Milos1
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 08. Júl , 2006, 08:49:48 » |
|
Nádhera .... radost pre oci. Takto pekny, predcizny a hlavne zachovaly amp som este nevidel, ako novy.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
vittore
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 09. Júl , 2006, 11:18:20 » |
|
toto by ma zaujmalo:
Má tzv. normal a brill vstupy, každý zvlášť s high a low sensitivity vstupom. Ja osobne si ich prepojím diagonálne káblikom a môžem si regulovať preamp volume pre oba zvlášť.
mam stare kombo peavey s dvoma 6l6 v preampe,so 4 vstupmi-bright,normal hi gain,normal low gain a automix(na prepinanie kanalov) myslis ze by sa nieco podobne dalo urobit aj na tom peavey?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 09. Júl , 2006, 12:08:12 » |
|
vittore napísal:toto by ma zaujmalo:
Má tzv. normal a brill vstupy, každý zvlášť s high a low sensitivity vstupom. Ja osobne si ich prepojím diagonálne káblikom a môžem si regulovať preamp volume pre oba zvlášť.
mam stare kombo peavey s dvoma 6l6 v preampe,so 4 vstupmi-bright,normal hi gain,normal low gain a automix(na prepinanie kanalov) myslis ze by sa nieco podobne dalo urobit aj na tom peavey? Malo by to ist aj u Teba, ved to vyskusaj, nemas co pokazit.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 17. November , 2007, 11:10:29 » |
|
pisem do blbej temy ale mf.. co je vlastne dobre na hiwatte? okrem toho ze je cool a drahy? preco solovi gitaristi potrebuju taketo hracky? viem ze r. fripp z KC hral na hiwatte, ale sak by mu stacil nejaky solidstate podla toho zvuku...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 17. November , 2007, 11:14:09 » |
|
(...) viem ze r. fripp z KC hral na hiwatte, ale sak by mu stacil nejaky solidstate podla toho zvuku... Vystizne. Idem toto prehodit do spravnejsej temy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 17. November , 2007, 11:36:33 » |
|
co je vlastne dobre na hiwatte? okrem toho ze je cool a drahy? preco solovi gitaristi potrebuju taketo hracky? Prave to, ze je cool, drahy a ak je stary, ziju v nom obcas aj pavuky.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 17. November , 2007, 11:39:22 » |
|
Isto nie hocijake... urcite su riadne progresivne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 17. November , 2007, 11:42:40 » |
|
Isto nie hocijake... urcite su riadne progresivne Ano, behaju po stenach presne aj podla nepravidelnych rytmov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 17. November , 2007, 11:59:20 » |
|
Prave to, ze je cool, drahy a ak je stary, ziju v nom obcas aj pavuky. to bola teda odpoved, ktora to vsetko vysvetlila
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 17. November , 2007, 13:00:05 » |
|
to bola teda odpoved, ktora to vsetko vysvetlila Aka otazka, taka odpoved.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 17. November , 2007, 13:12:00 » |
|
praveze ta otazka bola taka diskutabilna mohol si viacej rozvinut
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 17. November , 2007, 13:59:11 » |
|
pisem do blbej temy ale mf.. co je vlastne dobre na hiwatte? okrem toho ze je cool a drahy? preco solovi gitaristi potrebuju taketo hracky? viem ze r. fripp z KC hral na hiwatte, ale sak by mu stacil nejaky solidstate podla toho zvuku... vobec nic na tom dobre neni. aby sa to ozvalo, treba tomu vytat viac, ako je zdrave a aj tak treba do toho rubat a snazit sa jak taky curak - horsie jak koncentrak. a nakoniec aj tak to vobec neskresluje, cize na moj milovany metal sa to nehodi nijako. cize okrem draheho skaredeho zosilovaca treba este kupit riadny bustrisko a potom moooozno nieco z toho vyleze.... Fripp ? to je ten co hra take tie halusky ? na to by mu stacil ne ze solidstate, na to nepotrebuje ani gitaru, chruno stary
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 17. November , 2007, 14:45:30 » |
|
ale zase neprehanaj, fripp urobil zopar peknych albumov.. ale ten zvuk jeho gitary mi nepride velmi 'drahy'. a ja sa btw preto pytam lebo viem ze tito sialenci maju album so skvelym zvukom, a gitarista vysostne pouzival hiwatt. lenze tutok ma marshallika a znie ta gitara uplne rovnako jak na albume. paci sa mi ked je celkovy zvuk tvrdy a gitara neni nagainovana jak stado srsnov. lenze takyto zvuk podla mna urobi skoro hocico, ked je to vyhulene a na nizkom gaine. aj tesla
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 17. November , 2007, 14:47:55 » |
|
tak ako Fripp naozaj asi nie je vzorom zvuku, zeby trebalo skumat, na com hral, podobne ako Zappa (na ktoreho signovanom zosilovaci mimochodom hram ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 17. November , 2007, 14:53:37 » |
|
ale zase neprehanaj, fripp urobil zopar peknych albumov.. ale ten zvuk jeho gitary mi nepride velmi 'drahy'paci sa mi ked je celkovy zvuk tvrdy a gitara neni nagainovana jak stado srsnov. lenze takyto zvuk podla mna urobi skoro hocico, ked je to vyhulene a na nizkom gaine. aj tesla Fripp pouzival Hiwatt len v rokoch 1969-1974. Potom presiel na solidstate ampy. Pritom pouzival hodne Fuzz, skoro vacsinou, takze to nie je ukazkovy zvuk ako hraju. Skor si vypocuj trebars Rush - album Hemispheres, hocico od Jethro Tull v rokoch 69-75, The Who na koncertoch 69-81, tam je typicky zvuk tychto aparatov. Uz z nahravok pocut, ze to je nieco ine ako Marshall. Nazivo je ten rozdiel este vyraznejsi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|