Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 05:42:51
Strán: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211154 krát)
0 užívateľov a 80 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #765 kedy: 06. Marec , 2009, 16:03:44 »

Zaujimave. V tvojom prispevku ze vai je gay a malmsteen kkt nebol smile ci bol? Je to teda ironia ci nie je? V mojom tiez nebol smile ci bol. Ako vies ci to bola ironia ci nie?  ...a na druhej strane pride mi fakt ubohe ..ze sa ma pytas na vek ...a na zaklade toho chces o mne nieco sudit. Skoda slov

nie - to o tom nepochopeni som myslel tuto situaciu:

ozaj fataljoe - kolko mas rokov ? kedy si asi zacal pocuvat Malmsteena, v ktorom roku - aspon priblizne ? mozno sa mylim a strelim strasne vedla, ale povedal by som, ze som od Teba starsi a Malmsteena poznam dost dlhsie. preco mi chces opatovat moju hlasku osobnou urazkou ? ked ju napises, zotrie to v Tvojich ociach to, co som na Malmsteena napisal ? OK - pod - uraz ma, predved sa Si píš!!!

Argument ...som starsi ..poznam to dlhsie ma skutocne vahu. Vahu hlavne v tom ze niekto starsi, skuseny , kto toho vela zazil a pocul ...kto je admin a autorita na fore ...len tak zadrbe ze malmsteen hra kktiny a Vai je gay. To skutocne svedci o tvojej zrelosti a tvojej urovni.  

mam Ti skusit napisat este raz, co som chcel naznacit ? alebo kasleme na to ?

...a na druhej strane pride mi fakt ubohe ..ze sa ma pytas na vek ...a na zaklade toho chces o mne nieco sudit. Skoda slov

preco by som ta mal chciet sudit ? to si si ty vymyslel a odvodil z nicoho a este sa na to aj urazas. skus trochu vychladnut, si zjavne tak trochu samonasieraci typ - nemyslim to v zlom.

hlavne si uvedom jednu vec - Malmsteen Ta ma u prdele, takisto ako ma uprdele mna a ako ma upredele kazdeho, kto kdesi po svete o nom napise, ze hra kokotiny. a takisto ma uprdele, ci sa niekto za neho ide do krvi na nete pohadat. preto je smiesne, ked niekoho ide roztrhnut za jednu hlasku vo fore.

inak ak Ta zaujima moj nazor na Malmsteena, precitaj si moje prispevky v tejto teme. nepamatam si presne, co som pisal, ale myslim, ze si za tym dokazem stat. potom prehodnot, ci ma chces osobne urazat. inak stale si nenapisal, kolko mas rokov, ale nemusis, ked s tym mas mat nejaky problem...

Na zdravie!
« Posledná zmena: 06. Marec , 2009, 16:05:42 od rastis » Zaznamenané
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #766 kedy: 06. Marec , 2009, 16:05:30 »

hlavne nechapem, ako vas moze vytacat, ked niekto napise, ze Malmsteen je koko*t. vsak to je kazdeho pravo napisat, nie ?

Tak toto my vysvetli, lebo nejako nechapem. To je normalne, aby niekto na muzikantskom fore pisal dalsiemu muzikantovi do kktov?

Uz sa tu par stran vymazalo a pokracuje sa veselo dalej a vo velmi prinosnej debate...

Keby bolo na mne, tak medzi pravidlami fora by bolo aj dodrziavanie ucty k muzikantom a nie len k clenom fora. Ako maju tvoju tvorbu respektovat normalni lidia, ked ty posles dalsieho muzikanta do kktov?
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #767 kedy: 06. Marec , 2009, 16:06:12 »

hlavne si uvedom jednu vec - Malmsteen Ta ma u prdele, takisto ako ma uprdele mna a ako ma upredele kazdeho, kto kdesi po svete o nom napise, ze hra kokotiny. a takisto ma uprdele, ci sa niekto za neho ide do krvi na nete pohadat. preto je smiesne, ked niekoho ide roztrhnut za jednu hlasku vo fore.
super vystihnute Na zdravie!
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #768 kedy: 06. Marec , 2009, 16:06:35 »

Tak toto my vysvetli, lebo nejako nechapem. To je normalne, aby niekto na muzikantskom fore pisal dalsiemu muzikantovi do kktov?

Uz sa tu par stran vymazalo a pokracuje sa veselo dalej a vo velmi prinosnej debate...

Keby bolo na mne, tak medzi pravidlami fora by bolo aj dodrziavanie ucty k muzikantom a nie len k clenom fora. Ako maju tvoju tvorbu respektovat normalni lidia, ked ty posles dalsieho muzikanta do kktov?

dalsi advokat
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #769 kedy: 06. Marec , 2009, 16:07:43 »

dalsi advokat

Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #770 kedy: 06. Marec , 2009, 16:08:17 »

...To je normalne, aby niekto na muzikantskom fore pisal dalsiemu muzikantovi do kktov?...

alebo dobre, mozme sa slovickovat. Malmsteen je koko*t. Malmsteen hra kokotiny. je tam rozdiel podla Teba ?
Zaznamenané
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #771 kedy: 06. Marec , 2009, 16:08:23 »

hlavne si uvedom jednu vec - Malmsteen Ta ma u prdele

Ako vies? To ti povedal on sam, z oci do oci?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #772 kedy: 06. Marec , 2009, 16:09:13 »

ale no tak...
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #773 kedy: 06. Marec , 2009, 16:10:13 »

Bavím sa skvele teraz si ma pobavil
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #774 kedy: 06. Marec , 2009, 18:12:21 »

presne tak, komu este nalozime ?  Bavím sa skvele

Spravne Rastik, skusme este Slasha a Petrucciho.  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 06. Marec , 2009, 18:15:58 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #775 kedy: 06. Marec , 2009, 19:50:22 »

v com je pre Teba rozdiel ? tebe osobne ublizuje, ked niekto napise na nejakeho muzikanta, ze je koko*t ? na kazdeho muzikanta alebo iba na Tvojho oblubeneho ? na koho sa moze pisat, ze je koko*t ? ma Mojseja a spievajuceho kadernika sa moze ? alebo ani na tych ?
a poznaš nejakeho čo neni?Huh!???hlavne hviezdneho??? Bavím sa skvele
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #776 kedy: 06. Marec , 2009, 21:50:59 »

Ocakavame dalsi album v tomto roku, bude sa volat Angels Of Love a bude to instrumentalny a akusticky album s gitarou a klavesami Zdravíčko
To znie zaujimavo, len sa toho viac obavam ako sa na to tesim. Mne ten Malmsteen na tej akustike vobec nereze. Uz som to tu niekde pisal, pride mi to ako "prasa v porcelane" (a nenarazam na jeho vahu, ani na jeho osobu).
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #777 kedy: 07. Marec , 2009, 00:02:56 »

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!

a toto o com svedci, fataljoe?

ale no :) pre pochopenie odporúčam zhliadnuť toto video fataljoe to na 99.9% nemyslí tak ako to chceš chápať ty  Na zdravie!
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #778 kedy: 07. Marec , 2009, 00:58:01 »

je to citat... a preco ho tam mas? naco si si ho tam dal ked sa s nim nestotoznujes? ak sa s nim vsak stotoznujes je to na ban...

Tvoja logika mi pripomina jedneho mojho byvaleho spoluziaka... s nim tiez mala debata zmysel ako hrach o stenu hadzat... sorry chlape ja sa nerad s ludmi hnevam, ani na teba sa nehnevam len ma velmi trapi ze trepes hovadiny a hadas sa do krvi, len aby si mal pravdu...

CO je teba do toho co mam v avatare? stotoznujem sa stym avsak vyznamov to ma viac rovnako sa to da chapat z roznych kontextov... skoda ze ta v osobitnej skole naucili mysliet len jednym sposobom a uplne alogicky vytahovat v diskusii veci ktore s temou vobec nesuvisa. Pokial ide o temu uznal som ze som si to tvoje tvrdenie vysvetlil zle za co sa ti ospravedlnujem...ale toto je uz fakt vrchol. Nebudem uz viac reagovat na primitiva. Vela stastia ti prajem.
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #779 kedy: 07. Marec , 2009, 15:44:27 »

CO je teba do toho co mam v avatare? stotoznujem sa stym avsak vyznamov to ma viac rovnako sa to da chapat z roznych kontextov... skoda ze ta v osobitnej skole naucili mysliet len jednym sposobom a uplne alogicky vytahovat v diskusii veci ktore s temou vobec nesuvisa. Pokial ide o temu uznal som ze som si to tvoje tvrdenie vysvetlil zle za co sa ti ospravedlnujem...ale toto je uz fakt vrchol. Nebudem uz viac reagovat na primitiva. Vela stastia ti prajem.

nic koncim...  Je mi do plaču
mas v hlave gulas... a do osobitrnej skoly mozno chodila tvoja mater alebo ty ale mne taketo veci radsej nehovor... vies o mne hovno...
veru si fatalny... ale nie jozef ale nieco ine...
« Posledná zmena: 07. Marec , 2009, 15:45:39 od cubo » Zaznamenané
Strán: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.