Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
02. December , 2024, 20:04:15
Strán: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 35 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Slash  (Prečítané 134052 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #390 kedy: 12. Január , 2010, 15:03:58 »

kvôli Axlovi? to je snáď jeden z najväčších čurákov v histórii frontmanstva v kapelách... a to jeho otrasné škrekotanie by som spevom nenazýval.

Celkovo nielen Slash, ale aj celé GNR je vysoko preceňované! Bol to obyčajný glam rock, priznajte si to. Nie hard ale glam rock pánové. A platí rovnica glam rock=hanba. Hanba v histórii rockovej/metalovej hudby, kde výrazne víťazil image nad hráčskymi schopnosťami. Viď Motley Crue.

Appetite For Destruction je asi ich najlepší album. UIY preceňované jak sviňa - z tých 30 či koľko skladieb tam je dokopy ma naozaj bavila možno len tretina. Plno zbytočných vypchávok a čerešnička na nechutnej torte je ten najväčší shit My world na konci druhého CD. Zrejme neúspešný pokus o 2unlimited alebo čo  Bavím sa skvele

v podstate s mnohym sa da suhlasit, ja tiez Axla nepovazujem za spevaka, ale zas nechcem zbytocne kydat. Niekomu sa paci, neikomu nie. Vysledkom mojho pisania proste je, ze GNR a aj Slash su proste precenovani jedna radost. Mnohi su tu asi rocniky, ktore boli vyrazne "postihnute" tou dobou, ked boli GNR v mediach neustale a boli povazovani za bohov, s tym nic neurobime
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #391 kedy: 12. Január , 2010, 15:05:11 »

Nie hard ale glam rock pánové. A platí rovnica glam rock=hanba. Hanba v histórii rockovej/metalovej hudby, kde výrazne víťazil image nad hráčskymi schopnosťami.
pantera zacinala tusim tiez ako glam metal kapela, postupne sa pretransformovali na post thrash metal. nemyslim, ze by takemu dimebagovi chybali nejake hracske schopnosti  Zdravíčko
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #392 kedy: 12. Január , 2010, 15:10:13 »

v podstate s mnohym sa da suhlasit, ja tiez Axla nepovazujem za spevaka, ale zas nechcem zbytocne kydat. Niekomu sa paci, neikomu nie. Vysledkom mojho pisania proste je, ze GNR a aj Slash su proste precenovani jedna radost. Mnohi su tu asi rocniky, ktore boli vyrazne "postihnute" tou dobou, ked boli GNR v mediach neustale a boli povazovani za bohov, s tym nic neurobime

zaplatpanboh za GNR. vratili tu muziku z infantilnych neskoro 80tkovych uchylacin zase naspat k bigbitu, dokonca bez hokejkovych gitar a to bolo teda NECO ! Slash bol po dlhom case 80tkovych solovych upistanych onanistov konecne nejaky novy mlady typek s vyraznou melodikou a slusnym zvukom.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #393 kedy: 12. Január , 2010, 15:17:20 »

kvôli Axlovi? to je snáď jeden z najväčších čurákov v histórii frontmanstva v kapelách... a to jeho otrasné škrekotanie by som spevom nenazýval.

Celkovo nielen Slash, ale aj celé GNR je vysoko preceňované! Bol to obyčajný glam rock, priznajte si to. Nie hard ale glam rock pánové. A platí rovnica glam rock=hanba. Hanba v histórii rockovej/metalovej hudby, kde výrazne víťazil image nad hráčskymi schopnosťami. Viď Motley Crue.

Appetite For Destruction je asi ich najlepší album. UIY preceňované jak sviňa - z tých 30 či koľko skladieb tam je dokopy ma naozaj bavila možno len tretina. Plno zbytočných vypchávok a čerešnička na nechutnej torte je ten najväčší shit My world na konci druhého CD. Zrejme neúspešný pokus o 2unlimited alebo čo  Bavím sa skvele

budem hadat :D ty si trasher ze?  kreator, slayer, anthrax, metallica?
« Posledná zmena: 12. Január , 2010, 15:17:39 od kaolko » Zaznamenané

MR
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #394 kedy: 12. Január , 2010, 15:27:00 »

budem hadat :D ty si trasher ze?  kreator, slayer, anthrax, metallica?

nie, som thrasher  Bavím sa skvele kapely čo si vymenoval okrem Anthrax samozrejme poznám a počúvam

pocuj MR, ty si nepocuval este pred par mesiacmi nejake emo ci jake kapely ?

to bolo už dávno  Zdravíčko názory sa bohužiaľ menia. Každý má právo z času na čas prevliecť kabátik

pantera zacinala tusim tiez ako glam metal kapela, postupne sa pretransformovali na post thrash metal. nemyslim, ze by takemu dimebagovi chybali nejake hracske schopnosti  Zdravíčko
Pantera nepočítam, pretože ako glam metal neskončili  :) a k tým albumom sa ani moc nepriznávajú a niekde som čítal že ich považujú len za také demáče, ktoré dokonca aj riadne vyšli
« Posledná zmena: 12. Január , 2010, 15:29:22 od MR » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #395 kedy: 12. Január , 2010, 15:29:56 »

...
to bolo už dávno  Zdravíčko názory sa bohužiaľ menia. Každý má právo z času na čas prevliecť kabátik

a jak Ti mame teraz verit ? napises, ze Axl je curak, ale co ked si to zase rozmyslis ? takze mame Ta brat vazne, ci nie ?
Zaznamenané
MR
pravidelný návštevník

« Odpoveď #396 kedy: 12. Január , 2010, 15:33:47 »

a jak Ti mame teraz verit ? napises, ze Axl je curak, ale co ked si to zase rozmyslis ? takze mame Ta brat vazne, ci nie ?
nerozmyslím si to, pretože na tom už dlhšie trvám (a nie som sám našťastie). A teraz nemyslel som to systémom že mením názory zo dňa na deň. Tento mám náhodou už dlho  :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #397 kedy: 12. Január , 2010, 15:38:01 »

takze z toho ich slavneho dvojalba Ta naozaj bavila 1/3 skladieb ? tak to si este docela fanusik. mna tak 1/4. takze ak je pre Teba Axl preceneny curak, tak ja si ho mam v duchu ako nazvat ?
Zaznamenané
Luk@s
pravidelný návštevník
Príspevkov: 299

« Odpoveď #398 kedy: 12. Január , 2010, 15:38:24 »

Nechapem jak moze niekto povedat ze guns bola precenovana kapela, alebo ze teraz slash robi lepsiu muziku. Zo slashovych kapiel to bolo s obrovskym nadskokom to najlepsie v com kedy hral a tam sa mi najviac pacil. Tak feelingove a melodicke sola jak ma on nema nikto. Priznavam ze napr ked hral Slash s Jacksnom tak to bola sracka, bolo otrasne ked improvizoval napr tak charakteristicke solo jak je v Beat It.

Co sa tyka tvoriveho umenia berem ho ako najlepsieho gitaristu na svete.
Zaznamenané

MR
pravidelný návštevník

« Odpoveď #399 kedy: 12. Január , 2010, 15:42:23 »

takze z toho ich slavneho dvojalba Ta naozaj bavila 1/3 skladieb ? tak to si este docela fanusik. mna tak 1/4. takze ak je pre Teba Axl preceneny curak, tak ja si ho mam v duchu ako nazvat ?
no počkať... ty máš rád len prvý album Appetite?
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #400 kedy: 12. Január , 2010, 15:42:55 »

uznavam ze Axl je curak, ale jeho spev sa do GNR hodil proste
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #401 kedy: 12. Január , 2010, 15:44:08 »

no počkať... ty máš rád len prvý album Appetite?

ani neviem... tiez asi tak 1/4 je odtial fajn.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #402 kedy: 12. Január , 2010, 15:46:02 »

rastik pozri si klip k sweet child o mine. basak jackson s hokejkou, gitarista nejake tele s hokejkou  :)

precenovana neprecenovana...nieje to jedno? sak ked sa to niekomu paci tak je to ok. to ze niekto ma slasha za toho naj...no sak nech ma  Bavím sa skvele
mimochodom ta kapela podla mna stala a padala na doprovodnej gitare, lebo rytmika si robila casto co chcela, slash detto a axl tomu tiez nepomohol.
Zaznamenané

o-yep sro
MR
pravidelný návštevník

« Odpoveď #403 kedy: 12. Január , 2010, 15:50:25 »

ani neviem... tiez asi tak 1/4 je odtial fajn.
tam boli tiež pesničky ktoré ma nebavili... ale na UYI ich bolo radikálne viac.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #404 kedy: 12. Január , 2010, 15:56:07 »

rastik pozri si klip k sweet child o mine. basak jackson s hokejkou, gitarista nejake tele s hokejkou  :)...

jeziiis - a este mi povedz, ze v ktoromsi klipe ma Slash bísiriču  Ja som čert..
Zaznamenané
Strán: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 35 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.077 sekund, 23 otázok.