tie jeho prívesky je myslim pocut aj niekde na jeho prvom albume, neviem ci nahodou nie v Evil Eye. S týmto s vami suhlasim, on jaj ked hra rýchlo tak presne vie co. Je schopny sa s tych rychlych behov vratit spat do melodie.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 23. December , 2005, 17:14:21 » |
|
Ijak cim viac ho hravam, tak sa mi zdaju tie veci tazsie... Alebo sa asi horsim ja :sick: :dry:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 23. December , 2005, 17:59:46 » |
|
Skus si dat od neho pauzu. Hraj ja neviem tyzden nieco uplne ine a potom to skus znova. Ak Ti to pojde lepsie tak je to v pohode, ked nie tak si sa naozaj zhorsil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|