Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
04. December , 2024, 20:31:43
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eddie Van Halen  (Prečítané 46925 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #75 kedy: 28. Apríl , 2008, 10:46:16 »

Gene Simmons mu udajne aj ponukol clenstvo v KISS, kedze Ace Frehley bol nespolahlivy loser.
(podla knihy od Genea Simmonsa ktorej nazov si nepamatam)
Zaznamenané
Kimlo
stály hosť
Príspevkov: 754

comfortably numb

« Odpoveď #76 kedy: 30. December , 2008, 23:20:13 »

peknu foto som nasiel :)

Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #77 kedy: 16. Január , 2009, 13:44:33 »

Toto je krasa. Pozeram, ze STEVE JORDAN za bicimi... PECKA Si píš!!! Mam bubenicku skolu od neho - The groove is here !
Maximalne vsestranny bubenik.

Na zdravie!
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #78 kedy: 16. Január , 2009, 14:33:00 »

pozeral som par videi z 2008 jeho syn nespieva ako m, anthony musi edie spievat vokaly teraz ale antonyho hlas tam chyba
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #79 kedy: 16. Január , 2009, 15:11:33 »

pozeral som par videi z 2008 jeho syn nespieva ako m, anthony musi edie spievat vokaly teraz ale antonyho hlas tam chyba
bez anthonyho to nieje ono.. skoda ze sa rozvadili ako hlupaci.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #80 kedy: 23. Január , 2009, 07:54:02 »

Hot For Teacher  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #81 kedy: 23. Január , 2009, 08:11:05 »

Toto je krasa. Pozeram, ze STEVE JORDAN za bicimi... PECKA Si píš!!! Mam bubenicku skolu od neho - The groove is here !
Maximalne vsestranny bubenik.

Na zdravie!
krasne !!!moj favorit  Zdravíčko
Zaznamenané

toymachine
pravidelný návštevník
Príspevkov: 233

devil play on SG

« Odpoveď #82 kedy: 04. Jún , 2009, 09:13:10 »

Necakajte ziadne senzacne odhalenia typu tapping vynasiel xxx ... Ale podobne techniky priklepu a nasledneho rozoznenia struny odtiahnutim prstu pouzivali bluesmani uz v 30-tych rokoch, takze o vynalieznuti cohosi naozaj nemoze byt ani reci. Akurat bol jeden z prvych (lebo v skutocnosti to tak byva, ze tych ""prvych"" je viac a jeden je nakoniec slavny), ktory na takejto technike dovedenej do rychlosti kludne staval cele sola. Ze to robil a robi s prehladom, vkusom a nadsazkou je na druhej strane fakt !

vynalezca bol tazko Van Halen
« Posledná zmena: 24. Február , 2015, 19:01:37 od toymachine » Zaznamenané
toymachine
pravidelný návštevník

devil play on SG

« Odpoveď #83 kedy: 04. Jún , 2009, 09:24:09 »

Ten akordový postup je v miliónoch skladieb, vôbec mi nevadí. Ide o to, aká bude výsledná skladba a Van Halen to vedia. Sedlákovský model je primitívny výraz na niečo, čo je nielen podža mňa vkusné a dobré. Tá skladba má všetko čo má mať dobrá skladba a šlape perfektne. Bon Jovi lavírujú na hrane vkusu a gýčovitosti pomaly v každej skladbe, Aerosmith tiež, Van Halen je pre mňa prijatežnejší, tie skladby majú melodiku, náboj, gradáciu, dobré hardrockové šlapanie. Som s nimi spokojný. :)

Keď tak, napíš ktoré kapely máš rád, aby som si spravil názor.
Mne osobne melodika nevadí. Mám vežmi rád kapelky typu Toto, Boston, Chicago, Queen. Ty z toho asi musíš byť znechutený a vidíš, pre mňa je to to pravé orechové, vkusné a dobré. :)

Strasne ich chvalis, ale to je tvoj postoj k nim... Ano je vynikajuci gitarista, ale veci ako Jump su len pop hity....uz len to, ze zaznie asi 50x slovo jump v celej pesnicke ju dost spati...kiez by hral van halen nejake temnejsie veci a neriesl sladke blbosti. ze hard rock...no dik
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #84 kedy: 04. Jún , 2009, 09:25:57 »

kiez by hral van halen nejake temnejsie veci a neriesl sladke blbosti. ze hard rock...no dik

Ale ved musia aj pubertalne dievcence albumy kupovat. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #85 kedy: 04. Jún , 2009, 09:34:12 »

Hot For Teacher  Bavím sa skvele

asi moja najoblúbenejšia od nich  Zdravíčko
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
toymachine
pravidelný návštevník

devil play on SG

« Odpoveď #86 kedy: 04. Jún , 2009, 09:34:59 »

Ale ved musia aj pubertalne dievcence albumy kupovat. :)

Presne....na tu pesnicku si ich viem zivo predstavit JUMPOVAT....az kym im mamicka nezavola ze su na tej didžine uz pridlo a patrilo by sa aj domov....
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #87 kedy: 04. Jún , 2009, 09:37:48 »

nahodou ked to hraju v radiu tak sa vzdycky potesim  Bavím sa skvele
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #88 kedy: 28. Jún , 2009, 22:28:24 »

Tak a už je v chomúte  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
http://www.topky.sk/cl/15/498336/Gitarista-Eddie-Van-Halen-sa-ozenil
Gitarista Eddie Van Halen sa oženil

KALIFORNIA - Známy gitarista Eddie Van Halen sa v sobotu v noci oženil so svojou priateľkou Janie Liszewski. Obrad sa konal v záhrade nad Studio City v Kalifornii, informoval magazín People.

Medzi svadobnými hosťami bola aj hudobníkova bývalá manželka Valerie Bertinelli, s ktorou sa rozviedol v roku 2006 po 25 rokoch manželstva. Svadobčania sa hostili v bare s nealkoholickými drinkami, rovnako ako mladomanželia, ktorí si takto pripomenuli 1,5-roka trvajúcu Van Halenovu abstinenciu. Dvojica, ktorá je spolu tri roky, plánuje stráviť medové týždne v New Yorku, Nemecku a Holandsku, kde sa Van Halen narodil.
« Posledná zmena: 29. Jún , 2009, 06:52:58 od temo » Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #89 kedy: 29. Jún , 2009, 00:16:41 »

jump je vyborna slapacia a ukazkova rockova hitovka, nehovoriac o tom, ze su tam dve sola.
mimochodom pop a rock mal v 80tych rokoch ku sebe omnoho blizsie nez teraz. Trebarz taka Belinda Carlisle je vyslovene popikova spevacka, ale jej songy slapali s rockovou kapelou dokonalo.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.113 sekund, 23 otázok.