Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
04. December , 2024, 20:44:05
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eddie Van Halen  (Prečítané 46928 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #60 kedy: 04. Február , 2007, 16:01:33 »

Tu je výborná ukážka Eddieho originálnej hry a jeho nasadenia a drive-u:

Záver tuším vystihuje jeho momentálne obdobie.  Popiskujem si
Van Halen ma zacina zaujimat, toto bola spicka. To druhe z filmu ma uz nezaujalo, ale film zly byt nemusi  Popiskujem si
Zaznamenané

rudy
Hosť
« Odpoveď #61 kedy: 04. Február , 2007, 17:07:01 »

Výborné!!! len moc melancholické, asi naozaj vystihuje jeho stav. To zahodenie gitary na záver si mohol odpustiť.
Až ma pichlo u srdca. Fuuha zíram
Perlička /pravdiva-nepravdiva/: Eddie nahraval v študiu niečo na SG-čko a vadil mu pri hre dolny roh toho SG.Na druhy den priniesol do študia pilku a SG bolo bez jedneho rohu.  OT-neda sa opravit v nazve temy "Edie"? Vypada to divne s jednym "d".
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #62 kedy: 22. September , 2007, 18:59:17 »

prave som snoril kus o nahravkach na van halen albumoch, celkom ma zaujalo ze mnohe nahravky robil na inych gitarach ako svojom frankenstrate. Napr tot!
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #63 kedy: 22. September , 2007, 20:44:40 »

prdele jaka šopa  Som metlak
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Prasito
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 127

« Odpoveď #64 kedy: 23. September , 2007, 10:49:33 »

EVH je jednoducho king, odstartoval kompletne novu eru rockovej gitary, okrem originalnej techniky hry srsala jeho kapela energiou a hudobnymi napadmi ktore im dnesne gitarove hviezdy uz len ticho zavidia.

Najlepsie roky Van Halenu sa pisali ked tam spieval tento borec,  dnes uz s hodne zmenenym image, mimochodom dali sa zas dokopy :

http://uk.youtube.com/watch?v=kX9qcggRo18
Zaznamenané

Podľa všetkých známych fyzikálnych zákonov čmeliak nemôže lietať. Našťastie čmeliakovi fyzika nič nehovorí.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #65 kedy: 23. September , 2007, 10:50:53 »

celkom ma zaujalo ze mnohe nahravky robil na inych gitarach ako svojom frankenstrate. Napr tot!

Vidis Robik, vsetci vtedy paktovali s Gibsonmi. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #66 kedy: 23. September , 2007, 11:19:35 »

Najlepsie roky Van Halenu sa pisali ked tam spieval tento borec,  dnes uz s hodne zmenenym image, mimochodom dali sa zas dokopy :

http://uk.youtube.com/watch?v=kX9qcggRo18
ten link má vcelku gule, aj keď doprovodná kapela hrá trošku iný štýl :)
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #67 kedy: 01. December , 2007, 09:28:17 »

serie ma to coraz viac, Van Halen predlzili turne od dalsie obdobie pre neutichajuci uspech.. ale do Europy nepachnu.  Je mi do plaču Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #68 kedy: 01. December , 2007, 10:21:26 »

Výborné!!! len moc melancholické, asi naozaj vystihuje jeho stav. To zahodenie gitary na záver si mohol odpustiť.
Až ma pichlo u srdca. Fuuha zíram

hrozne chlastal, prekonal rakovinu uz aj cigarety ma v gitare zapichnute iba nezapalene asi ani nefajci. kto by bol z toho vesely ?  Smútim
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #69 kedy: 02. December , 2007, 22:14:11 »

vari to mas doma ?   ha ha ha  ci co
Zaznamenané

heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #70 kedy: 30. Marec , 2008, 22:20:29 »

tha to verze mam   Popiskujem si  Ja som čert..  Na zdravie!  Bacha na vec kamo!  Som metlak

no to si robis rit Fuuha zíram
Zaznamenané

AETHERON.SK
lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286

www.bandzone.cz/oldrockers

« Odpoveď #71 kedy: 16. Apríl , 2008, 21:46:16 »

Vraj na koncertoch fical cez marshall, nie cez svoje 5150.Pre mna je top song hot for teacher.
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #72 kedy: 16. Apríl , 2008, 22:33:03 »

jasan marshall ale potom pivaa...a to mu už taj nehralo Zdravíčko
Zaznamenané

heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #73 kedy: 16. Apríl , 2008, 22:39:18 »

viete o tom ze nebyt gena simmonsa z mojej najoblubenejsiej kapely kiss Ja som čert.. ziadny van halen by nebol?:) genovi sa vtedy pacila nejaka kapelka a tak jej zaplatil demo nahravky aby im pomohol nejako zacat chlapci to vyuzili a trada mame van halen.vdaka gene Na zdravie!
Zaznamenané

AETHERON.SK
lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286

www.bandzone.cz/oldrockers

« Odpoveď #74 kedy: 17. Apríl , 2008, 05:58:41 »

Gene pomohol viacerým kapelám. Medzi inými aj House of lords, svojho času veľmi zaujímavá kapelka.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.057 sekund, 23 otázok.