proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 09. Jún , 2006, 16:07:19 » |
|
Ani mne sa nepaci, este keby bol natural tak ok, ale s tou ciernou sa to esteticky uplne bije. Navyse nevidim v javore jedinu vyhodu oproti ebenu, nechapem naco ich robili takto. Ale bolo ich takto celkovo malo vyrobenych.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
depesak
nováčik
Príspevkov: 25
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 09. Jún , 2006, 21:52:16 » |
|
Mam skusenost, ze eben na prazcovych nastrojoch robi zvuk gumovejsi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 09. Jún , 2006, 22:14:26 » |
|
Eben na hmatniku dava ostrejsi zvuk a ma silnejsi attack ako palisander, tym ze je tvrdsi a pevnejsi.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 09. Jún , 2006, 23:59:17 » |
|
roberto napísal:rastis napísal:swordy napísal:... A dalsia vec je, ze skoro kazdy ma na gitaru za 50 tacov. Lenze samozrejme najjednochsie, je povedat ... A toto je tucna blbost. Hej - 50 tisic na gitaru ma skoro kazdy - len musi alebo dobre zarabat alebo sa nechat zivit rodicmi . V kazdom pripade by nemal zivit on rodinu, mal by zit v Bratislave a ked nie tak urcite aspon nie v kraji s takmer 30% nezamestnanostou (Presov a okolie). Rasto ma pravdu, drtiva vacsina z fora este nemakala full time. To ze otcovi niekto 4 roky splaca palku za LP, neznamena ze na nu ma. Nema a ani by nemal, keby musel riesit dennodenne situacie co by sa stalo, ked pridem o job, kolko stratim na vyplate ak budem 3 dni chory a podobne. No neviem, ak takto rozmyslas, nikdy si nic nekupis. Ani auto na leasing, ani byt na splatky. Alebo cakas na prvu cenu v sportke? Vacsina z vas je tu dospelych a dospely clovek si vie zoradit hodnoty. Myslim si ze problem je v tom, ci chcem, alebo nechcem a nie ci mam, alebo nemam. Myslis, ze ja zarabam 100 000,- mesacne? Nie a predsa mam tie najlepsie kusky. Uz nie je sociiiik obcania Kazdy ma rovnake mozvosti, len musite nieco vediet, co sa da predat a nie trcat za kompom a picovat, ze sa to nedaaa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 10. Jún , 2006, 00:24:09 » |
|
Roberto asi myslel aj mna ... :-) ... Ja som to jedneho dna riskol, kupil gibsna, bol som z toho posraty ... a uz ho mam skoro spolky splateneho a mam len 22. Ale tiez pravda co pise, zivia ma rodicia ... a vsetko co zarobim popri skole si mozem nechat, a teda investovat do nastroja. Ale myslim ze aj keby som byval sam a mal full time job, tak by som aj tak vymyslel ako mat to co sa mi paci.... Nuz clovek je tvor spekulativny.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 10. Jún , 2006, 00:25:20 » |
|
presne tak, je rozdiel povedat Ja by som chcel a JA CHCEM, ked sa raz zatne niekto takto dosiahne. A vytahovat zasa argumenty, ze preco nie... A s tou rodinou je to TUCNA BLBOST (ako by rasto povedal). lebo kto uz ma rodinu, ten uz nema prioritu si kupit taku gitaru, zasa je to o prioritach. Nemozem sa tvarit,ze chcem vsetko a potom budem plakat ako to nemozem dosiahnut....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 10. Jún , 2006, 01:30:38 » |
|
swordy napísal:presne tak, je rozdiel povedat Ja by som chcel a JA CHCEM, ked sa raz zatne niekto takto dosiahne. A vytahovat zasa argumenty, ze preco nie... A s tou rodinou je to TUCNA BLBOST (ako by rasto povedal). lebo kto uz ma rodinu, ten uz nema prioritu si kupit taku gitaru, zasa je to o prioritach. Nemozem sa tvarit,ze chcem vsetko a potom budem plakat ako to nemozem dosiahnut.... Tomu sa nehovori priorita, ale zodpovednost. Mas zodpovednost za svoje konanie.. ked mas rodinu, tak zodpovedas za stav rodiny, a podla mojho skromneho nazoru by si patril do najtazsej basy keby si si kupil LP a tvoje dieta je podvyzivene. Takze netreba si pliest priority v zivote a etiku.:unsure:
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 10. Jún , 2006, 01:41:20 » |
|
Milos1 napísal:Roberto asi myslel aj mna ... :-) ... Ja som to jedneho dna riskol, kupil gibsna, bol som z toho posraty ... a uz ho mam skoro spolky splateneho a mam len 22. Ale tiez pravda co pise, zivia ma rodicia ... a vsetko co zarobim popri skole si mozem nechat, a teda investovat do nastroja. Ale myslim ze aj keby som byval sam a mal full time job, tak by som aj tak vymyslel ako mat to co sa mi paci.... Nuz clovek je tvor spekulativny. Milos, to nieje len o tebe. Moj drahy otec pozical aj mne na opravu aparatu a X krat ked som to potreboval, ale treba si uvedomit ze nie vzdy je moznost zfleku zaplatit 7 litrov za cosi, ked nepracujes. Niekto si na to vezme pozicku/hypoteku - niekto ma rodicov, drtiva vacsina si to rozmysli a bude caka kym tie prachy mat nebude. Nehovorim o priorite ako takej, ktoru spominal Swordy. Moja priorita je gitara a hranie, ale to predsa nieje pointa v zivote a clovek si musi uvedomit vyssie hodnoty.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 11. Jún , 2006, 11:51:56 » |
|
roberto rodina patri medzi priority a to mi nevyhovoris, ze si to nemam pliest zo zodpovednostou a pod... proste ak sa niekto rozhodne mat rodinu, tak sa ty vlastne rozhodol to mat ako prioritu... a nejaka etika a co ja viem co s tym nema nic spolocne, lebo kto strati rodinu ako prioritu , sa ti vykasle na vsetky eticke a moralne normy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 24. Október , 2007, 12:30:41 » |
|
nevie niekto kolko zvykne trvat vyroba takej gitary chodelkovej tej 7 string ale veriza6 string od kedy sa objedna ? su to roky alebo mesiace ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 24. Október , 2007, 18:34:49 » |
|
par mesiacov
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
cutaj
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 25. Október , 2007, 19:30:56 » |
|
to je kolko 2-4-6-8-10
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 25. Október , 2007, 23:26:25 » |
|
to je kolko 2-4-6-8-10 = 2 až 10 ... neni zač
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BK
okukávač
Príspevkov: 1
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 15. Január , 2008, 12:20:39 » |
|
Bruno je uplne v pohode.. a jeho gitary? Mam od neho dve.. 6tku aj 7cku s pevnou kobylou a nedam na ne dopustit.. robil ich pred par rokmi..a tiez z ekonomickych dovodom maju len mahagonove telo..co teraz trochu lutujem ze nemaju nejaku peknu javorovu prednu dosku..ale co uz..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 24. Január , 2012, 11:57:05 » |