Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 07:52:28
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 63 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Yngwie Malmsteen  (Prečítané 211643 krát)
0 užívateľov a 42 Hostí prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 02. Január , 2005, 13:58:33 »

Tak zas reči typu je tlsté prasa nie sú namieste, lebo to je absolútne nepodstatné. Maká na sebe celý život aby to niekam dotiahol čo sa mu aj podarilo. Na jeho výzore nezáleží. Ja ho tiež moc nemusím, ale rešpektujem ho. V rozbíjaní gitár není prvý ani posledný. Preda len show je show
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #31 kedy: 02. Január , 2005, 15:09:13 »

z nadavania na yngwieho sa tu stala skor trendova zalezitost :)
Zaznamenané

malmsteen1
nováčik
*
Príspevkov: 38

« Odpoveď #32 kedy: 02. Január , 2005, 17:44:05 »

pekny trend....ale coze, pri pocuvani ( ale najma ked ho clovek vidi ) :) tak si vela ludi hovori ze: "" To co robi s tou gitarou??? To ako hra?"" :bigeek: no a taketo otazky potom vedu k tomu ze nanho radsej zacne clovek nadavat ako keby sa tym mal zaoberat.. Takze kto nanho nadava tak mu skor zavidi, urcite nie to ako vyzera ale to uz bolo spomenute vyssie ze na tom predsa vobec nezalezi. Akurat tak niekomu kto sa vobec nezaujima o jeho hranie ale iba image..... tak a uzavrime tymto tie kravinky typu ""tlste prasa"" :)
Zaznamenané
A.J.
pravidelný návštevník
Príspevkov: 441

« Odpoveď #33 kedy: 07. Január , 2005, 17:41:06 »

Sorry,nechal som sa uniest. A zavidit mu zavidim,ale to hadam kazdemu lepsiemu gitaristovi. Ale musite uznat,ze vyzera jak prasa:))
Zaznamenané
hammetko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 282

« Odpoveď #34 kedy: 10. Január , 2005, 00:05:12 »

Malmsteen je v poho, ale na Vaia alebo Satrianiho nema, ani keby schudol....
Zaznamenané
Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #35 kedy: 03. Február , 2005, 23:04:21 »

Poculi ste tu vec co napisal pre orchester a gitaru? Celkom sikovny chlapec, napisal fajn orchester aj ked okrem prvej som postradal silnejsi napad.Prvych 20 sekund bolo super iba orchester.Ale ked do toho zacal hrat tie svoje tradicne kraviny...no co ja viem s tym orchestrom nic moc.Hadam ked prisemkoncert pre el. gitaru a orchester tak spravim aranz pre gitaru aby hrala fajn s orchestrom a nie on tam vypleta do toho...co ja viem.Ja to nepapam.
Zaznamenané

Lubo
stály hosť

-- JAZZ --

« Odpoveď #36 kedy: 03. Február , 2005, 23:07:27 »

Ale inak ja ho mam rad,len trosku by sa mohol uvedomit.On si mysli ze ked zahra co najrychlejsie arpeggia do sladaku alebo do rychlej tak je to nejlepsie co moze byt.Ovela lepsie by v tych pomalych veciach bolo keby zahral tri tony a pekne a nie... trosku mi to vadi na nom. A s tym orchestrom...to uz fakt posral
Zaznamenané

Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #37 kedy: 04. Február , 2005, 10:37:51 »

To s tym orchestrom som pocul. Nahraval to s prazskym orchesterom.
Zaznamenané
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #38 kedy: 04. Február , 2005, 10:59:17 »

v poslednej dobe si pustam ""facing the animal"" a ma to nejak prestava zaujimat... asi preto, ze tie jeho beglajty su dost priehladne, dost ohrane. ak by som si mal spravit rebricek beglajtistov, neumiestnil by sa v prvej 50-tke... prvym by bol samozrejme EVH :)
Zaznamenané

Lubo
stály hosť

-- JAZZ --

« Odpoveď #39 kedy: 04. Február , 2005, 11:32:05 »

Ja by som tam dal Vaia.To je mongol.On hra backlite a to staci uz z toho som vysraty.
Zaznamenané

METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #40 kedy: 04. Február , 2005, 14:35:03 »

to je pravda vai je pecka....a aj to sa mi pacilo co si vravel lubo ze ke d je pomala pesnicka tak nech zahra tri tony ale pekne....presne oho som zastanca ...hehhhehe a kedze neviem hrat moc rychlo drzim sa tejto cesty i pri rychlych veciach heheheh...z nudze cnost heheh...to je celkom fajna vyhovorka ..akoze ja neviem hrat rychlo ked povies tak ti povedia ze hmm..ale ked povies ze zahras tri tony ale pekne lebo si to tak chcel (a nie musel)..tak to je ine...a co vies on mozno vie hrat iba rychlo a pomaly nevie hehehhe tak vravi ze sa mu to tak paci....
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #41 kedy: 04. Február , 2005, 15:50:50 »

Rýchlo aj pomaly treba vedieť hrať. Aj Malmsteen to vie, ale nikdy nevydrží viac sekúnd. :) (podobne Henry Tóth)
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #42 kedy: 04. Február , 2005, 19:27:47 »

pitu: no to by ma zaujimalo co mas u henryho na mysli lebo ja mam jedno cd a este nejake osve mp3 a dokopy je tam jedina rychla vec. a co mam tie osve mp3 - 2 kusy stiahnute z jeho stranky, tak to je taky pohodovy tonik zs tonom, ze az.:)
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #43 kedy: 05. Február , 2005, 18:14:49 »

Však preto som to o Henrym napísal. Vie hrať pomaly vežmi pekne, má výborný tón, ale na koncertoch nevydrží. Sám to myslím povedal, že nevie hrať pomaly na koncertoch (nevie v tom význame, že sa mu nechce). Je to proste rýchlik. :)
Zaznamenané

Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #44 kedy: 07. Február , 2005, 13:48:04 »

To s tym Henrym je pravda. :)
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 63 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.039 sekund, 23 otázok.