pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #225 kedy: 15. Január , 2009, 09:44:26 » |
|
joe, RobG: diskusia je o tom ci sa niekto niekomu subjektivne paci a ako niekoho subjektivne hodnoti. znova sa pytam o co ma napr tvoj subjektivny nazor vacsiu vahu ako moj subjektivny nazor?
niektore veci omg nemozes hodnotit podla svojho subjektivneho nazoru. 7ckovy bavorak je spatny ako noc, drahy, neekonomicky, proste nejake subjektivne pocity slovenskeho untermenscha su asi take ze je to p*čovina pre zbohatlikov a pritom je to jedno z najlepsich aut planety.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #226 kedy: 15. Január , 2009, 09:44:37 » |
|
Subjektívne sa páčiť a hodnotiť je iné, lebo akonáhle vyjadruješ svoju subjektívnu kritiku, snažíš sa ju prezentovať ako objektívnu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #228 kedy: 15. Január , 2009, 09:47:06 » |
|
alebo nech nacvici 4 takty nejakeho jeho sola za pol roka ze ci je to take lahke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #229 kedy: 15. Január , 2009, 09:47:43 » |
|
GNR sa mi nepacili a aj Slash sa mi pacil menej ako vo VR. VR je trochu ine, vaznejsie, zrelsie, Slash ma viac rokov, hra trochu inak. Mne sa nepaci take to automaticke ritolezectvo, ze ked je niekto hviezda, tak musi byt automaticky uplne super. Nie je to pravda. Velmi vela gitaristov jeho triedy hra ovela lepsie ako Slash. Samozrejme vsetko je vecou osobnych preferencii a vkusu. Aby som sa este raz vratil k teme: pesnicka s tym klipom je podla mna strasne priemerna, vlastne otrasna, ak by ju tam "nezdobil" Slash, tak si ju vobec nikto nevsimne. Napriek vsetkemu je tam Slashove solo celkom OK, ale v nicom nevynika, je to standard. Je to eln teoria,ale viem si predstavit, ze ak by mal nejake solo vymysliet G. Moore, alebo napr, Michale Schenker, tak by to bol lepsi vysledok. Neukamenujte ma, je to moj nazor.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #230 kedy: 15. Január , 2009, 09:49:48 » |
|
chalani, aby ste ma nechapali zle... ja mam slasha v podstate tiez rad a povazujeho za jedneho z naj modernych gitaristov, len sa mi nepaci styl debaty, ked niekto vyslovi iny nazor a niekto tu ma snahu sa vysovat, lebo si mysli, ze je nieco viac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #231 kedy: 15. Január , 2009, 09:51:05 » |
|
Ja si tiež viem predstaviť, že by tam nahral lepšie sólo Fero griglák, bez pochyby..starký, lenže vstupenku do toho sveta SLASH nepotrebuje, pretože ho v 80 tich spoludefinoval....je to legenda, gitarová osobnosť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #232 kedy: 15. Január , 2009, 09:51:46 » |
|
ptom je to ok, ked tvoj nazor ,lebo každy ma pravo na svoj. Mne sa pači že tam henti nehraju a že to hra Slash
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #233 kedy: 15. Január , 2009, 09:52:04 » |
|
Velmi vela gitaristov jeho triedy hra ovela lepsie ako Slash.
Daj nake typy/mena,kapely/ Važne ma to zaujima. Možno som ich nepočul,nepoznam ich,tak si to rad vypočujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #234 kedy: 15. Január , 2009, 09:52:16 » |
|
chalani, aby ste ma nechapali zle... ja mam slasha v podstate tiez rad a povazujeho za jedneho z naj modernych gitaristov, len sa mi nepaci styl debaty, ked niekto vyslovi iny nazor a niekto tu ma snahu sa vysovat, lebo si mysli, ze je nieco viac.
nejde o iny nazor, ale o jeho podkladanie a prezentaciu. jamie oliver je podla mna uplne priemerny, lebo nerobi kapustu s knedlou a moja mama ju robi popici. no co asi cakas na taky nazor.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #235 kedy: 15. Január , 2009, 09:53:12 » |
|
Odporúčam pustiť si DVD GNR Live in Tokyo, sólo part Slash...kto to tu zahrá 1:1 s tým feeliingom a zvukom dostane odo mňa gitarový efekt z môjho pedalbordu, ktorý si vyberie.... ..ak nie, bude mi čistiť gitary a naťahovať nové struny rok...
|
|
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 09:53:57 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #236 kedy: 15. Január , 2009, 09:55:17 » |
|
Slash vôbec nepatri medzi modernych gitaristov. Je to "konzervativec" čo sa tyka hry aj využitia technickych gitarovych prostriedkov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #237 kedy: 15. Január , 2009, 09:56:20 » |
|
Slash vôbec nepatri medzi modernych gitaristov. Je to "konzervativec" čo sa tyka hry aj využitia technickych gitarovych prostriedkov.
veru tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #238 kedy: 15. Január , 2009, 09:59:40 » |
|
nejde o iny nazor, ale o jeho podkladanie a prezentaciu. jamie oliver je podla mna uplne priemerny, lebo nerobi kapustu s knedlou a moja mama ju robi popici. no co asi cakas na taky nazor.
vsak fajn a teraz si predstav, ze tu niekto pride a ti povie, ze koko*t tomu rozumies lebo nie si kuchar a nemas sa k tomu co vyjadrovat Slash vôbec nepatri medzi modernych gitaristov. Je to "konzervativec" čo sa tyka hry aj využitia technickych gitarovych prostriedkov.
myslel som co sa tyka doby. myslim, ze 90-te roky az sucasnost mozme povazovat za modernu dobu. co sa tyka stylu jeho hry, zvuku tak je to samozrejme klasicky rocker
|
|
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 10:01:37 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #239 kedy: 15. Január , 2009, 10:03:56 » |
|
vsak fajn a teraz si predstav, ze tu niekto pride a ti povie, ze koko*t tomu rozumies lebo nie si kuchar a nemas sa k tomu co vyjadrovat k svetovym menam ako slash ci jamie oliver mam respekt uz len preto ze som o nich hodne precital a z velmi vela zdrojov som sa dozvedel, ze vo svojom odbore su to osobnosti a vela thoo dokazali. cize to ze su dobri beriem ako fakt. neviem ci sa chapeme, kedze ti to uvadzam na vseobecnom priklade rovnako ako pred chvilou pri 7ckovom bavoraku. pride mi smiesne hodnotit nejaku respektovanu osobnost optikou mne sa nelubi, takze je priemerny.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|