Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
30. November , 2024, 22:33:27
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 35 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Slash  (Prečítané 133984 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #195 kedy: 15. Január , 2009, 07:38:05 »

No bolo to tu o všetkom ale najmenej o Slashovi. 15 stran o potravinach,pič.......,nadavkach,urážkach,schylovalo sa k bitke, atd. Dobre,že sa to zmazalo.Bola to hruza.
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #196 kedy: 15. Január , 2009, 07:39:45 »

udry, nechcem sa hadat, ale ja som pisal o konkretnej skladbe, slashovom sole a k veci... Urcite nie picoviny a ani potraviny
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #197 kedy: 15. Január , 2009, 07:45:01 »

udry, nechcem sa hadat, ale ja som pisal o konkretnej skladbe, slashovom sole a k veci... Urcite nie picoviny a ani potraviny
Jaj,ved nehovorim,že TY. Ale pokračovalo to systemom 1 prispevok Slash- 10 OT-čiek a bolo to tak pomiešane,že to bolo o ničom.Asi sa to nikomu nechcelo "triedit",tak to vymazal všetko.
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #198 kedy: 15. Január , 2009, 08:32:30 »

a dobre urobil,ja som tiež pisal len k veci a kto sa tu bil??? za sleška ,mam okno
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 08:52:08 od joe » Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #199 kedy: 15. Január , 2009, 08:57:54 »

samozrejme,ze mas pravdu, len problem je asi v tom,ze ten tvoj prispevok bol kriticky,tak isto ako ten moj - kde som napisal,ze podla mna je priemerny gitarista a tiez som tam nikoho neurazal. takze uz po druhykrat a tentoraz uz naozaj definitivne opustam toto forum, tu nema zmysel vobec prispievat, lebo ked ma niekto opacny nazor, vzdy sa tu nahrnie ta partia krcmovych kamaratov, ktori zacnu iba podpichovat, "sarkasticky odjebavat" a mastit si tu svoje ubohe ego.

a tymto odkazujem duskymu a joeovi, aby sa zdrzali akychkolvek pripadnych "trapno - odjebavacsko - vtipnych" poznamok na moju adresu.
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #200 kedy: 15. Január , 2009, 09:07:01 »

jtakac: pokial clovek reaguje slusne a normalne vyjadri svoj nazor, tak by mu nemal byt odoprety. V tom pripade treba povedat, ze forum straca charakter fora - teda neplni svoju ulohu priestoru, kde sa maju prezentovat a vymienat nazory, skusenosti, atd.
Ak sa teda ty vyjadrujes normalne a slusne, tak by bolo stratou pre ostatnych, ktori sa vyjadruju tak ako ty, ak by si toto forum opustil. Moj nazor.

Inac, co sa Slasha tyka, tiez mam rovnaky nazor, ako ty...ale to len na okraj Zdravíčko
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #201 kedy: 15. Január , 2009, 09:08:11 »

Slash je podla mna hviezdny gitarista s vybornym vyrazom a zvukom ,nieje to moj idol ani nikdy nebol a je mi jedno či sa niekomu pači,ale určite nieje priemerny ani Durinda nieje priemerny ,Priemerny chodia rano do tovarne a večer hraju v krčme,to je moj nazor kedže je to tu zahadne premazane..
Ked ma niekto iny nech ma a ked sa mu chce nech to tu piše dokola ..Priemerny sa nestavaju svetove hviezdy ani nahodov ani vo filme ani v sporte ani v politike skratka nikde Zdravíčko
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 09:13:14 od joe » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #202 kedy: 15. Január , 2009, 09:13:06 »

mozno to myslel tak, ze priemerny spomedzi tych znamejsich, ktori mali to stastie, ze sa im podarilo dosiahnut to, co dosiahli  Zdravíčko
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #203 kedy: 15. Január , 2009, 09:16:19 »

joe: svet umenia, filmu, hudby je prave ze plny priemernych a podpriemernych ludi - je to mix roznych dovodov, preco to tak je, ale je to tak. Dovody, preco je nejaka osoba "osobnostou" su casto uplne ine, ako si myslime. Clovek je casto hviezdou v danej oblasti, ale jeho vykony su mnohokrat podpriemerne. Prikladov je cele more, urcite by sme nasli z mnohych oblasti dost...
K Slashovi - urcite sa mu neda upriet orginalny vyraz a svojsky zvuk. Technicky je ale celkom iste podpriemer. Vo svojom vlastnom zanri ho mnohi "spapkaju na veceru". Co sa celkoveho image tyka, urcite si nemozno nevsimnut a ked ho pocut v radiu, tak clovek vie, ze je to Slash, to samu samozrejme, neda upriet, a to je v biznise jedna z najdolezitejsich veci.
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #204 kedy: 15. Január , 2009, 09:17:56 »

možno a možno je priemerny medzi 20timi najlepšimi ,to je ako je posledny Z troch prvych,ved tych alternativ je milion ,kedže je toto forum tak si každy povie svoje a čo nesedi sa stejne demokraticky vymaže
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #205 kedy: 15. Január , 2009, 09:19:05 »

Yngwie: Na základe čoho si posúdil jeho kvality ako podpriemerné ? Keby to povedal henry nepoviem nič..ale ešte raz prečo ?
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 09:19:24 od RobG » Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #206 kedy: 15. Január , 2009, 09:20:52 »

joe: svet umenia, filmu, hudby je prave ze plny priemernych a podpriemernych ludi - je to mix roznych dovodov, preco to tak je, ale je to tak. Dovody, preco je nejaka osoba "osobnostou" su casto uplne ine, ako si myslime. Clovek je casto hviezdou v danej oblasti, ale jeho vykony su mnohokrat podpriemerne. Prikladov je cele more, urcite by sme nasli z mnohych oblasti dost...
K Slashovi - urcite sa mu neda upriet orginalny vyraz a svojsky zvuk. Technicky je ale celkom iste podpriemer. Vo svojom vlastnom zanri ho mnohi "spapkaju na veceru". Co sa celkoveho image tyka, urcite si nemozno nevsimnut a ked ho pocut v radiu, tak clovek vie, ze je to Slash, to samu samozrejme, neda upriet, a to je v biznise jedna z najdolezitejsich veci.
dobre hovoriš ale niekoho technika nezaujima,potom je priemerny aj Clapton a Knopfler a aj May a Gilmoore ..suhlasim Zdravíčko
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #207 kedy: 15. Január , 2009, 09:21:45 »

...a to najdôležitejšie...to že niekto ovláda tesnopis a píše na stroji aj rukami aj nohami neznamená, že dokáže napísať  svetový román.... Na zdravie!
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 09:22:08 od RobG » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #208 kedy: 15. Január , 2009, 09:23:13 »

Yngwie: Na základe čoho si posúdil jeho kvality ako podpriemerné ? Keby to povedal henry nepoviem nič..ale ešte raz prečo ?
ok, a povedz mi o co ma duskyho/joeov/hernyho/tvoj nazor vacsiu vahu v tejto debate ako kohokolvek ineho?  Nechajte ma vydýchať
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 09:24:01 od styrioci » Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #209 kedy: 15. Január , 2009, 09:24:36 »

Neviem podla čoho porovnavate.Podla "vašich kriterii" je asi  B.B.King voči napr. Satrianimu alebo Vaiovi uplny,uplny lemrak,šunt,sráč. Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 35 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.131 sekund, 23 otázok.