Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
02. December , 2024, 19:59:28
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 35 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Slash  (Prečítané 134037 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #255 kedy: 15. Január , 2009, 10:30:44 »

Tak ešte niečo o tomto "priemernom" gitaristovi.Spolupracoval s Iggy Pop,Alice Cooper,Stewe Wonder,Carol King,Bob Dylan,m.jackson.  Jeden jeho vyrok: "Pokušat sa niekomu vyrovnat je nemožne,pretože každy je individualista. A kopirovat niekoho je nudné."
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #256 kedy: 15. Január , 2009, 10:30:52 »

pista: nejak sme sa zamotali a uz prekrucas to, co som mal v umysle povedat ja.. nikomu neberiem to, co dosiahol, ale tiez by niekto nemal brat pravo niekomu vyjadrit svoj nazor, ci sa mu to paci alebo a respektovat to  Zdravíčko
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #257 kedy: 15. Január , 2009, 10:34:44 »

okej, subjektivne idem poslat do riti svojho diplomoveho veduceho, lebo na iste veci nemame rovnaky nazor, ale fakt ze on je na tu oblast expert do uvahy brat nebudem a idem si za tym co som pocul v elektricke... ?§!. ?§!. ?§!. ?§!.

Pistik, toto uz nesedi. To, ze Tvoj dipl. veduci je vacsi odbornik v odbore ako Ty, je lahko podlozitelne a preukazatelne. Skratka, da sa to dokazat. V hudbe platia najma subjektivne kriteria a postoj, vkus jednotliveho posluchaca, hudobnika atd. Porovnavas neporovnatelne. Preto mi vobec nevadil nazor Hudeca a povazujem ho za rovnako cenny ako nazor tunajsich "profikov".
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #258 kedy: 15. Január , 2009, 10:35:12 »

Uz sa mi tu nechce opakovat, ale just. :)
Slash podla mna nie je v nicom originalny gitarista. Mal dost stastie, ze hral to co hral v dobe metalu a hokejkovych superstratov a prave to mu podla mna prinieslo slavu. Ze skratka zacal hrat classic rock, aky bol pred nim pred 15-20 rokmi, akurat ho hral na novsich Marshalloch (skuste si vypocut staru americku kapelu Cactus alebo James Gang s Joe Walshom -- to su Slashovia 70tych rokov, samotny Slash nezahral nikdy nic ine ani invencne v podstate). Podobnych gitaristov ako on bolo najma v 70tych rokoch kvanta. Ked si to spojime s uspechom GNR ako takych plus Slashov imidz "badboya", tak bol uspech zaruceny.
Ja si Slasha cenim najma preto, ze v dobe upistanych Ibanezov znovu masovo spopularizoval Gibson Les Paul.  Som frajer
vidiš Progi použil podla mna a nie on nevie hrat,  podla mna je slash super mne sa viac pači ako kopec"hviezdnych prog.gitaristov"
a zvuk ma fakt excelent podla mna ...kua mal som ten jubilejny načo som ho predal blbec Smútim
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #259 kedy: 15. Január , 2009, 10:35:56 »

Progi, páči sa mi čo si napísal, že hral a mal šťastie, čo sa spojilo zo slávou GNR ... ha ha ha ha ha ha..nezdá sa Ti, že trochu svojou hrou a autorstvom prispel k tej sláve ?  Na zdravie!

a samozrejme, všetky nátory sú rovnocenné, len niektoré sú na vode a niektoré podložené... Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #260 kedy: 15. Január , 2009, 10:37:37 »

Tak ešte niečo o tomto "priemernom" gitaristovi.Spolupracoval s Iggy Pop,Alice Cooper,Stewe Wonder,Carol King,Bob Dylan,m.jackson.  Jeden jeho vyrok: "Pokušat sa niekomu vyrovnat je nemožne,pretože každy je individualista. A kopirovat niekoho je nudné."
krasne sami neznami kokotkovia Bavím sa skvele Bavím sa skvele čo nevedia hrat a nerozumeju muzike tak hladaju priemernych Bavím sa skvele asi nepoznaju G.Moora a Schenkera chudačikovia
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #261 kedy: 15. Január , 2009, 10:38:53 »

pista: nejak sme sa zamotali a uz prekrucas to, co som mal v umysle povedat ja.. nikomu neberiem to, co dosiahol, ale tiez by niekto nemal brat pravo niekomu vyjadrit svoj nazor, ci sa mu to paci alebo a respektovat to  Zdravíčko

nikomu neberiem niekoho SUBJEKTIVNY nazor kym ho nezacne stavat ako OBJEKTIVNY fakt. hlavne ked je podlozeny iba osobnym pocitom a ziadnymi faktami.
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #262 kedy: 15. Január , 2009, 10:39:28 »

vidiš Progi použil podla mna a nie on nevie hrat,  podla mna je slash super mne sa viac pači ako kopec"hviezdnych prog.gitaristov"

Ja som nespominal ziadnych progrockovych gitaristov.

Skus si vypocut poslednu skladbu na albume James Gang Live in Concert - Lost Woman sa tusim vola alebo hocico od Cactus -- to mas americke drave early70s hardrockove kapely s bluesrockovym podtonom. Fakt si to vypocuj, nech sa tu nebavime "o nicom". A zistis, ze Slash hra takmer to iste, akurat s podla mna horsim zvukom. :)
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 10:42:28 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #263 kedy: 15. Január , 2009, 10:43:13 »

vidis Joe, presne v style tvojho posledneho prispevku by sa tu podla mojho nazoru nemalo diskutovat. Neviem, co ti vadi na Garym, ci Schenkerovi, podla mna su urcite stylovejsi a skusenejsi gitaristi a spominani spolupracovnici by sa mohli hlboko poklonit pred nimi.
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #264 kedy: 15. Január , 2009, 10:44:21 »

počuvam to prave a je to fakt super akurat kde su dnes tie hudobne esa??? počujem marshall plexi?Huh!? vyborny bubenik...trochu mi to teraz pripomina starych purplov Zdravíčko
you tube James Gang Live in Concert - Lost Woman
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 10:44:56 od joe » Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #265 kedy: 15. Január , 2009, 10:44:50 »

udry: tu mas zopar ukazok, podla mna zanrovo to sedi. Samozrejme, ide o ukazky roznych umelcov z roznych obdobi, davam to ako priklad. NIe kazdy je prave v "kurze" co ale neznamena, ze nie su ovela lepsi, ako ti, ktori v kurze su... Navyse z tychto ukazok je aj vidiet, resp. pocut, z coho taha Slash inspiraciu...
Paul Gilbert

Gary Moore skor metalove solo

Gary Moore bluesovejsie

Michael Schenker (UFO, MSG)

Urcite by sa dalo pokracovat, ale snad postaci.
Gilberta poznam. Solova predvadzačka nie je vhodny priklad jeho tvorby.  Mr.Big /ked tam pôsobil/hrali iny štyl muziky ako Guns.
Garry More- no tak to nekomentujem
Michael Schenker-poznam, Ufo,MSG som tiež počul a mam aj daky video koncert-nepačilo sa mi to.
A či su lepši ako Slash.Ja neviem,ja taketo porovnania nerobim.Každy hra svoju hudbu tak ako vie,ako ju citi,ako sa mu pači,ako mu vyhovuje.
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #266 kedy: 15. Január , 2009, 10:48:02 »

udry: ja sa tu bavim o gitaristoch, nie o tvorbe. Myslim, ze predmetom debaty je Slash a jeho "vykony". Gilbertove vystupenie, je prikladom hry, techniky, v rovnakom, alebo podobnom style...
Preo nekomentujes Garyho?
Ja netvrdim, ze sa ti ma pacit UFO, ci MSG, zasa som dal konkretny priklad gitaroveho vystupenia, ktore ma podla mojho nazoru viac invencie, techniky, ako mava pri vystupeniach Slash
Odvadzas debatu inymi smermi.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #267 kedy: 15. Január , 2009, 10:50:25 »

počuvam to prave a je to fakt super akurat kde su dnes tie hudobne esa??? počujem marshall plexi?Huh!? vyborny bubenik...trochu mi to teraz pripomina starych purplov Zdravíčko
you tube James Gang Live in Concert - Lost Woman

To je rok 1971. Povedz mi teraz, co hra Slash oproti tomu lepsie? Akurat ze tento Walshov zvuk mi sedi ovela viac a pritom je to len live.
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #268 kedy: 15. Január , 2009, 10:51:49 »

Mne sa páči Rudolf Schenker viac ako jeho brat...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #269 kedy: 15. Január , 2009, 10:53:49 »

Mne sa páči Rudolf Schenker viac ako jeho brat...
sokujuce priznanie  ha ha ha co sa tu este nedozvieme, ze?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 35 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.113 sekund, 23 otázok.