musicman
|
|
« Odpoveď #510 kedy: 26. Júl , 2009, 17:56:09 » |
|
stokrat lepsie ako si zit v detskej svoj diskopribeh (upraveny citat curaja duca aka zakky) zakky vas vsetkych serie lebo ma vybavenie mesa, vetta, plno gitar, 5 minutes alone kapelu a chodi koncertovat so samymi celebritami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #511 kedy: 26. Júl , 2009, 18:00:17 » |
|
zakky vas vsetkych serie lebo ma vybavenie mesa, vetta, plno gitar, 5 minutes alone kapelu a chodi koncertovat so samymi celebritami semish sa naserie, poberie si to domov a zostene mu akurat spicata kellerovka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #512 kedy: 26. Júl , 2009, 18:15:17 » |
|
semish sa naserie, poberie si to domov a zostene mu akurat spicata kellerovka vidim ze v tom mas lepsi prehlad ako ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #513 kedy: 26. Júl , 2009, 18:19:21 » |
|
zakky vas vsetkych serie lebo ma vybavenie mesa, vetta, plno gitar, 5 minutes alone kapelu a chodi koncertovat so samymi celebritami ja si zo zakkyho nerobim srandu - to povedal v jednej skype debate na margo velkeho ega izbovych fidlikantov a ich vyrokov na na profesionalnych muzikantov a ja som to tu len pouzil, lebo mi to prislo trefne
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #514 kedy: 26. Júl , 2009, 18:48:56 » |
|
som pocul nieco ze v auguste ste v humennom ? urcite pridem ano, Humenne hrame. dojdi a mozes mi kupit aj pifko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Andrew
náhodný pocestný
Príspevkov: 92
Knowledge is power.
|
|
« Odpoveď #515 kedy: 27. Júl , 2009, 01:18:40 » |
|
ja si zo zakkyho nerobim srandu - to povedal v jednej skype debate na margo velkeho ega izbovych fidlikantov a ich vyrokov na na profesionalnych muzikantov a ja som to tu len pouzil, lebo mi to prislo trefne Neviem o com je tu debata, ale tych izbovych fidlikantov ma asi kazdy plne zuby :D vybava za statisice v obyvacke a na konte 0 koncertov, ale zato 1000 picovacich prispevkov na vsetkych forach :D
|
|
|
Zaznamenané
|
ALE OD RÁNA JEBE BUBNY!
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #516 kedy: 27. Júl , 2009, 07:40:24 » |
|
Dost falosne a nevyrazne spieva ten vas spevak, co je dost na skodu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #517 kedy: 27. Júl , 2009, 07:52:14 » |
|
izbovych fidlikantov ma asi kazdy plne zuby :D vybava za statisice v obyvacke a na konte 0 koncertov, ale zato 1000 picovacich prispevkov na vsetkych forach :D
Potom je este dalsia kategoria, ktoru hrdo reprezentujem a to su pivnicne krysy. Tiez nekoncertuju, zaliezaju pod povrch zemsky a tam sa oddavaju hlasnym orgiam. Picuju tiez kde sa len da.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #518 kedy: 27. Júl , 2009, 08:18:41 » |
|
Dost falosne a nevyrazne spieva ten vas spevak, co je dost na skodu. hlas ma taky specificky, trosku jak nadchu keby mal, ale pre mna je rozpoznatelny a to je dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #519 kedy: 27. Júl , 2009, 09:19:40 » |
|
Dost falosne a nevyrazne spieva ten vas spevak, co je dost na skodu. vies jak to byva na takychto podiach... snazime sa co najskorej hrat, netrapit ludi s dlhymi zvukovkami... ja hravam zvacsa na hlucho a ani chalani nemaju tie odposluchy porobene uplne profi... + Vladan je nespevak, uplny samouk... na speve posledne obdobie intenzivne pracuje... v kazdom pripade dnes je proti sebe z 1999 roku uplny Pavarotti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #520 kedy: 27. Júl , 2009, 10:06:35 » |
|
2 Tone je este parafraza na 2 farby - cierna a biela, sachovnica - odtial pochadza obluba sachovnicovych motivov v identifikacii sa so stylom... my samozrejme nehrame ziadne 2 Tone SKA, ani neviem, ci na Slovensku niekto. hrame neviem aku dalsiu modernejsiu vlnu toho, mixnutu punkom, rokenrolom a slovenskym popikom a ja som si vzdy myslel ze to ma nieco spolocne s tym nealkoholickym napojom
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #521 kedy: 27. Júl , 2009, 10:25:21 » |
|
....tak je tazke najst efektivny part, podla mna uz aj pre 4.ty nastroj, ked za zaklad bereme bicie + basa + hocico a nedaj boze nazivo, aby to znelo dobre . . . . to co hra rastis mi pripomina trocha zvukom a formou, gitaru vo "flamengo - kure v hodinach", taky mam z toho pocit . .. ...pacia sa mi ska2, da sa na nich aj pozerat a fajne fajne veci ozaj tam maju....nemam moc rad inak tieto vesele mlade kapely, ale ska2 je fajn
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #522 kedy: 31. Júl , 2009, 12:14:35 » |
|
Good Reason je tuto Andrew z fora, pozeral som, ze su velmi slusne rozbehnuti, tak som zvjedav
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #523 kedy: 31. Júl , 2009, 12:57:25 » |
|
..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625
muck :-*
|
|
« Odpoveď #524 kedy: 02. August , 2009, 11:56:26 » |
|
ano, Humenne hrame. dojdi a mozes mi kupit aj pifko za pivko mi vybavis zakulisie :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|