Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
03. December , 2024, 00:49:21
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 35 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Slash  (Prečítané 134373 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #75 kedy: 27. Júl , 2005, 12:28:08 »

Citácia
Originally posted by Satch no ja sa s tebou hadat nebudem ale myslim si svoje jednoznacne sa priklanam za je to Gitarista s velkym G. vybornym feelingom a tot vse..inak co pocuvas PROG??
Progresivny rock :)). Strasne vela veci, hlavne zo 70tych rokov.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #76 kedy: 27. Júl , 2005, 13:00:39 »

Citácia
Originally posted by gunner ...Ale je fakt ze dost pije, fajci a droguje, to mi na nom fakt vadi, aj ked to nema nic s hranim...
No to tazko povedat, ze ci to nebude prave dovod toho, ze cim dalej, tym je to s jeho hrou horsie. A hudobne uz Slash Snakepit boli dost sracky a to, ako zle nazivo hra pocujem od vsetkych okolo... :hm:
Zaznamenané
Gunner
pravidelný návštevník
Príspevkov: 575

« Odpoveď #77 kedy: 27. Júl , 2005, 14:09:29 »

Ja nie:hm: Vec nazoru a vkusu.
Zaznamenané

Keep rockin´
Satch
pravidelný návštevník
Príspevkov: 241

« Odpoveď #78 kedy: 27. Júl , 2005, 14:40:53 »

ono je to sposobene aj tym ze aku produkciu ma VELVET REVOLVER a vobec sa mi zda ze Slash je tam dost nevyzity...no co uz...ale treba povedat ze GNR boli ako celok a ako celok to bola podla mna naj Rockova kapela 80rokov spolu s Aerosmith a tym padom Slash bol hlavnou sucastou tak u mna je urcite :1:
Zaznamenané

Follow the details...
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #79 kedy: 27. Júl , 2005, 16:15:32 »

Citácia
Originally posted by gunner ..Ale je fakt ze dost pije, fajci a droguje, to mi na nom fakt vadi, aj ked to nema nic s hranim...
To uz je ten rókersky zivotny styl.
Zaznamenané

Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #80 kedy: 27. Júl , 2005, 17:55:49 »

satch: aerosmith v osemdesitych rokov mali krizu, takze zrovna na vyslni neboli. Tyler s Perrym toho prefetovali hodne v tych casoch.....sak potom aj tak vyzerali tie albumy hm hm :hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Satch
pravidelný návštevník
Príspevkov: 241

« Odpoveď #81 kedy: 27. Júl , 2005, 19:28:30 »

no mas pravdu darthez..tajlerovci sa dostali do popredia az zaciatkom devadesiatych rokov ale urcite ich treba spomenut aj pri kapelkach 80.roky:)
Zaznamenané

Follow the details...
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #82 kedy: 27. Júl , 2005, 20:49:21 »

satch: sak jasne, ved album aerosmith-aerosmith so songom Dream On vysiel myslim v 73 ak sa nemylim. len som vravel ze v osemdesiatych rokoch to bolo tak vselijake - odchody z kapely, dorgy atd. jasne v 87 prisiel permanent vacation, 89 Pump a 93 Get a grip s asi ich najvacsimi peckami :hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #83 kedy: 27. Júl , 2005, 20:53:37 »

slasha ako gitaristu mam celkom rad,no to co som videl live ma teda poriadne sklamalo. zaznelo tu tiez nieco v tom zmysle ze je znamy a tak to teda nieco znamena...poviem na to asi tolko.znamy gitarista je aj brano mojsej(berte to ako extrem,nie ako rovnocenne porovnanie znamosti a kvality). a este,podla mna je slash jeden z gitaristov ktory by bez spolahlivej doprovodnej gitary zdaleka nebol tak oslnivy.
Zaznamenané

o-yep sro
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #84 kedy: 05. Január , 2006, 15:41:43 »

Slasha si fakt cenim, ale mal som ho radsej, ked bol este v Guns\'n\'Roses
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Gazda
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #85 kedy: 05. Január , 2006, 16:01:05 »

Dnes som pocul interview, kde Slash suverene tvrdil, ze Axlov material na novy album je hotovy a vyde v marci.Ha, toho tu uz bolo:laugh: Tiez tvrdil, ze nic proti nemu nema a ze sa nikdy nepohadali...hlavne ze sa uz roky zaluju po sudoch...
Srandista tento Slash;)
Zaznamenané

...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #86 kedy: 05. Január , 2006, 16:15:14 »

Gazda napísal:
Citácia
Dnes som pocul interview, kde Slash suverene tvrdil, ze Axlov material na novy album je hotovy a vyde v marci.Ha, toho tu uz bolo:laugh: Tiez tvrdil, ze nic proti nemu nema a ze sa nikdy nepohadali...hlavne ze sa uz roky zaluju po sudoch...
Srandista tento Slash;)

neverim, ze nieco taketo bude, fakt neverim, myslim, ze to je znovu len nejaky \'dobry\' vtip:evil:
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Dude
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 101

« Odpoveď #87 kedy: 07. Marec , 2006, 14:57:21 »

geeeez.........hmmm........okolo toho Tokya Live era koncert .....Slash tam bol zjety jak hovado..paci sa mi na nom ze pouziva na niektorych solach len motiv originalneho sola a improvizuje:evil: ......pocul tu nieakto aj Slashs Snakepit alebo Slashs Blues Ball........ak ano tak az teraz hovorte aky gitarista je Slash...B) .....Slash ma svoj vlastny styl hrania ktory zcasti ovladam aj ja tak niekomu sa to paci niekomu zase nie.....VR ja osobne milujem je to brutal kapelka a Slash tam zmenil trocha aj styl hrania.....aj tak pre mna vzdy bol a bude Slash moj gitarovy idolB)
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #88 kedy: 07. Marec , 2006, 15:18:08 »

dude napísal:
Citácia
...Slash ma svoj vlastny styl hrania ktory zcasti ovladam aj ja tak niekomu sa to paci niekomu zase nie.....)

ha ha ha
ak niekto vie zahrat par jeho sol za pesniciek to neznamena ze vie hrat jeho stylom ...
ak hej tak no dobre ale aj tak by to bola hovedina opakovat sa po niekom tak strasne druhy taky isty slash by uz nikoho nezaujimal ...
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #89 kedy: 07. Marec , 2006, 15:28:39 »

Môžete mi, prosím Vás, priblížiť v čom presne spočíva Slashov štýl? Viem, že má dosť typický zvuk, čo je asi dosť determinované aj tým, že má kopu vecí porobených na zakázku (Les Paul, Marshall JCM-Slash). Ja si však nie som istý, či by som ho medzi niekožkými gitaristami spoznal podža nejakých typických grifov. Príliš to nieje môj typ gitaristu, ale fakt ma zaujíma, či si \"štýl hrania\" nezamieňate s typickým zvukom. Je Slashov ŠTÝL hrania naozaj taký unikátny?
Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 35 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.122 sekund, 22 otázok.