Altostratus napísal:NJ..tak díky za reakcie...do budúcej ukážky sa pokúsim na sebe popracovať...čakám ešte na dvoch hlavných \"zdrbávačov\"...Rastisa za zvuk a Pita za hranie :-)
Nemal som pocit, že musím niečo napísať. Už tu padli podobné názory, aj ty si to zhrnul. Ani ja tu nie som preto, aby som niekoho zdr...al. Ale keď vežmi chceš.
Je to celkom fajn, ale keď to skončilo, nemal som nejaké nutkanie si to pustiť ešte raz, počúval som to raz predtým aj teraz teda, ale opäť len na sluchátka. Basa je dosť nahlas oproti gitarám, hlavne doprovodným a dosť necitlivo drtí tie tóny do ucha. Ale čo sa dá čakať od stroja.
Prvá polovica - Gitarka je niekedy celkom príjemná, melódie sú fajn, trošku to chce viac potrénovať narábanie s tónom, teraz je cítiť, že sa pri každom dlhšom tóne sústredíš, aby znel dobre a nie je to ono. A s rytmikou treba popracovať. Aj keď ti doprovod robí presný metronóm, ty často nehráš presne s ním, asi by to chcelo viac cvičiť s bicími podkladmi, alebo len metronómom.
V druhej polovici mi to pripadá zbrklé - aj tie hammeringy, aj behy hráš akoby si ani nevnímal rytmus podkladu, ten je strojovo presný a ty hráš úplne vožne bez nejakej rytmiky toho sóla, proste brnkáš tóny hocikde, akoby si ten rytmus nepočúval.
Ale ako hovorím, nie je to zlé, len treba popracovať. Ideš dobrým smerom, makaj ďalej.