Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
02. December , 2024, 20:06:07
Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 35 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Slash  (Prečítané 134059 krát)
0 užívateľov a 17 Hostí prehliada túto tému.
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #330 kedy: 15. Január , 2009, 13:40:10 »

Vidis tu si napisal, ze umelec je podla teba niekto kto sa dokaze presadit v tom civilizovanom svete  ha ha ha Nie je to nahodou Slashov pripad?  :) A hned potom si v druhej casti protirecis tym padom.
S tymto suhlasim  :)

zareagujem iba na toto, lebo fakt uz nemam chut o tomto debatovat.

Ja som nikdy nikde nespochybnil, ze je slavny,ze vela predava, vela ludi ho zere atd..toto vsetko je objektivny fakt. Len som si dovolil napisal,ze MNE OSOBNE sa nepaci ako gitarista, myslim tym jeho hru. Cize nie kazdy, kto vela predava a je slavny sa mi musi pacit, len z dovodu vysokej predajnosti a slavy. Dufam,ze uz rozumies.
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #331 kedy: 15. Január , 2009, 13:41:28 »

hlavne vladko ja si nič nemyslim a čo tu zase splietaš ,čo sa stale rozčuluješ čo ti dočista.. a vyhražaš sa čo simysliš že sa ta niekto boji... Bavím sa skvele
a hlavne ako vieš ty mudrak prechytreli čo si kto mysli  :laugh:to vie tak on tak netrep za druhych..

jozko,ty si cisty schizofrenik, fakt viac k tebe nemam co povedat
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #332 kedy: 15. Január , 2009, 13:46:18 »

najprv si zisti čo to je dobre?? a ja sa možem s tebou bavit aj tyžden mne to nerobi problemy, ty sa rozčuluj teba jebne Bavím sa skvele,koli Slashovi
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 13:46:52 od joe » Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #333 kedy: 15. Január , 2009, 13:57:46 »

Nešiel si na tú skúšku ?  Na zdravie!
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #334 kedy: 15. Január , 2009, 13:58:29 »

Toto tu je dôležitejšie ako nejaká skúška  Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #335 kedy: 15. Január , 2009, 14:00:22 »

mal som tu meračov energie,teraz idem už sa tešim ako to vytočim
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #336 kedy: 15. Január , 2009, 14:02:23 »

Pozitívnej alebo elektrickej ?  ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #337 kedy: 15. Január , 2009, 14:13:56 »

ake kokotiny sa tu riesia,
vlado nebud ako malicherna, vztahovacna baba a trochu nadhladu
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #338 kedy: 15. Január , 2009, 14:23:26 »

Vlado - veď sa s nimi nehádaj toľko. Máš svoj názor, pre nich je Slash boh, je to ich názor. Pre mňa nie je žiaden gitarista bohom, to by som si dal, mať také modly..  Bavím sa skvele

K Slashovi som sa už vyjadril a nemám potrebu to dokola opakovať ako joe alebo ty. Veď je to jedno, v podstate ma ani nezaujíma, kto má aký názor na Slasha. A keď zahrá niekde pekne, rád si to vypočujem, keď nie, nebudem to počúvať.  Zdravíčko
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #339 kedy: 15. Január , 2009, 21:07:57 »

zareagujem iba na toto, lebo fakt uz nemam chut o tomto debatovat.

Ja som nikdy nikde nespochybnil, ze je slavny,ze vela predava, vela ludi ho zere atd..toto vsetko je objektivny fakt. Len som si dovolil napisal,ze MNE OSOBNE sa nepaci ako gitarista, myslim tym jeho hru. Cize nie kazdy, kto vela predava a je slavny sa mi musi pacit, len z dovodu vysokej predajnosti a slavy. Dufam,ze uz rozumies.
keby si to takto povedal nikto ti nič nepovie,nemusi sa ti pačit ani naj gitarova hviezda to je každeho vec mne sa tiež kopec slavnych hviezd nepači len viem že niesu priemerny tak ako v NHL nehra priemerny hokejista to tak v dubnici v bečku..
Zaznamenané

much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #340 kedy: 15. Január , 2009, 21:16:08 »

Pre mna je Slash originalny a skvely gitarista, ktory si svoju slavu zasluzi, ale hento solo v tej pesnicke co sem niekto hodil sa mi nepaci. Som si isty ze aj zopar ludi z fora a aj Slash sam keby tomu venoval trosku snahy, tak by nahrali nieco co sa mi paci ovela viac
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #341 kedy: 15. Január , 2009, 21:18:21 »

ja tiez prispejem.. pre mna je Slash najskor 'ten pan v tom klobuku co nosi okuliare a neviem ci som mu vobec niekedy videl do ksichtu', v druhom rade je ten, ktoreho si pamatam z obrazkov kde je najebany a drzi v ruke jacka danielsa a neviem ci som ho niekedy videl bez cigarety.. a az za tretie je pre mna gitarista.. cize asi tak ho vnimam ja... on bol hlave ikona.. nie gitarovy virtuoz.. IKONA.. ako vravim ..pan v ciernom klobuku.. nic viac nic menej.. na tom zarobil.. babenky neboli vlhke z jeho hry ale z jeho charizmy, z chlpatej hrude (dnes to uz nie je moderne, tak to prosim vy 13 rocni neskusajte), smradlaveho dychu, pliesni na nohach a zarastenych nechtov.. cize tak asi.. edit.. hlavne sa tu nepozabijajte kvoli nejakemu madafakerovi, ktory vas ma na cicine.. vsetkych jak raznici do jedneho..
« Posledná zmena: 15. Január , 2009, 21:19:49 od kaolko » Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #342 kedy: 15. Január , 2009, 21:51:03 »

Je to vyborny gitarista.
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #343 kedy: 15. Január , 2009, 21:59:50 »

zaujimave sledovat tie nazory Bavím sa skvele Bavím sa skvele možeme rozobrat potom čo ja viem Pageho,tiež mal aj všliake slabe chvilky a hral barzako ,ale ja ho mam velmi rad
kedysi som bol nanho alergicky ale aj na hendrixa a Claptona nehovoriac Rolišov...časom človek pochopi že je  to o inom Zdravíčko
Zaznamenané

Kimlo
stály hosť
Príspevkov: 754

comfortably numb

« Odpoveď #344 kedy: 15. Január , 2009, 22:06:45 »

a plyn furt netece...

(tento komentar ma rovnaku vahu a hodnotu, ako vacsina v tomto threade  Zdravíčko )
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html
Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 35 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 23 otázok.