homar
|
|
« kedy: 16. Január , 2006, 20:52:14 » |
|
co hovorite na Judas Priest? podla mna je to velmi dobra kapela, ale Iron Maiden su lepsi:whistle:
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
max
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 16. Január , 2006, 21:23:17 » |
|
Vyyyniiiiiiikajuuuuuci ! Najradsej mam Painkiller.
|
|
|
Zaznamenané
|
TURN IT UP
|
|
|
jimmi
náhodný pocestný
Príspevkov: 82
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 16. Január , 2006, 21:49:09 » |
|
nebudem to komentovat lebo lepsie slova ako bohovske nevie narychlo najst ukazka to povie za seba jak robia ten riff s gitkou co zavyja jak dinosaurus??? by som xel vediet je to brutal (ukazka painkiller.mp3 sa stratila)
|
|
« Posledná zmena: 11. Január , 2007, 01:37:38 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
Rock & Roll ain´t noise pollution ROCK & ROLL ain´t gonna die.
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 16. Január , 2006, 21:51:44 » |
|
Ak myslíš to zakvílenie po tom bicom intre, tak to je len ohnutie páky, tuším
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 16. Január , 2006, 21:54:56 » |
|
Mimochodom, čo hovoríte na dva albumy, ktoré JP nahrali s Ripperom. (Jugulator a Demolition). POdľa mňa neuveriteľný spevák, ale albumy za veľa nestáli...nejako sa fotríci snažili byť strašne moderní, či čo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubriel
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 16. Január , 2006, 21:57:01 » |
|
nie, to je taky iny zvuk... ci to je nejaky ton/interval a ohnutie paky? snat to nebude prebehnutie brnkatkom cez strunu...
Naposledy upravil kubriel, : 16.01.2006 o 21:57
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 16. Január , 2006, 21:59:43 » |
|
Tak neviem, podľa mňa gitarista len brnkne vysoký tón a ohne páku. Možno tam dal umelý flažolet, ale nech to rozsekne Pitu, alebo niekto, kto sa vyzná.
Prirátaj k tomu aj to, že gitary JP majú dosť umelohmotný zvuk
Naposledy upravil Altostratus, : 16.01.2006 o 22:01
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 16. Január , 2006, 22:04:07 » |
|
Ja ich nemam rad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 10. Júl , 2006, 19:00:34 » |
|
-dobra kapela moj nazor- najlepsi album - screaming for vengeance, skladby celkovo asi Painkiller , Hellion/Electric eye, Victim of changes, Beyond the realms of death. Zopar velmi dobrych riffov- Hellion/electric eye, Breaking the law, Painkiller ale vacsina riffov skor priemernych. A strasne popici sola!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 10. Júl , 2006, 19:21:08 » |
|
najlepsi album je British SteelB)
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 10. Júl , 2006, 19:34:00 » |
|
-ten som nepocul, ale mozno nejake skladby poznam. Screaming for vengeance sice nema na sebe ziadnu tak popici skladbu ako painkiller, ale zato je dobry od zaciatku do konca
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 12. Júl , 2006, 19:23:00 » |
|
plichto napísal:-- najlepsi album - screaming for vengeance,! -boha som sa sekol- som myslel Sad wings of destiny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 11. December , 2008, 21:14:39 » |
|
waw neviem co som pocuval cely zivot ked tento album som pocul prvy krat az teraz ...o com hovorim album Sin After Sin zo ´77....songy ako Call For The Priest,Dissident Aggressor,Race With The Devil,Starbreaker su uplne jeby....stary judas nema chyby...pure hard-rock
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 12. December , 2008, 00:31:00 » |
|
waw neviem co som pocuval cely zivot ked tento album som pocul prvy krat az teraz ...o com hovorim album Sin After Sin zo ´77....songy ako Call For The Priest,Dissident Aggressor,Race With The Devil,Starbreaker su uplne jeby....stary judas nema chyby...pure hard-rock Tento album bol môj veľmi obľúbený, názvy skladieb si už po rokoch nepamätám. Výborný spev, vokály v skladbách mi niekedy pripomínali až Queen alebo Sweet, nadupaný hardrock, pritom zvuk gitár na slabšej šťave, jeden krásny a výborne zaspievaný slaďák. Paráda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 12. December , 2008, 09:00:53 » |
|
mne strašne lezú na nervy takéto uvrešťané metály, kazí to dojem zo skladby, je to ako zubárska vrtačka, to nieje spev, to je vreskot paviánov
|
|
« Posledná zmena: 12. December , 2008, 09:01:53 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
|