Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 03:36:35
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Led Zeppelin  (Prečítané 63477 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #45 kedy: 17. December , 2007, 16:11:39 »

ja ju mam, ak si ju este nenasiel  Žmurk
ztaves sem na forum..dik
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Dugo
Hosť
« Odpoveď #46 kedy: 18. December , 2007, 12:30:50 »

ztaves sem na forum..dik

neviem ci by to bolo v sulade s autorskymi pravami  Žmurk
Zaznamenané
doom
Hosť
« Odpoveď #47 kedy: 18. December , 2007, 13:07:48 »

v noci v robote som cital v novinach, vraj secko z youtube okolo noveho comeback concertu sa banuje na prikaz manazmentu led zepp, kvoli oficialnemu dvd ,ktore coskoro vunde s velkou slavou , predpokladam, ze bude aspon 3 diskove, nuz neviem, tie mobilove zabery  sa asi nedaju porovnat s kamerami na podou, neviem, mam aj live dvd z comeback concertu rage against the machine, a tiez nic moc kvalita, tesim sa ,doplnim zbierku, 50 libier hore dole, tento dvd  reunion bootleg nie je tiez zly, aj ked zvuk je divny Na zdravie!
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #48 kedy: 18. December , 2007, 13:12:22 »

genialna sprava... velmi sa tesim  :)  :)  :)
Zaznamenané
doom
Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 18. December , 2007, 13:27:08 »

inac som bol nasraty, cital som komentare, niektore boli vyslovene odmietave, akoze ,starucki senilni hipisaci, ktori vlastnia media sa menia zas na pubertakov, nie nechceme to dakujeme, az po ten, kde bolo oznacenich 10 naj rockovych kapiel britanie, zepps skoncili na 9 mieste, po stones,beatles,pistols a tak dalej, vraj su najvecsou nie rockovou ,ale heavymetalovou kapelou, co v tomto pripade znamena ,ako byt najlepsi polsky rapper  Nechajte ma vydýchať, to fakt citujem, do toho karikatury z vyfuknutym zepelinom na ktorom sedia hudobnici ako jagger a tak dalej, nuz kok*ti, hlavne ,ze ta ich zfetovana kua amy winehause ich zabava, prisambohu kazdy den je vyfetova na vo seckich novinach a nejdu po nej, dokonca ma aj nominacie na 6 grammy, no anglicko, a ved kolega vravel, ze bol aj na pistols teraz desi, doniesol mi plagat, reku kua ,co sa to tudeje ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #50 kedy: 18. December , 2007, 13:43:23 »

takze anglicke media nemaju radi zeppelinov dodnes takto vypada  Žmurk
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #51 kedy: 18. December , 2007, 13:48:02 »

neviem ci by to bolo v sulade s autorskymi pravami  Žmurk
neser..neboj sa..pochybujem ze niekdo kto ma nieco spolocne s led zeppelinom niekedy navstivi toto forum..takze ja nevidim problem..notak..nebuc had...
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #52 kedy: 18. December , 2007, 13:50:54 »

neser..neboj sa..pochybujem ze niekdo kto ma nieco spolocne s led zeppelinom niekedy navstivi toto forum..takze ja nevidim problem..notak..nebuc had...
staci aby si to precitali slovenske organy cinne v trestnom konani a su povinne z vlastnej iniciativy konat  Bavím sa skvele sak nech ti cez icq posle nie?
Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
Dugo
Hosť
« Odpoveď #53 kedy: 18. December , 2007, 14:01:32 »

vybavene  Žmurk
Zaznamenané
doom
Hosť
« Odpoveď #54 kedy: 20. December , 2007, 02:18:38 »

kamos bubenik sa smial ,zea :laugh:by si nic cez icq neposielal, vlastni ho mosad a cia a , ktomu este nejaky chech, pekny humus  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #55 kedy: 05. Jún , 2008, 20:52:40 »

Pre fajnsmekrov:

Pre tych co nevedia tak na Youtube sa objavilo vela songov z koncertu v Earls Court London z roku 1975, 5 ich aj vyslo na tom dvoj DVD... Lenze nekdo uploadol aj uplne skvosty ako napr. kompletny Heartbreaker. Tak fanusikovia kukajte.

http://www.youtube.com/results?search_query=led+zeppelin+earls+court&search_type=

Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert..
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #56 kedy: 05. Jún , 2008, 20:57:39 »

ty kokos sak ten page je uplny boh!!!!!!!  Zdravíčko Zdravíčko Zdravíčko
Zaznamenané
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #57 kedy: 05. Jún , 2008, 22:16:45 »

jj Page je boh... o tom zadna...  Na zdravie! :

Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #58 kedy: 05. Jún , 2008, 22:18:53 »

toe stare 50 rokov  Bavím sa skvele

ale predchvilou som to posielal kamosovi co to este nevidel, sme sa smiali.. no co, kazdy nejak zacinal..  Bravooo
Zaznamenané
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #59 kedy: 05. Jún , 2008, 22:20:30 »

podla mna kazdy tak zacinal no len Jimmi mal tu smolu ze to niekto zdokumentoval...  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 15 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.045 sekund, 23 otázok.