Tom70
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 28. Apríl , 2008, 10:46:16 » |
|
Gene Simmons mu udajne aj ponukol clenstvo v KISS, kedze Ace Frehley bol nespolahlivy loser. (podla knihy od Genea Simmonsa ktorej nazov si nepamatam)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 16. Január , 2009, 13:44:33 » |
|
Toto je krasa. Pozeram, ze STEVE JORDAN za bicimi... PECKA Mam bubenicku skolu od neho - The groove is here ! Maximalne vsestranny bubenik.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 16. Január , 2009, 14:33:00 » |
|
pozeral som par videi z 2008 jeho syn nespieva ako m, anthony musi edie spievat vokaly teraz ale antonyho hlas tam chyba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 16. Január , 2009, 15:11:33 » |
|
pozeral som par videi z 2008 jeho syn nespieva ako m, anthony musi edie spievat vokaly teraz ale antonyho hlas tam chyba
bez anthonyho to nieje ono.. skoda ze sa rozvadili ako hlupaci.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 23. Január , 2009, 07:54:02 » |
|
Hot For Teacher
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 23. Január , 2009, 08:11:05 » |
|
Toto je krasa. Pozeram, ze STEVE JORDAN za bicimi... PECKA Mam bubenicku skolu od neho - The groove is here ! Maximalne vsestranny bubenik. krasne !!!moj favorit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
toymachine
pravidelný návštevník
Príspevkov: 233
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 04. Jún , 2009, 09:13:10 » |
|
Necakajte ziadne senzacne odhalenia typu tapping vynasiel xxx ... Ale podobne techniky priklepu a nasledneho rozoznenia struny odtiahnutim prstu pouzivali bluesmani uz v 30-tych rokoch, takze o vynalieznuti cohosi naozaj nemoze byt ani reci. Akurat bol jeden z prvych (lebo v skutocnosti to tak byva, ze tych ""prvych"" je viac a jeden je nakoniec slavny), ktory na takejto technike dovedenej do rychlosti kludne staval cele sola. Ze to robil a robi s prehladom, vkusom a nadsazkou je na druhej strane fakt !
vynalezca bol tazko Van Halen
|
|
« Posledná zmena: 24. Február , 2015, 19:01:37 od toymachine »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
toymachine
pravidelný návštevník
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 04. Jún , 2009, 09:24:09 » |
|
Ten akordový postup je v miliónoch skladieb, vôbec mi nevadí. Ide o to, aká bude výsledná skladba a Van Halen to vedia. Sedlákovský model je primitívny výraz na niečo, čo je nielen podža mňa vkusné a dobré. Tá skladba má všetko čo má mať dobrá skladba a šlape perfektne. Bon Jovi lavírujú na hrane vkusu a gýčovitosti pomaly v každej skladbe, Aerosmith tiež, Van Halen je pre mňa prijatežnejší, tie skladby majú melodiku, náboj, gradáciu, dobré hardrockové šlapanie. Som s nimi spokojný. Keď tak, napíš ktoré kapely máš rád, aby som si spravil názor. Mne osobne melodika nevadí. Mám vežmi rád kapelky typu Toto, Boston, Chicago, Queen. Ty z toho asi musíš byť znechutený a vidíš, pre mňa je to to pravé orechové, vkusné a dobré. Strasne ich chvalis, ale to je tvoj postoj k nim... Ano je vynikajuci gitarista, ale veci ako Jump su len pop hity....uz len to, ze zaznie asi 50x slovo jump v celej pesnicke ju dost spati...kiez by hral van halen nejake temnejsie veci a neriesl sladke blbosti. ze hard rock...no dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 04. Jún , 2009, 09:25:57 » |
|
kiez by hral van halen nejake temnejsie veci a neriesl sladke blbosti. ze hard rock...no dik
Ale ved musia aj pubertalne dievcence albumy kupovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 04. Jún , 2009, 09:34:12 » |
|
Hot For Teacher asi moja najoblúbenejšia od nich
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
toymachine
pravidelný návštevník
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 04. Jún , 2009, 09:34:59 » |
|
Ale ved musia aj pubertalne dievcence albumy kupovat. Presne....na tu pesnicku si ich viem zivo predstavit JUMPOVAT....az kym im mamicka nezavola ze su na tej didžine uz pridlo a patrilo by sa aj domov....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 04. Jún , 2009, 09:37:48 » |
|
nahodou ked to hraju v radiu tak sa vzdycky potesim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 28. Jún , 2009, 22:28:24 » |
|
Tak a už je v chomúte http://www.topky.sk/cl/15/498336/Gitarista-Eddie-Van-Halen-sa-ozenilGitarista Eddie Van Halen sa oženil KALIFORNIA - Známy gitarista Eddie Van Halen sa v sobotu v noci oženil so svojou priateľkou Janie Liszewski. Obrad sa konal v záhrade nad Studio City v Kalifornii, informoval magazín People. Medzi svadobnými hosťami bola aj hudobníkova bývalá manželka Valerie Bertinelli, s ktorou sa rozviedol v roku 2006 po 25 rokoch manželstva. Svadobčania sa hostili v bare s nealkoholickými drinkami, rovnako ako mladomanželia, ktorí si takto pripomenuli 1,5-roka trvajúcu Van Halenovu abstinenciu. Dvojica, ktorá je spolu tri roky, plánuje stráviť medové týždne v New Yorku, Nemecku a Holandsku, kde sa Van Halen narodil.
|
|
« Posledná zmena: 29. Jún , 2009, 06:52:58 od temo »
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 29. Jún , 2009, 00:16:41 » |
|
jump je vyborna slapacia a ukazkova rockova hitovka, nehovoriac o tom, ze su tam dve sola. mimochodom pop a rock mal v 80tych rokoch ku sebe omnoho blizsie nez teraz. Trebarz taka Belinda Carlisle je vyslovene popikova spevacka, ale jej songy slapali s rockovou kapelou dokonalo.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
|