Gunner
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 02. December , 2004, 18:49:53 » |
|
Jo, jo, som dobry. Mam 1 DVD a vidis hned som sa travil:).
|
|
|
Zaznamenané
|
Keep rockin´
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 25. Júl , 2005, 15:10:08 » |
|
v sobotu mal slash presne 40 rokov:bravo:, tak mu zelam vsetko naj (aby sa zas neozral tak ze si duff raz myslel,ze je mrtvy:))to bolo v jednom dokumente na vh1)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 25. Júl , 2005, 18:37:56 » |
|
pri style jeho fajcenia cigariet mu davam este jedno destarocie :hairy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gunner
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 26. Júl , 2005, 09:44:34 » |
|
Teraz mava casto zapal pluc, a ako sam hovori, keby tolko nefajcil a nepil, este by mohol fajcit a pit.
|
|
|
Zaznamenané
|
Keep rockin´
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 26. Júl , 2005, 10:06:12 » |
|
Podla mna je to strasne preceneny gitarista, ktory nema absolutne ziadnu invenciu, iba v podstate kopiruje hardrockovy styl 70tych rokov a dava tomu trosku modernejsi ramec, kedze pouziva novsie Marshally a to je vsetko. Nechapem co su ludia z neho taki vyjaseni. Takych ako on boli tisicky v 70tych rokoch. Navyse neznasam tie jeho tupe rockerske pozy a zvacsa otrasne koncertne hranie. Sedy priemer, nic viac. Jeho vzor Jimmy Page je neporovnatelne lepsi, invencnejsi, hoci tiez nie je technicka hviezda.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 26. Júl , 2005, 11:04:36 » |
|
Koncertne ma nikdy nezaujal, hráva live vežmi priemerne, s chybami, nezaujímavo. Čo mu už nikto nevezme, je niekožko výborne zahratých a postavených sól v G&R.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 26. Júl , 2005, 13:24:32 » |
|
Prog> Spravne, podobne ako Hammet - primerny gitarista. Vlastne by si ho nikto nevsimol, keby nehral v tej a onej kapele, kde tiez predvedie len bezny vykon, ale kedze su to povedzme vyborne songy, tak aj on je automaticky vyborny gitarista. Ale nie je vyborny gitarista aj ten, ktory ma s kapelou vyborne piesne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 26. Júl , 2005, 13:38:38 » |
|
Mal stastie, ze bol v GnR. Ma niektore vydarene sola a riffy, to nepopieram, ale pre mna to nie je proste nic zaujimave. Je nudny, a velmi tuctovy. Zaujal mozno najviac tym, ze v dobe pisklavych Superstratov vytiahol Les Paul a mal kvazi klasicky rockovy zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
dusan uk
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 26. Júl , 2005, 13:59:20 » |
|
Pitu-Suhlas.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 26. Júl , 2005, 14:56:34 » |
|
Je zaujimavy tym, ze vie hrat velmi pekne durovo. Podla mna takych gitaristov nie je velmi vela, vsetci takyto klasicky rocekri ci hardrockeri drtia molove pentatoniky obcas zahustovane do molovych a obcas do dorskych stupnic. Slash prisiel s novou vlastnou melodikou, poznatelnym svojim zvukom a v tom obdobi dost ""nemodernym"" Les Paulom. Na albomoch po nom zostalo zopar skvelych sol, vdaka ktorym hra dnes mnoho dalsich mladsich gitaristov po celom svete. Ze je asi pako a viac slope ako cvici a ze mu to nazivo ide stale menej je ale ina vec ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
plant
nováčik
Príspevkov: 64
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 26. Júl , 2005, 16:09:27 » |
|
Jeho zvuk sa mi velmi nepaci ale nieco na nom bude aj ked nepatri k naj gitaristom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Satch
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 27. Júl , 2005, 10:36:01 » |
|
suhlas s rastisom!!!..a ked povietee ze nepatri k naj rockovym gitaristom tak neviete co hovorite(tu nejde o vlastny vkus) ale o objektivne zhodnotenie umelca..a Slash ovplyvnil desattisice gitaristov tak na tom nieco bude!!..a to ze sa zvietzol s Gunsom mu nijako neubera na hodnote..live som ho videl len raz a hral DOBRE na to aby sa dalo tvrdit ze ten clovek je jeden z naj...
|
|
|
Zaznamenané
|
Follow the details...
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 27. Júl , 2005, 11:38:48 » |
|
Originally posted by Satch suhlas s rastisom!!!..a ked povietee ze nepatri k naj rockovym gitaristom tak neviete co hovorite(tu nejde o vlastny vkus) ale o objektivne zhodnotenie umelca..a Slash ovplyvnil desattisice gitaristov tak na tom nieco bude!!..a to ze sa zvietzol s Gunsom mu nijako neubera na hodnote..live som ho videl len raz a hral DOBRE na to aby sa dalo tvrdit ze ten clovek je jeden z naj... Patri k najznamejsim rockovym gitaristom poslednych 15-20 rokov. Ale ani zdaleka nie k najlepsim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Satch
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 27. Júl , 2005, 11:49:39 » |
|
no ja sa s tebou hadat nebudem ale myslim si svoje jednoznacne sa priklanam za je to Gitarista s velkym G. vybornym feelingom a tot vse..inak co pocuvas PROG??
|
|
|
Zaznamenané
|
Follow the details...
|
|
|
Gunner
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 27. Júl , 2005, 11:53:27 » |
|
Podla mna urcite patri k najlepsim gitaristom, aspon z mojho pohladu urcite. A to ze patri(ako povedal progrocker) k najznamejsim, tiez musi nieco znamenat. Neviem preco, ale ked si tak doma pozeram DVD Live in Tokyo, nejako nemozem najst chyby o ktorych hovorite, mozno tam naozaj su, nepopieram, ale ci sa rozpravam s gitaristami, inymi hudobnikmi, alebo nehudobnikmi, este na Slasha nikto nic zle nepovedal, skor naopak. Ale je fakt ze dost pije, fajci a droguje, to mi na nom fakt vadi, aj ked to nema nic s hranim.
|
|
|
Zaznamenané
|
Keep rockin´
|
|
|
|