Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 03:46:49
Strán: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 210878 krát)
0 užívateľov a 27 Hostí prehliada túto tému.
cembo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 550

« Odpoveď #840 kedy: 06. December , 2009, 12:25:27 »

Dik za nápad....skusim.

... to mas aj v Cubase. Pitch shift. Ma to myslim skoro kazdy slusnejsi nahravaci soft. Len neviem ci to potrebujes. Jednoducho ak je Malmsteen podladeny o pol tona tak si posunies polohu na hmatniku o prazec nizsie a je to ...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #841 kedy: 06. December , 2009, 12:30:25 »

... to mas aj v Cubase. Pitch shift. Ma to myslim skoro kazdy slusnejsi nahravaci soft. Len neviem ci to potrebujes. Jednoducho ak je Malmsteen podladeny o pol tona tak si posunies polohu na hmatniku o prazec nizsie a je to ...

:D:D: prosim? a ked hra malmsteen riff na prazdnom hrubom ecku tak si to posunies kam? do minus prveho prazca?
Zaznamenané

cembo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #842 kedy: 08. December , 2009, 13:44:55 »

:D:D: prosim? a ked hra malmsteen riff na prazdnom hrubom ecku tak si to posunies kam? do minus prveho prazca?

... preco len prazdne tlste E ? A co ine akordy ? :) ... samozrejme mas pravdu veducko. Myslel som to tak, ze ked sa serkas s jeho solami a tak ako to mnohi robia. Inac akord sa da chytit aj v obrate aby som sa nemusel podladovat o pol tona kvoli par tonom ... len tak na okraj, cvicit Malmsteenove veci sa mi vzdy zdalo zbytocne. Na technicke vycibrenie je o mnoho efektivnejsie cvicit trebars nejake veci od Grega Howe-ho a podobnych veselych prstokladicov. Nechcem sa tym samozrejme dotknut Malmsteenistov  ...
Zaznamenané
sv.Patrik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 234

« Odpoveď #843 kedy: 16. September , 2010, 18:36:05 »

Poradte neičo podobne ako Mamlsteen,také onanovačky:-D
Zaznamenané
GHS
Hosť
« Odpoveď #844 kedy: 16. September , 2010, 19:23:25 »

Daj si na YT arpeggios ... a mas  Žmurk a ked cisto onanovacky tak xHamster's napriklad
« Posledná zmena: 16. September , 2010, 19:25:18 od GHS » Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #845 kedy: 24. September , 2010, 19:50:34 »

Rusty Cooley, Petrucci obcas, Henry Toth a gitarista z Metalindy.
Zaznamenané

sv.Patrik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #846 kedy: 25. September , 2010, 12:11:07 »

Nejak nemám rad shrederov ale na rýchlost cvičenia majú dobre.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #847 kedy: 25. September , 2010, 12:16:31 »

Nejak nemám rad shrederov ale na rýchlost cvičenia majú dobre.

chces poradit shredderov a onanovacky ako ma malmsteen a ked ti daju ich ripouty tak povies ze nemas rad shredderov .. wut de fak?
Zaznamenané

sv.Patrik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #848 kedy: 25. September , 2010, 12:26:03 »

Ja som ich chcel na precvičenie rýchlosti,nič ine..netreba hned panikárit Popiskujem si Popiskujem si
Zaznamenané
cembo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #849 kedy: 12. Október , 2010, 14:20:32 »

Ja som ich chcel na precvičenie rýchlosti,nič ine..netreba hned panikárit Popiskujem si Popiskujem si

... je skoda sa zamerat len na rychlost, ved hudba nieje len o tom. Ale ak chces byt len rychly naco chces vidiet a pocut niekoho kto hra rychlo ? Ved na to staci len sediet na zadku hodiny a cvicit stupnice hore dole s dorazom na cistotu, preciznost a dodrzanie rytmiky ... ak chces trochu viac, tak osobne by som ti odporucil Grega Howea. Myslim ze aj vyucuje gitaru a vydal vela lekcii aj online a tak. Fakt stoji za pozornost. Hod ucho trebars na jeho zabijacky album z 1994 "Uncertain Terms" :) ... alebo Derryl Gebel vydal video lekcie devedeckach: http://derryl_gabel.tripod.com/dvds.html ... vyzeraju celkom dobre, normalne rozmyslam ze si nieco od neho objednam ...
Zaznamenané
sv.Patrik
pravidelný návštevník

« Odpoveď #850 kedy: 12. Október , 2010, 14:37:55 »

... je skoda sa zamerat len na rychlost, ved hudba nieje len o tom. Ale ak chces byt len rychly naco chces vidiet a pocut niekoho kto hra rychlo ? Ved na to staci len sediet na zadku hodiny a cvicit stupnice hore dole s dorazom na cistotu, preciznost a dodrzanie rytmiky ... ak chces trochu viac, tak osobne by som ti odporucil Grega Howea. Myslim ze aj vyucuje gitaru a vydal vela lekcii aj online a tak. Fakt stoji za pozornost. Hod ucho trebars na jeho zabijacky album z 1994 "Uncertain Terms" :) ... alebo Derryl Gebel vydal video lekcie devedeckach: http://derryl_gabel.tripod.com/dvds.html ... vyzeraju celkom dobre, normalne rozmyslam ze si nieco od neho objednam ...
Nepovedal som že chcem len byt rýchly,len od Malmsteena na zdokonalenie rýchlosti chcem nejake cvičenia Zdravíčko
Zaznamenané
cembo
pravidelný návštevník

« Odpoveď #851 kedy: 12. Október , 2010, 20:29:45 »

Nepovedal som že chcem len byt rýchly,len od Malmsteena na zdokonalenie rýchlosti chcem nejake cvičenia Zdravíčko

... jaaj, ani neviem ci existuje cvicenie na rychlost. Ak nejake take najdes hod ho sem :) ...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #852 kedy: 12. Október , 2010, 20:32:41 »

jasne ze je.. zacat na 90bpm 8inky a postupne zvysovat.. :) vidime si o dva roky
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #853 kedy: 13. Október , 2010, 03:36:40 »

od gabela mam nejaky ptb subor s cviceniami sa mi zda...
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #854 kedy: 13. Október , 2010, 09:33:35 »

jasne ze je.. zacat na 90bpm 8inky a postupne zvysovat.. :) vidime si o dva roky
mysliš že tobude trvat tak dlho kym to pochopí že ten "molmstín" sa s tym narodil?Huh! Bavím sa skvele Bavím sa skvele
idem pretekat na aute okolo baraku za dva roky ma vidite na F1 v Monte Carle
Zaznamenané

Strán: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.059 sekund, 23 otázok.