Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 04. Február , 2007, 16:01:33 » |
|
Tu je výborná ukážka Eddieho originálnej hry a jeho nasadenia a drive-u: Záver tuším vystihuje jeho momentálne obdobie. Van Halen ma zacina zaujimat, toto bola spicka. To druhe z filmu ma uz nezaujalo, ale film zly byt nemusi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 04. Február , 2007, 17:07:01 » |
|
Výborné!!! len moc melancholické, asi naozaj vystihuje jeho stav. To zahodenie gitary na záver si mohol odpustiť. Až ma pichlo u srdca. Perlička /pravdiva-nepravdiva/: Eddie nahraval v študiu niečo na SG-čko a vadil mu pri hre dolny roh toho SG.Na druhy den priniesol do študia pilku a SG bolo bez jedneho rohu. OT-neda sa opravit v nazve temy "Edie"? Vypada to divne s jednym "d".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 22. September , 2007, 18:59:17 » |
|
prave som snoril kus o nahravkach na van halen albumoch, celkom ma zaujalo ze mnohe nahravky robil na inych gitarach ako svojom frankenstrate. Napr tot!
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 22. September , 2007, 20:44:40 » |
|
prdele jaka šopa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Prasito
náhodný pocestný
Príspevkov: 127
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 23. September , 2007, 10:49:33 » |
|
EVH je jednoducho king, odstartoval kompletne novu eru rockovej gitary, okrem originalnej techniky hry srsala jeho kapela energiou a hudobnymi napadmi ktore im dnesne gitarove hviezdy uz len ticho zavidia. Najlepsie roky Van Halenu sa pisali ked tam spieval tento borec, dnes uz s hodne zmenenym image, mimochodom dali sa zas dokopy : http://uk.youtube.com/watch?v=kX9qcggRo18
|
|
|
Zaznamenané
|
Podľa všetkých známych fyzikálnych zákonov čmeliak nemôže lietať. Našťastie čmeliakovi fyzika nič nehovorí.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 23. September , 2007, 10:50:53 » |
|
celkom ma zaujalo ze mnohe nahravky robil na inych gitarach ako svojom frankenstrate. Napr tot! Vidis Robik, vsetci vtedy paktovali s Gibsonmi.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 23. September , 2007, 11:19:35 » |
|
ten link má vcelku gule, aj keď doprovodná kapela hrá trošku iný štýl
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 01. December , 2007, 09:28:17 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 01. December , 2007, 10:21:26 » |
|
Výborné!!! len moc melancholické, asi naozaj vystihuje jeho stav. To zahodenie gitary na záver si mohol odpustiť. Až ma pichlo u srdca. hrozne chlastal, prekonal rakovinu uz aj cigarety ma v gitare zapichnute iba nezapalene asi ani nefajci. kto by bol z toho vesely ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 02. December , 2007, 22:14:11 » |
|
vari to mas doma ? ci co
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 30. Marec , 2008, 22:20:29 » |
|
no to si robis rit
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286
www.bandzone.cz/oldrockers
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 16. Apríl , 2008, 21:46:16 » |
|
Vraj na koncertoch fical cez marshall, nie cez svoje 5150.Pre mna je top song hot for teacher.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 16. Apríl , 2008, 22:33:03 » |
|
jasan marshall ale potom pivaa...a to mu už taj nehralo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 16. Apríl , 2008, 22:39:18 » |
|
viete o tom ze nebyt gena simmonsa z mojej najoblubenejsiej kapely kiss ziadny van halen by nebol? genovi sa vtedy pacila nejaka kapelka a tak jej zaplatil demo nahravky aby im pomohol nejako zacat chlapci to vyuzili a trada mame van halen.vdaka gene
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286
www.bandzone.cz/oldrockers
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 17. Apríl , 2008, 05:58:41 » |
|
Gene pomohol viacerým kapelám. Medzi inými aj House of lords, svojho času veľmi zaujímavá kapelka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|