endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #210 kedy: 24. Február , 2009, 15:03:45 » |
|
Vsetky basy stuard spector su hluche a sterilne.....spolu so vsetkymi Foderami, Laklandami a Modulus basami....ti fuseri sa nikdy nenaucia urobit dobry nastroj ja si myslim ze to je v basakovi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #211 kedy: 24. Február , 2009, 15:04:59 » |
|
Vsetky basy stuard spector su hluche a sterilne.....spolu so vsetkymi Foderami, Laklandami a Modulus basami....ti fuseri sa nikdy nenaucia urobit dobry nastroj Vivat Jolana!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #212 kedy: 24. Február , 2009, 15:52:40 » |
|
ja si myslim ze to je v basakovi
ty by si nepoznal sarkazmus ani keby ta kopol do rozkroku (no offence, just kidding)
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #213 kedy: 24. Február , 2009, 16:05:06 » |
|
Ja som stary klasik....beriem JB
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #214 kedy: 24. Február , 2009, 16:41:15 » |
|
ty by si nepoznal sarkazmus ani keby ta kopol do rozkroku (no offence, just kidding) neboj sa pochopil som to, ale aj tak som si musel rypnut, nie do teba ale vseobecne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #215 kedy: 24. Február , 2009, 16:46:32 » |
|
neboj sa pochopil som to, ale aj tak som si musel rypnut, nie do teba ale vseobecne chapem, tiez si rad rypnem niekedy (v ramci normy a zdraveho rozumu samozrejme)
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
javanne
|
|
« Odpoveď #216 kedy: 21. Marec , 2009, 23:25:59 » |
|
caute...pre mna je basa snov Jazz bass...a som rad, ze som si jednu taku nedavno doprial k narodkam made in japan, Geddy Lee jazz bass...teraz sa uz len naucit hrat, kedze az dosial som bol ortodoxny gitarista
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #217 kedy: 22. Marec , 2009, 00:02:38 » |
|
niesom basák, ale keby si mám kúpiť basu, tak si určite kúpim rickenbacker. tie basy majú gule a sú totálne krásne...
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
javanne
|
|
« Odpoveď #218 kedy: 22. Marec , 2009, 00:30:40 » |
|
niesom basák, ale keby si mám kúpiť basu, tak si určite kúpim rickenbacker. tie basy majú gule a sú totálne krásne...
a to ano, ale na to este musim hudobne dorast raz bude aj rickenbacker...zadari sa extra projekt v praci, ulejem prachy a tak
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #219 kedy: 22. Marec , 2009, 00:33:56 » |
|
caute...pre mna je basa snov Jazz bass...a som rad, ze som si jednu taku nedavno doprial k narodkam made in japan, Geddy Lee jazz bass...teraz sa uz len naucit hrat, kedze az dosial som bol ortodoxny gitarista Krásna je,neskutočne sa mi páčia čierne inlays aj binding na javore....na tej sa ti bude ľahko učiť
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #220 kedy: 22. Marec , 2009, 00:50:04 » |
|
a to ano, ale na to este musim hudobne dorast raz bude aj rickenbacker...zadari sa extra projekt v praci, ulejem prachy a tak sprav banku, alebo niečo sprivatizuj, ak je ešte čo
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #221 kedy: 22. Marec , 2009, 10:21:02 » |
|
ja mam na jb strasnu alergiu..neznasam ten zvuk a ani tvar..hruuza
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #223 kedy: 22. Marec , 2009, 15:37:51 » |
|
ja mam na jb strasnu alergiu..neznasam ten zvuk a ani tvar..hruuza To máš od Vadima?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #224 kedy: 22. Marec , 2009, 21:40:16 » |