Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 23:37:17
Strán: 1 ... 13 14 [15] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Led Zeppelin  (Prečítané 63346 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #210 kedy: 16. September , 2014, 17:33:01 »

Hana Montana by konecne mala zacat robit nejake péčko, inak ma na nej nema co zaujimat.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #211 kedy: 16. September , 2014, 17:34:57 »

aj hentu pesnicku niekomu zeppelin ukradol ci len vsetky ostatne?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

epiphonic
pravidelný návštevník
Príspevkov: 734

« Odpoveď #212 kedy: 17. September , 2014, 16:39:53 »

to je dajaka anglicka ludovka tusim, takze odpoved znie: ano aj tuto ukradli (ako takmer vsetky)
Zaznamenané

slow riffs / bong hits
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #213 kedy: 01. November , 2014, 07:07:12 »

Co bola minule debata o novych remastroch... tak uz su vonku IV a aj houses of the holy. Vypocul som houses of the holy a da sa povedat, ze zvuk je vynikajuci, lahodka pocuvat. Nechce sa mi to moc opisovat. Vsetky nastroje vyborne pocut a zneju pekne ambietne a nie len bicie, hoci tie su teda mega. Tiez su 2diskove verzie, na druhom disku su tie iste songy, ale ine verzie. Zvuk tychto diskov nieje taky pekny ako tie remastre, ale aj tak sranda to pocuvat, hlavne ked poznate originalne verzie.

Ak Page nekeca do vetra, tak mozno pred smrtou este nieco da.

http://classicrock.teamrock.com/news/2014-10-09/jimmy-page-solo-album-led-zeppelin-shadow

Inak nedavno Plant vydal album, niejake "Lullaby.." neviem presne teraz. Prekvapilo ma to, fasa to je.

Tak som vypocul este zopar plantovych veci. No zda sa mi, ze su viac v duchu zeppelin nez Pageho solove veci. Teraz nieze by to mala byt znamka kvality, ked sa nieco podoba na LZ. Ale uz je stary, ma uplne iny hlas ako v zeppeline. Plantove solove veci som nejak prehliadal, ale asi mrknem na to.

Ale toto som si parkrat vsimol, ze spevak mal vyrazny podiel na vysledku. Napr Ronnie James Dio ked bol v Black Sabbathe alebo v Rainbow tak tie songy su podobneho charakteru.  Podobne sa mi to teraz javi s Mylesom Kennedym ked je u Slasha a ked v Alter Bridge. Zvlastne, ze taka nula ako je spevak v kapele, ma vyraznejsi vplyv ako velky pan gitarista ;-)...
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #214 kedy: 01. November , 2014, 19:47:37 »

...
 http://classicrock.teamrock.com/news/2014-10-09/jimmy-page-solo-album-led-zeppelin-shadow

Inak nedavno Plant vydal album, niejake "Lullaby.." neviem presne teraz. Prekvapilo ma to, fasa to je.

Tak som vypocul este zopar plantovych veci. No zda sa mi, ze su viac v duchu zeppelin nez Pageho solove veci. Teraz nieze by to mala byt znamka kvality, ked sa nieco podoba na LZ. Ale uz je stary, ma uplne iny hlas ako v zeppeline. Plantove solove veci som nejak prehliadal, ale asi mrknem na to....

ja Plantove albumy poznam a rad pocuvam. bavi ma to viacej, ako Led Zepp.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #215 kedy: 02. November , 2014, 10:34:06 »

RIP Wayne Static  Bavím sa skvele
Zaznamenané

frakos
stály hosť

« Odpoveď #216 kedy: 10. Január , 2015, 11:02:23 »

Bude reedicia aj physical graffity

http://www.webnoviny.sk/hudba/clanok/909741-led-zeppelin-vydaju-reediciu-albumu-physical-graffiti/
Zaznamenané

epiphonic
pravidelný návštevník
Príspevkov: 734

« Odpoveď #217 kedy: 05. Apríl , 2015, 20:56:25 »

porad su jednicka
« Posledná zmena: 05. Apríl , 2015, 21:00:34 od epiphonic » Zaznamenané

slow riffs / bong hits
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #218 kedy: 05. Apríl , 2015, 21:18:36 »

Zdravíčko
Zaznamenané
frakos
stály hosť

« Odpoveď #219 kedy: 04. August , 2015, 16:31:21 »

Tak. Do pici. Vonku su aj posledne 3 nanovo zremastrovane albumy: Presence, In through the out door a CODA, ktore sa mi aj s minule vydanym remastrom Houses of the holy pacia najviac od zeppelinov. Plati to co som pisal naposledy, ze zvuk parada a aj nevydany material a alternativne verzie super, proste fetis jak prasa. Prve som strcil In through the out door lebo sa mi pacia beglajtove gitary na tomto albume, no vzdy mi trosku vadil dobovy zvuk sintakov a aj celkovy zvuk. Ludkovia, spravili to skvele, klavesy zneju prijatelne a gitary teraz zneju nadherne ako med, ako MED! :) Najvacsia supa su vsak bicie, ale to plati pre tieto nove remastre celkovo a obzvlast od albumu houses of the holy. To neviem ako vycarovali, ale koniec, to sa proste neda, hotovo... Na albume CODA boli vyraznejsie bicie vzdy, no teraz aj s basou zneju, ze ach. Tu akurat gitara akoby miestami zmakla trosku. No a Presence po vsetkych strankach krasny zvuk podobne ako Houses of the holy, vsetky nastroje krasne zneju, vsetko zretelne pocut, lezie to do ucha lahko ako hovno z mrtvoly. Takze, ja uz vlastne nemusim ani nic viac pocut Žmurk, tyzden dovolenka, mozem jebat leto slnko vodu do riti, bude Zeppelin za stiahnutymi zaluziami den a noc, sevas! Žmurk
Zaznamenané

brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #220 kedy: 05. August , 2015, 08:24:57 »

Tu CODU by som si aj kupil.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 13 14 [15] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 23 otázok.