Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 03:34:21
Strán: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 210817 krát)
0 užívateľov a 15 Hostí prehliada túto tému.
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #705 kedy: 03. Január , 2009, 13:25:01 »

uplne ma bavia vase komenty tak prilejem trochou do ohna  Bavím sa skvele
Buckethead VS Yngwie Malmsteen 
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #706 kedy: 03. Január , 2009, 13:37:41 »

tak to si teda fakt riadne prilial 
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #707 kedy: 13. Február , 2009, 00:19:40 »

toto sa mi paci od malmsteena:

:)
« Posledná zmena: 13. Február , 2009, 00:20:39 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #708 kedy: 13. Február , 2009, 07:30:41 »

presne ako ked sa 16 rocny ginrista nuci nejaky beh a botom to vsade rype...len skoda ze malmsteen z toho nejako nevyrastol :)
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #709 kedy: 13. Február , 2009, 10:35:11 »

Cubo - Vai mal nejaku show, okrem postavania na podiu??? Myslim, ze to nebolo velmi zive...podla mna s vynimkou 2 skladieb vybral dost mizerne veci... Satrianiho vyber bol lepsi, ale show este mizernejsia.
Suhlasim, ze Yngwie je tak trochu zo stareho sveta, ale na podiu to zije

Vai? Napriklad to hranie navzajom na gitarach, dobra show bola aj ta trojkrka gitara, proste malo to gule ze som sa skoro posral. Malmsteen hral dobre ale sanka mi rozhodne nepadala... a potom ten ubohy pokus o zachranu cize rozdrbanie gitary... neviem ved to je stare jak moja prababka...  ?§!.
Vai je podla mna rodeny showman a hlavne jeho show je invencna a napadita...  Na zdravie!
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #710 kedy: 06. Marec , 2009, 14:28:30 »

premazane od inkriminovaneho miesta - klud.
Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #711 kedy: 06. Marec , 2009, 14:33:32 »

Ved nechaj, naco to hned mazes. Chcel som nech sa vyjadria urcity ludia Si píš!!!
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #712 kedy: 06. Marec , 2009, 14:34:19 »

to už len musi byt komplexak ked napiše niekto že malmsteen  hta na p*ču Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele nech ho to ide naučit lebo podla toho usudzujem že hra lepšie
alebo nech mu to ide povedat a bude mrtvola v novinach,Nechapem ako može niekto napadat virtuozov (ale asi je lepši muzikant)takeho kalibru pačit sa mi nemusi ale že hra na p*ču ???to si rovno može dat dotičny tirul ja som obrko...t Zdravíčko
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #713 kedy: 06. Marec , 2009, 14:34:48 »

Takto je to pre "tých ľudí" jednoduchšie  :) nemusia mnohé veci vysvetľovať  :)
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #714 kedy: 06. Marec , 2009, 14:36:30 »

to už len musi byt komplexak ked napiše niekto že malmsteen  hta na p*ču Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele nech ho to ide naučit lebo podla toho usudzujem že hra lepšie
alebo nech mu to ide povedat a bude mrtvola v novinach,Nechapem ako može niekto napadat virtuozov (ale asi je lepši muzikant)takeho kalibru pačit sa mi nemusi ale že hra na p*ču ???to si rovno može dat dotičny tirul ja som obrko...t Zdravíčko
No, ako by som to povedal ... vyjadril si pravdivý a veľmi zdravý názor na zopár vplyvných ľudí na tomto fóre. Bacha, aby ti títo ľudia nedali ban  :) Na zdravie! Držím palce.
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #715 kedy: 06. Marec , 2009, 14:39:36 »

Joe to zhrnul presne.
A viete co, vymazte potom aj toto, slova od ludi, na ktore som cakal na v podstate netrapia Si píš!!!
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #716 kedy: 06. Marec , 2009, 14:40:00 »

potom hra napiču aj petruci,Meola,Vai a všetci doradu,ktori maju pred nim určite velky respekt...
Zaznamenané

fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #717 kedy: 06. Marec , 2009, 14:41:42 »

chapem ked niekto z ulice povie ze vai malmsteen petrucci atd su kkt ..ale doprdele sme tu gitaristi ...a ak tu niekto ani tolko ucty nema ze bude nadavat na niekoho ako malmsteen ...to je podla mna pristup ako ked sa chlapi na zizkove pri pive bavia ze Karel Bruckner je kkt ..ze oni by to okaucovali lepsie.
To ma vie neskutocne nasrat ked niekto tu hudbu nema ani napocuvanu ani jej nerozumie a hra tri akordy a zacne jebat do malmsteena ze  hra kktiny ..to je vrchol drzosti. Ja si toho yngvieho dost vazim a nad podone primitivne komentare na urovne opice v zoo sa povzniest nedokazem. HOWK
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
predator
Hosť
« Odpoveď #718 kedy: 06. Marec , 2009, 14:41:54 »

potom hra napiču aj petruci,Meola,Vai a všetci doradu,ktori maju pred nim určite velky respekt...
ˇ
Aj Vaia tu prepierali ...  je mi z nich Bleee
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #719 kedy: 06. Marec , 2009, 14:43:51 »

jasny priklad - niekto tu vola o poriadku aby nebol bordel v temach, ale kazdy ako si veselo pise  Zdravíčko

ˇ
Aj Vaia tu prepierali ...  je mi z nich Bleee

tak naco sa k tomu vracate ? uz to bolo zmazane.

Sak ano, branite to, ale uz ste si mohli vsimnut, ze ste sa iba hadali anic by sa nevyriesilo, tak co ?
« Posledná zmena: 06. Marec , 2009, 14:44:34 od mario bross » Zaznamenané

Strán: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.034 sekund, 23 otázok.