Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
03. December , 2024, 00:45:53
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 35 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Slash  (Prečítané 134365 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
Gunner
pravidelný návštevník
Príspevkov: 575

« Odpoveď #60 kedy: 02. December , 2004, 18:49:53 »

Jo, jo, som dobry. Mam 1 DVD a vidis hned som sa travil:).
Zaznamenané

Keep rockin´
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #61 kedy: 25. Júl , 2005, 15:10:08 »

v sobotu mal slash presne 40 rokov:bravo:, tak mu zelam vsetko naj (aby sa zas neozral tak ze si duff raz myslel,ze je mrtvy:))to bolo v jednom dokumente na vh1)
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #62 kedy: 25. Júl , 2005, 18:37:56 »

pri style jeho fajcenia cigariet mu davam este jedno destarocie :hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Gunner
pravidelný návštevník

« Odpoveď #63 kedy: 26. Júl , 2005, 09:44:34 »

Teraz mava casto zapal pluc, a ako sam hovori, keby tolko nefajcil a nepil, este by mohol fajcit a pit.
Zaznamenané

Keep rockin´
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #64 kedy: 26. Júl , 2005, 10:06:12 »

Podla mna je to strasne preceneny gitarista, ktory nema absolutne ziadnu invenciu, iba v podstate kopiruje hardrockovy styl 70tych rokov a dava tomu trosku modernejsi ramec, kedze pouziva novsie Marshally a to je vsetko. Nechapem co su ludia z neho taki vyjaseni. Takych ako on boli tisicky v 70tych rokoch. Navyse neznasam tie jeho tupe rockerske pozy a zvacsa otrasne koncertne hranie. Sedy priemer, nic viac. Jeho vzor Jimmy Page je neporovnatelne lepsi, invencnejsi, hoci tiez nie je technicka hviezda.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #65 kedy: 26. Júl , 2005, 11:04:36 »

Koncertne ma nikdy nezaujal, hráva live vežmi priemerne, s chybami, nezaujímavo. Čo mu už nikto nevezme, je niekožko výborne zahratých a postavených sól v G&R.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #66 kedy: 26. Júl , 2005, 13:24:32 »

Prog> Spravne, podobne ako Hammet - primerny gitarista. Vlastne by si ho nikto nevsimol, keby nehral v tej a onej kapele, kde tiez predvedie len bezny vykon, ale kedze su to povedzme vyborne songy, tak aj on je automaticky vyborny gitarista. Ale nie je vyborny gitarista aj ten, ktory ma s kapelou vyborne piesne? :)
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #67 kedy: 26. Júl , 2005, 13:38:38 »

Mal stastie, ze bol v GnR. Ma niektore vydarene sola a riffy, to nepopieram, ale pre mna to nie je proste nic zaujimave. Je nudny, a velmi tuctovy. Zaujal mozno najviac tym, ze v dobe pisklavych Superstratov vytiahol Les Paul a mal kvazi klasicky rockovy zvuk.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
dusan uk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #68 kedy: 26. Júl , 2005, 13:59:20 »

Pitu-Suhlas.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #69 kedy: 26. Júl , 2005, 14:56:34 »

Je zaujimavy tym, ze vie hrat velmi pekne durovo. Podla mna takych gitaristov nie je velmi vela, vsetci takyto klasicky rocekri ci hardrockeri drtia molove pentatoniky obcas zahustovane do molovych a obcas do dorskych stupnic. Slash prisiel s novou vlastnou melodikou, poznatelnym svojim zvukom a v tom obdobi dost ""nemodernym"" Les Paulom. Na albomoch po nom zostalo zopar skvelych sol, vdaka ktorym hra dnes mnoho dalsich mladsich gitaristov po celom svete. Ze je asi pako a viac slope ako cvici a ze mu to nazivo ide stale menej je ale ina vec :)...
Zaznamenané
plant
nováčik
*
Príspevkov: 64

« Odpoveď #70 kedy: 26. Júl , 2005, 16:09:27 »

Jeho zvuk sa mi velmi nepaci ale nieco na nom bude aj ked nepatri k naj gitaristom.
Zaznamenané
Satch
pravidelný návštevník
Príspevkov: 241

« Odpoveď #71 kedy: 27. Júl , 2005, 10:36:01 »

suhlas s rastisom!!!..a ked povietee ze nepatri k naj rockovym gitaristom tak neviete co hovorite(tu nejde o vlastny vkus) ale o objektivne zhodnotenie umelca..a Slash ovplyvnil desattisice gitaristov tak na tom nieco bude!!..a to ze sa zvietzol s Gunsom mu nijako neubera na hodnote..live som ho videl len raz a hral DOBRE na to aby sa dalo tvrdit ze ten clovek je jeden z naj...
Zaznamenané

Follow the details...
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #72 kedy: 27. Júl , 2005, 11:38:48 »

Citácia
Originally posted by Satch suhlas s rastisom!!!..a ked povietee ze nepatri k naj rockovym gitaristom tak neviete co hovorite(tu nejde o vlastny vkus) ale o objektivne zhodnotenie umelca..a Slash ovplyvnil desattisice gitaristov tak na tom nieco bude!!..a to ze sa zvietzol s Gunsom mu nijako neubera na hodnote..live som ho videl len raz a hral DOBRE na to aby sa dalo tvrdit ze ten clovek je jeden z naj...
Patri k najznamejsim rockovym gitaristom poslednych 15-20 rokov. Ale ani zdaleka nie k najlepsim.
Zaznamenané

Satch
pravidelný návštevník
Príspevkov: 241

« Odpoveď #73 kedy: 27. Júl , 2005, 11:49:39 »

no ja sa s tebou hadat nebudem ale myslim si svoje jednoznacne sa priklanam za je to Gitarista s velkym G. vybornym feelingom a tot vse..inak co pocuvas PROG??
Zaznamenané

Follow the details...
Gunner
pravidelný návštevník

« Odpoveď #74 kedy: 27. Júl , 2005, 11:53:27 »

Podla mna urcite patri k najlepsim gitaristom, aspon z mojho pohladu urcite. A to ze patri(ako povedal progrocker) k najznamejsim, tiez musi nieco znamenat. Neviem preco, ale ked si tak doma pozeram DVD Live in Tokyo, nejako nemozem najst chyby o ktorych hovorite, mozno tam naozaj su, nepopieram, ale ci sa rozpravam s gitaristami, inymi hudobnikmi, alebo nehudobnikmi, este na Slasha nikto nic zle nepovedal, skor naopak. Ale je fakt ze dost pije, fajci a droguje, to mi na nom fakt vadi, aj ked to nema nic s hranim.
Zaznamenané

Keep rockin´
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 35 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.119 sekund, 22 otázok.