Vopred sa chcem vsetkym podakovat za prispevky.
Pasqual a Imbus: PRS je drahy, ale velmi kvalitny nastroj, ktory sa mi uz par mesiacov nedari kupit. Stoji strasne vela 130000Sk, tak to skusam kupit z druhej ruky. Mam na plane bud model PRS McCartyCustom, alebo PRS Custom22 s pevnou kobylkou, birds inlays, wide-fat krk. Povodne som hladal zvuk LesPaulu, ale vadi mi par veci na Gibsone: napr. prepinac hore (pri hre sa mi stalo, ze som ho niekolko krat nechceno prepal, dalej je daleko Volume, ktore pouzivam dost casto.
Jimmi napisal: \"Pozeram ze mas rad javorove krky. Cim su podla teba lepsie ako palisander (na fendroch)?\"
Majo: hlavne mam rad kombinaciu telo jasan, krk celojavor. Takto sa mi zvuk Stratocasterov paci uz nasucho. Pri palisandrovych hmatnikoch som citil, ze zvuk je hladkejsi, viac konkretnejsi, nema az take stiplave vyssie harmonicke. Ja mam rad tu surovost celojavoroveho hmatnika, ale v kombinacii s jasanom. Napr. v kombinacii s topolom je lepsie davat palisandrovy hmatnik.
Swordy napisal: \"kraasne, sa mi paci, ze clovek maka na tom, aby mal kvalitne nastroje. Ta PRS zaujima ja mna, kedy bude fotka a nejaky pokec kolo nej?\".
Majo: Moje hobby je zber nastojov.
Niekedy mi to takto pripada. Ale teraz vazne, mam rad kvalitu a som ochotny za nu aj zaplatit. Nevidim rozdiel medzi orig. Fendrom a robenym na Slovensku. Preto mam dva, jeden orig. a druhy SK. Oba su super a hraju dobre, maju super sustain (o ktorom sa sirsia famy
ze Roberto). Dokonca ten robeny ma stal viac ako origos.
Pokecat o PRS mozme v nejakej PRS teme na fore, ktora tu chyba.
Fotku PRS pripajam: (nieje este moja, ale pracujem na nej)
(fotka sa stratila)