Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 10:37:45
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211749 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #120 kedy: 13. Február , 2006, 16:38:41 »

midnightstranger napísal:
Citácia
Tak cele to G3 je maso, ajked sa mi zda ze tam na rozdiel od ich dvox Yngwie, na to kolko ma sxopnost,i toho vela neukazal.
A presne to ma napadlo, ako mi Yshey vravel, ze ostatok kapely bol v pohode akurat fucking yngwie {ako ho nazval spevak}hral v autobuse playstation.

No tak co.... vy ste nikdy nemali rozohrane Grand TUrismo 4 ha ha ha :woohoo:
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #121 kedy: 13. Február , 2006, 16:39:37 »

Koncert bol podla mna super, ja som v stal vpredu a po dvoch hodinach som mal akurat uz dost.. takze Yngwie co tam smazil 2 hodiny a pobiehal hore dole, mal popri vykopavani trsatiek a mrskani gitar okolo krku urcite dost. Mne krk podpisal, Peto tebe tiez. Takze ziadna skoda..
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #122 kedy: 13. Február , 2006, 16:44:22 »

O tom sa uz vacsi cas vedie polemika.

roberto a jeho blond strat s podpisom malmsteenovho sofera
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #123 kedy: 13. Február , 2006, 16:44:34 »

roberto napísal:
Citácia
Koncert bol podla mna super, ja som v stal vpredu a po dvoch hodinach som mal akurat uz dost.. takze Yngwie co tam smazil 2 hodiny a pobiehal hore dole, mal popri vykopavani trsatiek a mrskani gitar okolo krku urcite dost. Mne krk podpisal, Peto tebe tiez. Takze ziadna skoda..

Jasne koncert bol uplne pop*ci. O tom sme sa uz myslim bavili.

:)
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #124 kedy: 13. Február , 2006, 16:47:45 »

Koncert mal príšerný zvuk, okrem toho aj Malmsteenovi robila šarapatu nejaká elektrika pri prehadzovaní gitár, musel viackrát prerušiť hranie a niekto iný si dal sólo. Napriek tomu hral s nasadením ako sa patrí. Trenažér mám po dlhom čakaní podpísaný, ale ani som ho pri podpisovaní nevidel.
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #125 kedy: 13. Február , 2006, 16:53:04 »

Pitu napísal:
Citácia
Koncert mal príšerný zvuk, okrem toho aj Malmsteenovi robila šarapatu nejaká elektrika pri prehadzovaní gitár, musel viackrát prerušiť hranie a niekto iný si dal sólo. Napriek tomu hral s nasadením ako sa patrí. Trenažér mám po dlhom čakaní podpísaný, ale ani som ho pri podpisovaní nevidel.

Peto, ja si zvyknem mozno veci idealizovat.. mozno si pamatam len tie dobre veci. Mne napr ani ta pokazena vysielacka nepokazila celkovy dojem.. mozno to bol ten osial prvych dvoch radov :woohoo:
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #126 kedy: 13. Február , 2006, 17:27:51 »

Ja by som hlavne zabil toho, kto mal na starosti propagáciu, lebo človek sa houby dozvedel o tom kedy a kde. Toto bolo mizerne zvládnuté. Vedeli o tom iba tí, ktorí sledujú dianie na nete a tak... Samozrejme ja som vedel, ale nejako mi to nevyšlo a teraz to žutujem. Nejakých 20 rokov poznám Yngwieho tvorbu, veža som už počul aj živé veci, preto som predpokladal , že napriek niektorým názorom to bolo zahraté poctivo a s nasadením. Takže asi som sa nemýlil:P
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #127 kedy: 13. Február , 2006, 17:29:33 »

podla mna to bolo v zlej sale..mali to dat do babylonu..tam by to bolo plne
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #128 kedy: 14. Február , 2006, 14:41:52 »

Imbus jedna vec je, ze ano v Babylone by to urcite vyzeralo plnsie, aj keby tam bolo tolko isto ludi ako v PKO. Druha vec, keby to robil Babylon tak som na milión päťsto percent presvedceny, ze by ta propagacia bola vacsia.
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #129 kedy: 14. Február , 2006, 15:35:43 »

Propagacia je cisto vec usporiadatela.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #130 kedy: 27. Marec , 2006, 17:33:14 »

http://video.google.com/videoplay?docid=4704525913156900419&q=yngwie+tv Yngwie v svedskej televizii
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #131 kedy: 27. Marec , 2006, 19:19:50 »

Ta babka ho dobre imitovala. ha ha ha
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #132 kedy: 27. Marec , 2006, 19:33:16 »

Mal by si pouzivat aspon obcas dlzne, nech to nevyzera, ze ho imitovala nejaka dochodkyna.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #133 kedy: 31. Marec , 2006, 20:04:48 »

Ja mam od Malmsteena jedno cd-Fire and Ice..ked som si to pustil,tak mi padla sanka,proste ten clovek mastil jak svina.Stav je teraz taky,ze to cd je zasunute v stojane a uz som ho fakt dlho nepocul.Nemam proste tu potrebu.Malmsteen je technicky famozny gitarista,to nemoze nikto popriet,ale to je asi tak vsetko z jeho strany.On proste nema nekomponuje emotivne a pocitovo,ale stupnicovo.Tu je velky rozdiel medzi nim a Satrianim.Ja ked pocuvam napr.Motocykle driver,tak tam \"pocujem\" jazdu na motorke,ked pocuvam Cryin,tak proste z toho ide plac...ja to mozem pocuvat aj 150krat a nikdy ma to nenudi..ta hudba je plna emocii,pocitov...a hlavne je tam MELODIA..toto som u Malmsteena nenasiel.Jeho hra je prilis jednotvarna a zacne casom nudit.Druha vec,co sa mi nepaci je jeho zvuk.Ja nechapem,kto to vymyslel hrat takuto hudbu na Stratocasteroch,ale podla mna to bol dost blby napad.Ten isty pripad je Iron Maiden

Ked som videl G3 s Malmsteenom,tak som nevedel,ci sa mam smiat alebo plakat.O jeho image tu radsej nic pisat nebudem,lebo to je jeho vec,ale ten jeho \"kusok\"ked rozbil gitraru mi pripadal ako vrazda v priamom prenose.Som to proste nechapal.Ja mam ku svojej gitare dost osobny vztah a nikdy by som toto neurobil..so ziadnou gitarou,nie len s mojou.To radsej ju mohol darovat nejakemu mlademu chalanovi..su aj taki,co nemaju prachy na taketo veci a urcite by sa tomu potesili.Mne pripada Malmsteen ako arogantny,egocentricky clovek,co nezvada to,ze ho ludia zeru a je hviezda.Aj v tomto je uplne odlisny od Satrianiho a Vaia.

Pre mna je dolezitejsia melodia,ako technika,aj ked uplne idealne je,ked niekto zvlada obidve veci.A to je pripad Satrianiho.Ale to je moj subjektivny nazor..ved ako inak :)
Zaznamenané
Mr.Lado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 452

« Odpoveď #134 kedy: 31. Marec , 2006, 20:40:34 »

No podla mna sa velmi mylis ked hovoris ze Malmsteen nema dobre melodie.. skus si spravit prierez jeho tvorby a zmenis nazor .. nevybral si si najlepsi album.Podla mna prave Malsteen je vynimocny melodiou a sola s prvych albumov su perfektne.. Vazne pocul si od neho velmi malo... jeden album je nic..  Vypocuj si Trilogy, Seven sign, Magnum opus, Eclipse.. potom skus povedat co a ako sa to paci. Nejde vobec o to ako hra rychlo ide o melodiu ci yngwie urcite ma. A je osobnost.. Mas pravdu ze posledne sola su uz obohrate ale to je jeho styl..

A rozbijanie gitar je image.. image z toho dovodu ze koncertu si aj show to nemozes popriet a vztah ma aj on ku gitaram to je jasne.On nerozbija brutalne drahe modely ani tie ktore su mu srdcu blizke to nerobi nikto. To je proste hociaka gitara a tu rozbije a jemu je jedno ci tu gitaru niekto potrebuje. On nema cas sa nad tym zamyslat.Skus sa vzit do neho.A s casti si myslim ze to robi aj kvoli jeho vzorom lebo hendrix to robil tak isto a urcitim sposobom si ho pripomina mozno..   je to show..

To povedal aj Vai rock je predovsetkym o show..Mozno poznas Yngwieho malo na to aby si pochopil aj jeho image.On zije tym co hra.. videl si jeho vilu? Klipy? to vsetko koresponduje s nim a jeho vzormi..

Naposledy upravil Mr.Lado, : 31.03.2006 o 21:47
Zaznamenané

Sex, Gitary a Nu-Metal
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 23 otázok.