Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 22:30:25
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Guns ´N´ Roses  (Prečítané 73680 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Gunner
pravidelný návštevník
Príspevkov: 575

« Odpoveď #30 kedy: 30. Apríl , 2004, 13:44:03 »

Slash ma doma okolo 30 gitar ale ako sam hovori nejradsej hrava prave na Gibsone Les Paul stadnard. Ale su piesne(nie je ich vela) kedy meni gitaru(bud za dvojkrku Gibson EDS, alebo ineho Les Paula-Custom Edition, alebo pouziva inu ale to len velmi velmi malo) Priklad na koncerte v Tokyu pouzival len Les Paul a EDS-pokial sa nemylim. Inak vytaj Metalhammer.
Zaznamenané

Keep rockin´
Gunner
pravidelný návštevník

« Odpoveď #31 kedy: 04. Máj , 2004, 18:25:00 »

Mylim sa v piesni You could be mine pouziva este jednu gitaru(neviem aka to je:)), to znamena ze za trojhodinovy koncert strieda tri typy gitar(90% Les Paul, 9% EDS, 1% ta tretia:)
Zaznamenané

Keep rockin´
Hosť
« Odpoveď #32 kedy: 04. Máj , 2004, 19:22:23 »

cervemy bc rich a dvojkrka guild...
Zaznamenané
matolf
pravidelný návštevník
Príspevkov: 164

« Odpoveď #33 kedy: 06. Máj , 2004, 20:03:40 »

mal ju aj na jednom videu ktore mam doma. genialitka. hraju tam najlepsie knockin on heavens door ake som pocul, slash s dvojhlavou, a je to zahrane naozaj nadherne.
Zaznamenané

dal by som si palacinky
Gunner
pravidelný návštevník

« Odpoveď #34 kedy: 07. Máj , 2004, 15:56:42 »

Asi myslis KOHD s uvodom Only woman bleed, to je bozie.
Zaznamenané

Keep rockin´
matolf
pravidelný návštevník
Príspevkov: 164

« Odpoveď #35 kedy: 07. Máj , 2004, 16:18:51 »

jasne, to je ono uplna balada :-)
Zaznamenané

dal by som si palacinky
Gunner
pravidelný návštevník

« Odpoveď #36 kedy: 08. Máj , 2004, 11:39:42 »

Sa mi lubi ze zakazdym tam Slash dal ine sola, to je super, ale to intro je vzdy take iste-bozie.
Zaznamenané

Keep rockin´
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #37 kedy: 10. Jún , 2004, 15:59:12 »

No ja som odchovanec Zeppelinov ale už som z toho vyrástol a cez Metallicu, Slayer, Sepulturu som sa dakam stratil, kde už nepočúvam ani tak rockové veci (Metallica skončila Justice-om, Slayer Season-om, ...) a teraz si tak počúvnem Al Di Meolu, Stevie Morse a snáď už len klasiku: Bach, Mozart...:)
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
mr.Halen
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 79

« Odpoveď #38 kedy: 23. Január , 2005, 03:34:58 »

hmmmmmm guns je vynikajuci ale live maju strasne viditelne chyby.napr slash, falosne shokingy strasna intonacia zo strany axla...ale je to proste hubobne aj imageova rockova pecka...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #39 kedy: 21. Marec , 2005, 11:26:57 »

Guns boli super su to moji favoriti,Teda axl a slash to je guns.Nie su to drtici ako dt ale je sa naco pozerat a je co pocuvat.U gunsakov to bolo vzby tak,ze vyvolali v ludoch tuzbu znova ich vidiet aj ked boli obcas falosny.
Zaznamenané
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

Barbar Onan

« Odpoveď #40 kedy: 25. Október , 2005, 18:33:30 »

Ja mam doma koncert kde axel spieva z playbacku. Sam som tomu nechcel verit.Stiahol som to cez edonkey.Normalne ma odpojeny mikrofon lebo sa mu tam nieco posralo a tak furt vola technikov a raz sa pozabudne a spev ide dalej len on sa pozera dakam dozadu a mikrofon ma za hlavou.Prejdu asi tri slova textu ked sa konečne uvedomi a prilozi si mikrak k ustam. Pravdu povediac bolo mi s toho na nic ale kto zaspieva lepsie sweet child.:)
Zaznamenané

Si píš!!!!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #41 kedy: 25. Október , 2005, 19:42:24 »

A to ako myslis ze tak to robi furt alebo len koli tomu mikrofonu? Lebo na inych koncertoch som playback nepostrehol.
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

Barbar Onan

« Odpoveď #42 kedy: 25. Október , 2005, 22:18:41 »

Nie urcite to nerobi furt. Ale proste technicka zavada ukazala ze aj taky hudonici mozu ist na playback a nie len karel gott. Myslim ze tek ale odspieval viacej koncertov. Ale osobne to nepovazujem za hanbu kto vie co za tym je mozno sa necitil dobre a ked sa spevak neciti dobre je to velmi zle a vtedy mozno je lepsie nieco odspievat s playbacku.Samozrejme nie cely koncert lebo to sa pravdaze neda kde tu aka improvization a tak. Gazda- No ono tie playbacky su tak spravene aby si to nepostrehol.
Zaznamenané

Si píš!!!!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #43 kedy: 26. Október , 2005, 08:59:26 »

Ale tak ak pocujem zlu intonaciu alebo falosny ton, tak to playback bude asi tazko.
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #44 kedy: 26. Október , 2005, 12:50:45 »

Tomino: a nechces sa s nami podelit a hodit inkriminovany klip na FTP?
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.072 sekund, 23 otázok.