Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 10:33:35
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Čínsky hardware z Muzikeru  (Prečítané 6300 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« kedy: 20. Január , 2006, 07:13:36 »

Všimol som si že Muziker rozšíril svoje pôsbenie aj na súčiastky na gitary.Už ste si iste mnohí všimli. A samozrejme je len na Vás kde budete nakupovať. Ale názor človeka ktorý by do čínskeho nešiel ani kvôli cene je jasný, a všeobecne platí že z číny sa vozia tie najlacnejšie ale nie najkvalitnejšie veci. Včera som hovoril s človekom ktorý má skúsenosti možno s iným artilom ale vravel že to platí.
Číňanov zaujímajú odbery čím viac kusov tým lepšie a kvalita Žmurk
Posúďte sami poznám osobne kórejský Hardware a viem že má svoje muchy ale za tú cenu je to v rámci normy a čo sa čínskeho týka.Nechcem ani skúšať. A nieje to moja zaujatosť voči muzikeru(liečim sa z toho:evil: ), ale predsa len hardware by mal predavať človek ktorý ma s ním nejaké skúsenosti a to hlavne s praxe a viem že na gitarách sa do hranice cca 18l používa korea. Nejaký Jim Ho takže čakám vyjadrenia čo do krkov a tiel neviem neviem hodnotiť a posúdiť kvalitu materiálov ceny sú celkom slušné a možno nejaký ten krk skúsim pri výrobe gitary potom dám vedieť skúsenosti. Telo to zvládnem v pohode aj sám.
 :woohoo:

Naposledy upravil admin, : 20.01.2006 o 07:14
Zaznamenané

tatko fóra
rady
pravidelný návštevník
Príspevkov: 618

« Odpoveď #1 kedy: 20. Január , 2006, 08:41:03 »

nemá Kubriel basu s krkom Dr. Parts? a tuším ho chválil...
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #2 kedy: 20. Január , 2006, 08:43:30 »

Po pravde Majo, som tiez za korejsky Sun Gil, alebo japonsky Gotoh. Ale ked to niekomu vyhovuje, tak nech ma co chce :)
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
guitman
otec
miestny štamgast

guitman

« Odpoveď #3 kedy: 20. Január , 2006, 08:49:43 »

Neviem ako s drevom predsa len krk môže byť bez chyby veď to ide z linky ale výber dreva a vypracovanie ukáže až čas a skúsenosti takto sa to hodnotiť nedá. Ale z číny pochádzajú lacné veci sypú to na 10 000 kusov ale o kvalite sa hovoriť moc nedá.
Im ide hlavne o kvantitu.Ale to je môj názor aj keď podporený skúsenosťami z iných odvetví tovaru(bižutéria, kabelky, obuv,oblečenie) :blink:
Zaznamenané

tatko fóra
skuller
pravidelný návštevník
Príspevkov: 249

« Odpoveď #4 kedy: 20. Január , 2006, 10:56:08 »

admin napísal:
Citácia
Neviem ako s drevom predsa len krk môže byť bez chyby veď to ide z linky ale výber dreva a vypracovanie ukáže až čas a skúsenosti takto sa to hodnotiť nedá. Ale z číny pochádzajú lacné veci sypú to na 10 000 kusov ale o kvalite sa hovoriť moc nedá.
Im ide hlavne o kvantitu.Ale to je môj názor aj keď podporený skúsenosťami z iných odvetví tovaru(bižutéria, kabelky, obuv,oblečenie) :blink:

Isty sudruh raz povedal: Kvantita je sama o sebe kvalitou;)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #5 kedy: 20. Január , 2006, 11:20:50 »

Podla mna je super, ze sa tu taky HW predava. Celkom sa tesim, az sa ku mne takato Dr.Parts poskladana gitara dostane :).

Aj v Korei sa robilo kopec odpadu. Dnes zacinaju z Ciny chodit pomaly nastroje strednej cenovej kategorie a uplne lowendy su India/Indonesia. Tym som chcel povedat, ze uz  velmi davno neplati Kerea=shit a pomalicky to zacina byt vidno na Cine. Vsak 20 rokov dozadu Japonsko=shit a jake nastroje exkluzivne sa tam vyrabaju dnes...
Zaznamenané
hopík
pravidelný návštevník
Príspevkov: 217

« Odpoveď #6 kedy: 20. Január , 2006, 15:32:36 »

Chlapi nestrašte. Hned som bol pozriet a premerat ten kubrielov krk. Struny su tam 45 a su natiahnute už mesiac a na base stale  hra. Zatial je to v poriadku.
Môj názor na ten krk a na Dr. Parts
Na krku/styčna plocha s telom/ bolo vyrazené vežkými čiernymi písmenami značka Dr. Parts.
Keby ten výrobok nebol kvalitný tak by to asi nerobili. Mam taky pocit , že su to vyberané komponenty z velkeho množstva.
Ak niekto chce tu značku presadit a získat miesto na trhu, tak si nedovolí predavat nekvalitný tovar a este pod značkou.
Zlý tovar sa pod značkou žahko rozpozná. Marketing žiadnej firmy, by si nedovolil začínajúcu značku takto zdiskeditovať
Ale to su len moje optimistické úvahy. Takto by to malo fungovať. Aká je realita? Ukáže to čas, možno budeme milo prekvapený.Žmurk
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #7 kedy: 20. Január , 2006, 16:10:30 »

skuller napísal:

Citácia
Isty sudruh raz povedal: Kvantita je sama o sebe kvalitou;)

zaujimavy nazor:)
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
kewin
pravidelný návštevník
Príspevkov: 181

« Odpoveď #8 kedy: 20. Január , 2006, 16:47:10 »

Citácia
Isty sudruh raz povedal: Kvantita je sama o sebe kvalitou

kto to povedal ?

kvalitu tych vyrbkov ukaze cas a skusenosti s nimi teraz mozeme len odhadovat aky uhol bude mat ten krk za par rokov Fuuha zíram
Zaznamenané
guitman
otec
miestny štamgast

guitman

« Odpoveď #9 kedy: 20. Január , 2006, 18:59:13 »

Nikto tu nestraší ono ťažko hodnotiť až čas ukáže, čo a ako ale viem že niekedy býva z drevom problém.Uvidíme povedal slepí
a prikývol mu krepí.
ha ha ha
Zaznamenané

tatko fóra
skuller
pravidelný návštevník
Príspevkov: 249

« Odpoveď #10 kedy: 22. Január , 2006, 11:11:22 »

kewin napísal:
Citácia
Citácia
Isty sudruh raz povedal: Kvantita je sama o sebe kvalitou

kto to povedal ?

Lenin
Zaznamenané
kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #11 kedy: 22. Január , 2006, 14:47:48 »

ten krk mi fajne sedi do ruky, prijemne sa na nom hra, ale to mozlo len preto, lebo som zvyknuty na palisander a toto je svetly javor. a mozno preto, ako som uz napisal, nemal som v ruke poriadny krk(iba ten, ktory je polozeny na mojom uchvatnom tele mojho cloveka) zatial sa nekruti, funguje, ako ma... len bude asi treba trosku prebrusit prazce, lebo musim mat tak trochu vyssie struny, ale mne to nevadi... a je sirsi, ako standard jazzbass mexiko... sirsi pri nultom prazci... asi ho navrhovali s tym, ze sa na nom bude hrat blek médl... :silly:

Naposledy upravil martinlm, : 22.01.2006 o 14:55
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
Golev
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

« Odpoveď #12 kedy: 22. Január , 2006, 15:32:34 »

kubriel...kolko ta stal ten krk?
Zaznamenané
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #13 kedy: 25. Január , 2006, 14:07:55 »

admin napísal:
Citácia
A samozrejme je len na Vás kde budete nakupovať.

...inak ten inet-obchod co si mal na gpc, kde si predaval aj suciastky ku gitaram este funguje? kde?
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #14 kedy: 25. Január , 2006, 14:39:49 »

http://shop.gpc.sk/
Zaznamenané

Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.