Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Martinlm

Started by Martinlm, 22. Február , 2006, 21:21:43

Martinlm

Tak som vcera cely koncert zadelil na mojom stratocastri.

A padol som na hubu. Single su potvory, v druhej polovici koncertu som sa dost trapil.

Ponaucenie - Postupne s unavou treba pridavat na zosiku gain, aby som vladal hrat :)

Keby sa niekto zbavoval strat pickguardu, tak by som ho tam mozno hodil s nejakym singlovym HB snimacom.

Luk@s

Hehe to je ten strat co ta kedysi prehovaral nech mi ho predas :) dobra gitarka mrte.

proghopik

Quote from: Luk@s on 17. Január , 2012, 16:19:04
Hehe to je ten strat co ta kedysi prehovaral nech mi ho predas :) dobra gitarka mrte.

Odo mna ma.  :) Super Strat to je.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Luk@s

Quote from: proghoper on 17. Január , 2012, 16:32:53
Odo mna ma.  :) Super Strat to je.

Ta gitarka tu vsetkych pochodila :) ja som ju mal od Milosa pozicanu  ;D

Martinlm

Nema niekto Strat pickguard 8 dierovy na predaj?

Martinlm

Po rokoch davam u odbornika dohromady Greco Strat:

Dovod, preco neladi nad 12 prazcom, je, ze kamen najhrubsej struny treba posunut viac dozadu. Ale uz nie je kam. Pritom je tam len 11tkova sada strun na E ladenie.

Ukazalo sa, ze kobylka je asi o 5 mm kratsia, ako byva pri Stratocasteroch zvykom. A preto neumoznuje vyledenie oktav v plnom rozsahu. Ale mozno sa to menilo v case a ked toto Greco Japonci odkopirovali od Fendra, tak mali rovnaky problem. Ci?

10 rokov som si myslel, ze chyba musi byt vo mne.